Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיריון אחרי שש שנים על הכביש לדעתי תתחיל בקרוב לדרוש החלפה של כל מיני מכלולים.

הסיריון חדשה יותר ובאחריות, וגם בסעיף הדלק תהיה חסכונית בהרבה. אל תשכחי שזה רכב שני,

ולנסיעות משפחתיות או ארוכות מאוד, יש לך רכב אחר. אני אישית הייתי הולך על האלטו.

פורסם

האלטו רכב לא אמין לעומת הסיריון, כל מיני שטויות שעלו פה כמו שיפוץ ראש מנוע ומכלולים כאלו ואחרים רחוקים שנות אור מהרכב הזה אם הוא מטופל כמו שצריך.

האלטו זה רכב לא נוח בעל מנוע 3 צילינדר שרועד בכל מצב עם אמינות לא גבוהה, הייתרון היחידי ברכב הזה הוא מחיר החלפים שהינם זולים, לעומת זאת הסיריון אמינה מאוד גם לאחר ותק על הכביש (אם טופלה כמו שצריך) ובדר"כ לא סובלת מתקלות חריגות.

באופן אישי אני מחזיק סיריון מהדגם הישן יותר ולאורך כל חייה מעבר לטיפולים לא היה שום דבר חריג, מנסיון במוסך גם כן מעבר לטיפולים הרכבים האלו לא מגיעים לשום תקלה.

פורסם

תרשה לי להגיד שמההכרות האישית שלי עם יבואנית סוזוקי "מכשילי תנועה" (אני יודע שזה מכשירי תנועה) הם לא נותני שירות טובים.

הסיריון מצויינת, הבדל של שמיים וארץ בין הרכבים.

האלטו צורכת הרבה פחות דלק. אבל היא קטנה, לא נוחה ובגדול מרגישה יותר כמו ריקשה מאשר אוטו (די מזכיר לי את הנסיכה במיקרה שמאוד לא אהבתי בלשון המעטה)

הסיריון בעלת מנוע חלק יותר, חסכונית למידותיה ואמינה מאוד.

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם

והסיריון זה ממש יגואר בפאר ובנוחות.

הרכב שלה יהיה קודם כל באחריות יותר משנה, כך שדאגות רבות לא יהיו לה.

לגבי היבואן, זה כמו שתגיד שגולף הוא חרא של אוטו כי צ'מפיון הם יבואן שלא נותן שירות.

רכב שהוא 6 שנים על הכביש, עם 100K ק"מ, הוא רכב שיש לו בלאי גבוה יותר מרכב

שהוא שנה וחצי או שנתיים. בנוסף אל תשכח שזה רכב שני, וכמו כן ההפרש בדלק לק"מ

שהיא נוסעת בשנה הוא סביב 2500 שקל כל שנה, שזה לא מעט כסף.

הסיריון אולי יותר מרווחת בפנים, אבל גם היא בסיסית מאוד ולא מצטיינת בנוחות נסיעה מופלאה.

לפותחת השרשור, אני חושב שאת צריכה לעשות שיקול של חסכון בדלק, ואוטו חדש יותר,

מול רכב ישן יותר, שיצרוך יותר דלק, וסביר להניח שהוצאות על תיקונים בו יהיו מעט יותר גבוהות.

כמו כן יש את ההבדל בין אוטו' לידני, שזה לחלק מהאנשים מאוד מהותי.

אמא שלי וההורים של אשתי, שניהם לא היו מוכנים לשמוע על אלטו ידנית, ולכן הזמינו כל אחד בתורו

אלטו אוטו'.

פורסם

גולף זה רכב חרא בלי קשר ליבואן.

עם כל האחריות והגיל הצעיר לאורך זמן האלטו תמשוך יותר כסף לתיקונים.

הסיריון רחוקה מלהיות נוחה כמו רכב צרפתי אבל איפה כל עניין הויברציות של האלטו? לשבת ברכב חדש אבל חולה פרקינסון זה טמטום.

גם סיריון בת 10 לרוב לא צריכה יותר מטיפול שנתי.

• תוכן חדש...