Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סלולריים ותחנות דלק מתפוצצות זו אכן פיקציה מדהימה. לעומת זאת, תדלוק עם מנוע דולק ו/או סיגריה דלוקה, זה כבר מצריך חינוך מחדש עבור כמה בני אדם.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סלולריים ותחנות דלק מתפוצצות זו אכן פיקציה מדהימה. לעומת זאת, תדלוק עם מנוע דולק ו/או סיגריה דלוקה, זה כבר מצריך חינוך מחדש עבור כמה בני אדם.

לא דובר על "תחנות מתפוצצות".

למזלנו, הפיצוצים של "מת לחיות" וסרטים הוליוודים אחרים זה קורה רק בסרטים.

מדובר על נזק מקומי כמו הצתת הדלק שיוצא מהאקדח.

היה לפני כמה שנים מישהי מסכנה שהכל התחיל בגללה.

חשמל סטטי שהצית אדי דלק והיא נכוותה (לא בגלל סלולארי).

אגדות אורבניות, פיקציות או דמיון מוגבר של אנשים:

לא יזיק אם בחמש דקות שאנו מתדלקים ננהג במשנה זהירות.

מנוע כבוי, ללא סיגריה ואפילו (אלוהים ישמור) ללא סלולארי.

פורסם

אבל שוב, אתה מנסה לתרץ החלטה ללא גיבוי בטענה שאינה קשורה לנושא בכלל.

גם עדיף לא לדבר בטלפון בזמן אכילה. אז שנאסור על טלפונים במסעדות?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אבל שוב, אתה מנסה לתרץ החלטה ללא גיבוי בטענה שאינה קשורה לנושא בכלל.

גם עדיף לא לדבר בטלפון בזמן אכילה. אז שנאסור על טלפונים במסעדות?

כבר כתבתי מקודם - רוצה לדבר בנייד בזמן תידלוק? בבקשה. בי מיי גסט :-D

אם קיים סיכוי קטנטנצ'יק אפסי זניח שיקרה משהו, זה יקרה לך. לא לי.

מדובר על נזק מקומי (הרכב והבנאדם שמתדלק).

אני לא אעצור אותך מלדבר ולא אעיר לך כלום.

ד"א, גם כתבתי מקודם שאני לא מתרץ שום החלטה / חוק של 120 השליטים הדגולים של מדינת ישראל.

(אומרים גם שעדיף לא לדבר בזמן אכילת דג. בגלל עצמות. גם זה טיפשי לדעתך?)

פורסם

השרשור הזה כבר ארוך מדי וטוחן מים, בואו נדבר על חוקים אחרים.

ידעתם שאסור להביא דובים לחוף הים בחיפה?

וחוק עזר עירוני בפתח תקווה, שתקף גם לימינו קובע חובת רשיון לאופניים: "לא ירכב אדם על אופניים בתחום העיריה, אלא אם יש לו עליהם רשיון בר-תוקף מאת ראש העיריה או מאת רשות מקומית אחרת".

זה כבר יותר מעניין

פורסם
אני גם לא מכיר מקרה בודד אחד שבו מטוס התרסק כתוצאה מזה שמישהו השאיר סלולרי דולק בטיסה, ובכל זאת הדעות חלוקות ויש הטוענים לכאן או לכאן.

בטח ששום מטוס לא התרסק.

זה יכול לשבש פעילות של מכשירים או של מערכות הקשר במטוס,

אבל זה לא יפיל מטוס מהשמיים.

בכל זאת, אל תשווה לי איבוד של מכשיר או שניים במטוס (שעליהם יש המון גיבוי גם ככה) או של קשר (שגם חוזר לעצמו ואם לא יש עדיין דרכי תקשורת אחרות לעיתים) לבין פיצוץ בתחנת דלק למשל. זה לא בר השוואה בכלל.

בערך כמו להשוות סוזוקי אלטו לאלפא רומיאו GT.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בעניין המטוסים כיום אין השפעה. ישנם גם מטוסים עם WIFI במטוס.

פעם זה היה יכול להשפיע בשנים המוקדמות של המכשירים הניידים.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
אני גם לא מכיר מקרה בודד אחד שבו מטוס התרסק כתוצאה מזה שמישהו השאיר סלולרי דולק בטיסה, ובכל זאת הדעות חלוקות ויש הטוענים לכאן או לכאן.

אני מכיר משהוא אחר, לסוני אריקסון באחד מהדגמים הראשונים היה טלפון שכתוצאה מציפ מורחב היה יכול לעלות במקרה על תדר שידור של מכשירי קשר המשדרים בעוצמת אות גבוהה בקרבת המכשיר. שלא לדבר על סורק תדרים מובנה שהיה מופעל ע"י קוד 928 משהו אם אתם זוכרים. בכל מקרה זה ישן כמעט כמוני

פורסם

עד היום כלל מכשירי ה GSM (גם הגלקסי S4 יעבור ל GSM בהיעדר קליטת דור 3/3.5) מחוללים הפרעות בקרב מכשירי רדיו וזה בדיוק מה שרוצים להמנע ממנו במטוסים, לצורך העניין.

פורסם

בכל זאת, אל תשווה לי איבוד של מכשיר או שניים במטוס (שעליהם יש המון גיבוי גם ככה) או של קשר (שגם חוזר לעצמו ואם לא יש עדיין דרכי תקשורת אחרות לעיתים) לבין פיצוץ בתחנת דלק למשל. זה לא בר השוואה בכלל.

בערך כמו להשוות סוזוקי אלטו לאלפא רומיאו GT.

לא הבנת (אם כי כבר הסברתי...), ההשוואה שלי לא היתה כדי לומר הנה סנריו דומה מבחינת הסיכון, אלה להדגיש שכשיש חוק יש חוק, או שכמקובל להזהר ממשהו אז מקובל להזהר ממשהו, ורק כי הנורא מכל עוד לא קרה לא אומר שזה גם לא יקרה.

פורסם
לא דובר על "תחנות מתפוצצות".

למזלנו, הפיצוצים של "מת לחיות" וסרטים הוליוודים אחרים זה קורה רק בסרטים.

מדובר על נזק מקומי כמו הצתת הדלק שיוצא מהאקדח.

היה לפני כמה שנים מישהי מסכנה שהכל התחיל בגללה.

חשמל סטטי שהצית אדי דלק והיא נכוותה (לא בגלל סלולארי).

אגדות אורבניות, פיקציות או דמיון מוגבר של אנשים:

לא יזיק אם בחמש דקות שאנו מתדלקים ננהג במשנה זהירות.

מנוע כבוי, ללא סיגריה ואפילו (אלוהים ישמור) ללא סלולארי.

באותה מידה אתה יכול להמליץ לעמוד על רגל אחת ולעשות קולות של תרנגולת בזמן התדלוק. אחרי הכל זה ידוע שמי שעושה את זה המשאבה לא תתלקח לו ;)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
כמי שחזר משהיה ארוכה בחו״ל לא מזמן התפלאתי מחוסר המודעות פה לשימוש בטלפון נייד בזמן תדלוק.

אני יכולה להעיד ממקור ראשון בתקופה של 7 שנים בהם ניהלתי תחנות דלק,

אין מודעות וגם יש כאלו שמעשנים במתחם של משאבות התדלוק.

הסכנה הגדולה יותר היא כאשר מגיעה מכולה לפרוק דלק, כמות האדים של הבנזין גדלה ותמיד יש סכנה.

הייתה לקוחה שדברה בנייד בזמן התדלוק בצמוד למשאבה, ביקשתי ממנה שתכנס לרכב או שתעבור למתחם החנות (הכל בנימוס ובצורה אדיבה), כמובן שהיא סירבה והמשיכה בשלה,

אני בתגובה התחלתי להתרחק מהרכב ואמרתי לה, "אם את תתלקחי אל תצפי שמישהו יגיע ויכבה אותך כי אנשים ישר בורחים במצבים כאלו".

באותו הרגע הטלפון נכנס לרכב....

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
באותה מידה אתה יכול להמליץ לעמוד על רגל אחת ולעשות קולות של תרנגולת בזמן התדלוק. אחרי הכל זה ידוע שמי שעושה את זה המשאבה לא תתלקח לו ;)

אם תשים לב לכל התכתובת, אני שאלתי מה הבעיה לא לעשות פעולה מסויימת למשך 5 דקות.

לא המלצתי או ביקשתי לעשות כל מיני שטויות שיגרמו לך להראות מפגר.

ואני באמת מאמין שאם בנאדם לא מסוגל להימנע מפעולה מסויימת (ולא מסובכת) למשך 5 דקות, כנראה שיש לו בעיה רצינית...

וכל זה רק בשביל למנוע אפשרות (קטנה ככל שתהיה) לפגיעה בנפש ורכוש.

תקרא לי מפגר אם אתה רוצה, על זה שאני חושב שעדיף למנוע מקרה מצער, אבל כנראה שיש לי הערכה לחיים של אנשים ורכוש יותר מאשר לאנשים אחרים. כנראה.

פורסם

אין זה עניין של הערכה, כי אם יותר התחסדות. אתה מעדיף להטיף להימנעות מפעולה מסויימת אשר נראית לך פעוטת ערך אך ורק בכדי להצדיק ערך שנראה לך עליון, גם אם הוכח (גם בשרשור הזה) שאין כל קורלציה בין הפעולות האלה. זו מהות ההתחסדות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אין זה עניין של הערכה, כי אם יותר התחסדות. אתה מעדיף להטיף להימנעות מפעולה מסויימת אשר נראית לך פעוטת ערך אך ורק בכדי להצדיק ערך שנראה לך עליון, גם אם הוכח (גם בשרשור הזה) שאין כל קורלציה בין הפעולות האלה. זו מהות ההתחסדות.

לא מתחסד ולא מטיף.

לא ביקשתי מאף אחד לא לדבר בנייד בתחנת דלק.

להפך, באחד התגובות רשמתי (ואני באמת מתכוון לכך, ואני לא אעריך אותך פחות אם אתה תעשה את זה) שאם אפגוש אותך בתחנה מדבר בנייד בזמן תדלוק, אני לא אומר לך להפסיק, אני לא אערב מתדלק או את מנהל התחנה ואני גם לא אתקשר לפיקוח כזה או אחר.

אם אתה רוצה לדבר בזמן תידלוק - מותר לך.

גם אם יש חוק שאסור (לא משנה כמה טיפשי) - אני לא אמנע ממך מהסיבה הפשוטה שאם יקרה משהו זה יהיה מקומית. רק אתה תפגע.

כמו שכתבתי - זה לא יגרום לי להעריך אותך פחות (כי זו בחירה שלך אם לקחת סיכון או לא).

אני לא אפסיק להיות חבר שלך או אעשה איתך ברוגז.

אני רק אומר שלהמנע מהפעולה הזו דווקא בחמש הדקות שאתה מתדלק, זה ממש פשוט ולא דורש מאמץ.

זה הכל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...