Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר במאזדה 3 ליסינג בת שמונה חודשים, בעת הדלקת המזגן תא הנוסעים מתמלא בענן סמיך של אדים לבנים.

חיפוש בפורום כמעט ולא הניב תוצאות רלוונטיות למעט אחת, ואינני בטוח אם מדובר באותה תופעה גם במקרה זה.

אשמח להסבר על מה לדעתכם הבעיה ואילו בדיקות ניתן לבצע בתנאים ביתיים לפני שרצים למוסך.

בתודה מראש.

פורסם

חד פעמי בשל תנאי מזג אויר חריגים? קורה.

תבדוק בתדירות גבוהה את מפלס מי הקרור כדי להיות בצד הבטוח.

אם זה קורה כל הזמן, תן לליסינג לשבור את הראש

פורסם

לא חד פעמי, קורה באופן קבוע.

הרכב כבר ביקר פעמיים במוסך של אלבר וחזר עם אותה תקלה + נזקים נוספים. :roll:

בהיותנו אנשים טכניים עם כלי עבודה בשפע, הפעם היינו רוצים לנסות ולתקן זאת בעצמנו.

פורסם

שלום,

נשמח לבדוק את פנייתך.

באפשרותך לפנות אלינו בכתובת המייל pniyot @ albar.co.il או בפקס 03-6151726

תודה אלבר

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מעדכן לרגל סגירת התקלה.

לא המשכנו את הבדיקות בעצמנו, הוחלט לחכות לטיפול הבא.

התקלה החמירה עד לרמה של התעבות מסוכנת על שמשת הנהג ונזילת מים באזור רגלי הנוסע.

הרכב נמסר למוסך עם ראיות ברורות שמהן כבר אי אפשר היה להתעלם. הפעם התקלה תוקנה.

איך היא תוקנה? מה הוחלף/שופץ? לאלבר הפתרונים, לנו המידע הזה לא נמסר למרות ששאלנו.

עד כאן בנושא זה.

פורסם

נשמע כמו סתימת ניקוז המזגן

ולכן אני מתעקש לקחת את הרכב ליסינג למוסך לראות בדיוק מה עשו ואיך (אני חיה מוזרה, אני יודע), ולא רק לשים וי על בוצע טיפול

הפסקתי להתווכח עם הליסינג שמתעקשים שאין דבר כזה להגיע למוסך - אני מציע ישירות למוסך או שאתם לוקחים ומחזירים את האוטו מהבית שלי או שאני מתקבל מייד לעבודה כשאני מגיע - הם תמיד קופצים על ההצעה ובלי תור אני גומר את כל הסיפור תוך 60-90 דקות

פורסם
נשמע כמו סתימת ניקוז המזגן

ולכן אני מתעקש לקחת את הרכב ליסינג למוסך לראות בדיוק מה עשו ואיך (אני חיה מוזרה, אני יודע), ולא רק לשים וי על בוצע טיפול

הפסקתי להתווכח עם הליסינג שמתעקשים שאין דבר כזה להגיע למוסך - אני מציע ישירות למוסך או שאתם לוקחים ומחזירים את האוטו מהבית שלי או שאני מתקבל מייד לעבודה כשאני מגיע - הם תמיד קופצים על ההצעה ובלי תור אני גומר את כל הסיפור תוך 60-90 דקות

שלום

נזילה קטנה ברדיאטור החימום הלכה והתגברה עד כדי כך שהאדים שיצאו ממנו עם האויר של המזגן

התעבו על השמשה

פורסם
בעת הדלקת המזגן תא הנוסעים מתמלא בענן סמיך של אדים לבנים

התקלה מופיעה רק בהדלקת מזגן, אז מה הקשר לרדיאטור חימום ?

רדיאטור החימום "עובד" רק כשמפעילים חימום, לא?

פורסם

דרך הרדיאטור חימום מתבצעת סירקולציה כל הזמן של נוזל קירור חם, במידה ויש בו חור בחלק מסויים נוזל או אדים יפרצו ממנו.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
דרך הרדיאטור חימום מתבצעת סירקולציה כל הזמן של נוזל קירור חם, במידה ויש בו חור בחלק מסויים נוזל או אדים יפרצו ממנו.

כלומר הנוזל קרור עובר כל הזמן דרך הרדיאטור הפנימי שברכב גם שלא מופעל חימום.

הייתי בטוח שישנו "ברז חשמלי" שמאפשר או מונע זרימה לרדיאטור הפנימי.:brickwall:

• תוכן חדש...