Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה שלא נפטרת גם במורשה לא מצליחים לסדר. הרכב אחרי החלפת טורבו נוסע מעולה הבעיה שאני מכבה ומדליק ואז הטורבו לא עובד, הופיעו תקלות הegr בקופסאת ווקום הכל הוחלף נסענו הכל טוב מכבה מדליק ושוב אין טורבו, התקלה שמופיע עכשיו היא בקריאה של החיישן baro הגדישה ממש נמוכה, הרכב מונית כבר שבועים במוסכים והתקלה לא נפטרת אני חושב שמה שקורה זה מה שרשמתי בכותרת הרכב כנראה באובר בוסט ואז בכיבוי והדלקה המחשב נכנס למצב בטוח כדי לא להרוס את הטורבו האם זה הגיוני? יש לציין שאם הדלקתי ואין טורבו ואני מאפס את התקלה דרך המחשב אז הרכב חוזר לגדוש. האם הרכב באובר בוסט איך אפשר להוריד גדישה

פורסם

אם האוטו ניכנס למצב בטוח יש סיבה , תיסרוק את המחשב ותן לי מספרי תקלות , לאוטו הזה יש

בעיה עם הצמה של המנוע יש להוציא את הצמה מאזור הרדיאטור ולבדוק אותה טוב ולתקן לפי הצורך .

פורסם

הצמה בסדר אין לי את המספר תקלה הבעיה שכל פעם הוא מראה תקלה חדשה פעם בחיישן טמפרטורת סולר פעם בוואקום פעם ביוניט ברקס פעם באי גי אר עברו על הצמה גם המכונאי שלי וגם במוסך היבואן היו חוטים גלויים שסודרו אבל התקלה הקיימת עדין הרכב נוסע מעולה מכבה מדליק והתקלה חוזרת אין טורבו ואין לדעתי מוסכים באיזור שלי שיכולים להתמודד עם זה

פורסם

לגבי OverBoost במידה וזה קורה את תקבל התראה על כך, המחשב יודע לזהות לחץ יתר או חוסר לחץ. זה שאתה אומר כל פעם תקלה אחרת רק מחזק את העובדה שאכן יש בעיה בצמה, מה שהגיבו פה לגבי בעיה בצמה.

פורסם

שמואל יש להוציא את הצמה של המנוע ולבדוק אותה על שולחן ולא בתוך האוטו יש לעבור על כל החוטים ולבדוק מוליכות אם הכל תקין , יכול להיות שהמחשב לא תקין נדיר אבל יכול לקרות .

פורסם

כל פעם תקלה חדשה, זה כמעט בטוח תקלה חשמלית או אלקטרונית(מחשב).

אין סיבה באמת שילכו חלקים אחד אחרי השני, חייב ליהיות גורם לכל זה, ויתכן שזו הצמה החשמלית.

• תוכן חדש...