Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש בהתלבטות. מצאתי שני רכבים עם נתונים טובים שאני רוצה ואני לא יודעת מה לבחור.

ראשית מה שהכי חשוב לי זה חיסכון בדלק, אמינות בתקציב של עד 38 אל"ש.

הנסיעות הן בעיקר בינערוניות קריות- יקנעם כל יום.

אלטו- יד 2, פרטיות שתיהן, 43,000 ק"מ, עדיין באחריות עד 7/14. הרכב נראה מצוחצח ושמור. טוען שטופל במוסך מורשה

כל הזמן. מחיר 39 (במקום 43 ומשהו)

הסיריון- 2007, יד 2, שתיהן פרטיות, 95,000, טוענים ששמורה- לא ראיתי ולא בדקתי- 37 אלף שח.

מכיון שהוצאתי כסף כבר על שתי בדיקות של רכבים שלא לקחתי, לא רוצה לבדוק סתם, קודם רוצה להיסגר על מה אני רוצה.

אני נוטה לאלטו כי היא חדשה יותר, באחריות וגם מאוד חסכונית ותחסוך לי המון כסף בדלק בסיכום החודשי. חיסרון- ידני (יש לי ילדים

וזה אולי לפעמים יכול להיות קצת מסורבל)

הסיריון- ישן יותר, ללא אחריות וגם פחות חסכוני (1 ל 13.5 בערך) אבל אחלה אוטו. אני ממש אוהבת אותו, נוח מאוד ואוטומט וגם בגאז' גדול יותר.

מה אתם אומרים? אשמח לשמוע מכם

פורסם

שלום,

ההתלבטות שלך לפי דעתי לא קשה כלל וכלל.

האלטו אולי יותר חדישה, אבל הסיריון מבחינת איכות ובטח אם יש לך 2 ילדים תתאים לך הרבה יותר.

האלטו אולי חסכונית מעט יותר בדלק, אבל מבחינת בטיחות, מבחינת מיקום ובטח כמו שרשמת תא מטען נותנים עדיפות לסיריון

לפי דעתי תבחר בה.

פורסם

יהיה שימוש בעגלת ילדים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא. בכלל לא והשימוש עם הילדים יהיה בעיר בעיקר. לקחת מהגן הביתה ולחברים. יש לנו סוזוקי ליאנה שאיתו אנחנו עושים נסיעות משפחתיות

פורסם

על סמך מה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בעלת הסיריון אומרת לי שהיד הראשונה הייתה ליסינג מימוני.

טוענת גם שהפרטים מצויים במשרד הרישוי.

האם זה נכון? אם כן, איך בודקים? צריכים לבוא עם הרישיון או כל אחד יכול לבדוק לפי מס' רכב?

פורסם

סיריון - דגם של יצרן שאינו נמכר יותר בארץ ובאירופה, מאחר ואינו עונה לתקני בטיחות וזיהום הנהוגים כיום.

אלטו - דגם שיצר מחדש את שוק מכוניות המיני בארץ

מכיוון שאין יותר דיהטסו, ערכה יורד מאוד, וצפוי להמשיך לצנוח, תצרוכת הדלק שלה גבוהה ביחס למתחרותיה הישירות, האמינות אינה טובה יותר מהסוזוקי ועלות האחזקה השוטפת צפויה להיות גבוהה יותר.

גם ההפרש בנסועה משמעותי כאן מאוד. סטטיסטית, את צפויה לתיקון עמוק, דוגמת שיפוץ ראש מנוע או החלפת אטם ראש בעת קרובה יחסית בדיהטסו. באלטו המדובר, יש לך מרווח הרבה יותר רחוק עד לתיקון מסוג זה.

גם התיבה הידנית אינה חיסרון בסוג הנסיעות אותן את מתארת. עלות תיקון של תיבה אוטומטית גבוהה לעין שיעור מהחלפת מצמד בלוי.

אם הגודל משחק תפקיד מרכזי, כדאי לחפש סוזוקי סוויפט. הוא עדיף על הדיהטסו בכל פרמטר שתבדקי.

העובדה שיש לך מכונית סוזוקי אחת יכולה גם היא להפוך לפרמטר, במידה ואת מטפלת בה במוסך רשת והיחס שלו טוב אליך.

בקיצור, סוזוקי.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

אם זה אכן כרכב שני, אני חושב שהאלטו עדיפה. היא חדשה יותר, עדיין באחריות, וחסכונית יותר בדלק.

להורים של אשתי היה סיריון, ועכשיו יש להם אלטו, והם מרוצים מאוד. יצא לי לנהוג קצת על האלטו,

למרות ששלהם אוטומטית, ועל סיריון שהיתה אצלי חודש כרכב חלופי, ואיכות הנסיעה דיי דומה.

אני אפילו אומר שלדעתי האלטו היה נוח יותר, כמובן באופן יחסי :-)

קחי בחשבון שהרכב יכול להסיע עד 4 אנשים ולא חמישה, ותא המטען כמעט ולא קיים.

• תוכן חדש...