Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמי שחזר משהיה ארוכה בחו״ל לא מזמן התפלאתי מחוסר המודעות פה לשימוש בטלפון נייד בזמן תדלוק.

בלי להכנס לוויכוח האם זה הגיוני או לא הגיוני, אין פה שום חוק או נוהג בארץ לגבי זה?

הבוקר עמדתי מאחורי רכב והנהגת דיברה בסלולרי במשך כל זמן התדלוק, מצב שבאנגליה למשל היה גורם לחבר׳ה בתחנה לנזוף בה בכריזה שתפסיק מייד...

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור אחד שהיה מתדלק תקופה המנהלים אמרו לנו את זה ויש נהגים שראו נהגים אחרים מדברים או אותנו המתדלקים מדברים והעירו לנו או להם לסגור או לא לדבר בקרבתם,המודעות לסכנות בארץ גרועה, ראיתי המון המון אנשים מעשנים (יושבים ברכב,חלון פתוח ומעשנים) בזמן התדלוק,כמובן שהערתי להם והסברתי להם את הסכנות ושמספיק טיפה אחת של דלק כדי להצית פה את התחנה...

עד שזה לא יקרה פה בארץ (חס וחלילה) ויוציאו פרסומות ותשדירים כמו לכל דבר אחר אנשים לא יבינו.

Miata ND2

פורסם

אני לא מכיר אפילו מקרה בודד אחד של דלק שהתלקח בגלל שימוש בסלולרי.

אם תצליח למצוא אני אהיה מאוד מופתע.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מזכיר את השלטים האוסרים שימוש בסלולרי בבתי חולים. תמיד תהיתי מה הסיפור האמיתי:shock:.

הרוב טוב.

פורסם

מודעות למה, להנפצות?

מזכיר את השלטים האוסרים שימוש בסלולרי בבתי חולים. תמיד תהיתי מה הסיפור האמיתי:shock:.

זה עניין אמיתי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

רק חבל שחברי הכנסת לא רואים "מכסחי המיתוסים".

כי וועדת הכלכלה של הכנסת קבעה קנס של 12000 שקל למי שייתפס בפשע הנורא של שימוש בסלולרי בתחנת דלק (למעט בתוך הרכב - זה מותר).

http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3568687,00.html

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אני לא מכיר אפילו מקרה בודד אחד של דלק שהתלקח בגלל שימוש בסלולרי.

אני גם לא מכיר מקרה בודד אחד שבו מטוס התרסק כתוצאה מזה שמישהו השאיר סלולרי דולק בטיסה, ובכל זאת הדעות חלוקות ויש הטוענים לכאן או לכאן.

פורסם

אני כבר שנים מתווכח עם אנשים לגבי השטות הזאת, ועד עכשיו לא שמעתי סיבה אפילו חצי הגיונית לדבר.

פורסם

עבדתי תקופה בתחנת דלק , הלקוח הישראלי בקושי מכבה את הרכב בזמן תידלוק , אין מה לדבר על דיבור בסלולר ליד המשאבה

פורסם
אני גם לא מכיר מקרה בודד אחד שבו מטוס התרסק כתוצאה מזה שמישהו השאיר סלולרי דולק בטיסה, ובכל זאת הדעות חלוקות ויש הטוענים לכאן או לכאן.

אתה צריך להבדיל. בעוד שלא הוכח קשר ישיר בין שימוש בסלולרי לתקלות במטוסים, היו מקרים בהם נתגלו תקלות במצפנים שהפסיקו רק כשנוסע עקשן סוף סוף כיבה את המכשיר שלו. לעומת זאת, אין הוכחה שהקרינה ממכשיר סלולרי גורמת להתלקחות של בנזין.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גם אם תיקח חגורת נפץ.

תחליף את הנפץ ב120 טלפונים.

תתקשר מטלפון לטלפון עד שתגיע ל60 שיחות.

ותלך לתדלק.

לא יקרה לך כלום.

----

פורסם

אני חושב שהמקור של האיסור הזה הוא כדי שאנשים יהיו מרוכזים בזמן התדלוק, כדי למנוע כל מיני נזילות.

אבל מר ישראלי ידוע בתור מולטי-טאסקר אז קטן עליו לעשות שלושים דברים בו זמנית.

ולכן מישהו הנפיץ את הסיפור על ניצוצות שיוצאים מטלפונים סלולרים ועלולים לשרוף את התחנה.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
אני חושב שהמקור של האיסור הזה הוא כדי שאנשים יהיו מרוכזים בזמן התדלוק, כדי למנוע כל מיני נזילות.

אבל מר ישראלי ידוע בתור מולטי-טאסקר אז קטן עליו לעשות שלושים דברים בו זמנית.

ולכן מישהו הנפיץ את הסיפור על ניצוצות שיוצאים מטלפונים סלולרים ועלולים לשרוף את התחנה.

http://www.igudkb.co.il/125534/%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%A9-%D7%91%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%91%D7%AA%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%9C%D7%A7

קרא את הסעיף האחרון - נכון הסיכוי שזה יקרה הוא אפסי , אבל הוא קיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...