Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

יש לי שני רכבים על הכוונת אקסנט ולנסר 2008 שניהם בערך עם אותם נתונים יד 2 מליסינג בראשונה

130 אלף קמ ושניהם באותו מחיר.

הבדל אחד הוא שללנסר צריך לעשות טסט עוד חודש (אם עושים לי אותו המחיר יעלה-מין הסתם אני מעדיף לעשות בעצמי)

הרכב ישמש כרכב ב' נסיעות קצרות בעיר לאישה עם תינוק ועגלה

מה עדיף לפי דעתכם

בתודה מראש

פורסם

חברים,

אשמח עם מישהו יוכל לענות לי על התשובה, בנוסף קיימת אפשרות לקנות באותו סדר גודל מזדה 3 שנת 2005 ק"מ ~150 אלף.

אלו שלושת הרכבים שאני די מתמקד בהם וחשוב לי לדעת מה לדעתכם\מנסיונכם האישי עדיך יותר

בתודה מראש

פורסם

נסעתי על שתיהם בעיקר על האקסנט,מבחינת הנוחות המיצובישי עדיפה בפער,גם מבחינת המנוע. אני הייתי בוחר בה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שני הרכבים מאוד אמינים ולא יקרים לאחזקה, שניהם מתאימים למשפחה עם ילד אחד ואין בעיה להכניס בשניהם עגלה לתא המטען. ללנסר יש צריכת דלק קצת יותר גבוהה אבל אם הרכב משמש לנסיעות קצרות פה ושם, אתם לא תרגישו את ההבדל בהוצאות הדלק. לדעתי, אם הלנסר נקייה היא צריכה להיות הבחירה הראשונה שלך.

• תוכן חדש...