Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל בעלי הפיג'ו למינייהם.

יש לי פיג'ו 206 שנת 2002 שקניתי לפני שבוע.

קיבלתי "הטבה" בזמן העברת הבעלות של טיפול ובדיקה מקיפה "חינם".

בפועל הם אומרים לך שתעשה אצלהם טיפול ואתה מקבל הנחה שההחלפת שמן + פילטר שמן היא חינם.

ששאלתי כמה עולה הסיפור אמרו לי שהמחיר הוא 1300 שקל ועם ההטבה זה יצא בסביבות 900-1000 שקל.

זה נשמע לכם הגיוני?

פורסם
שלום לכל בעלי הפיג'ו למינייהם.

יש לי פיג'ו 206 שנת 2002 שקניתי לפני שבוע.

קיבלתי "הטבה" בזמן העברת הבעלות של טיפול ובדיקה מקיפה "חינם".

בפועל הם אומרים לך שתעשה אצלהם טיפול ואתה מקבל הנחה שההחלפת שמן + פילטר שמן היא חינם.

ששאלתי כמה עולה הסיפור אמרו לי שהמחיר הוא 1300 שקל ועם ההטבה זה יצא בסביבות 900-1000 שקל.

זה נשמע לכם הגיוני?

ברור שלא, אצלינו טיפול כזה הכולל החלפת שמן מנוע valvoline לפי הוראות היצרן ומסנן שמן מקורי ומסנן אויר, הורדת

גלגלים לבדיקת ניקוי וכיוון בלמים , בדיקות בטיחות מקיפות, בדיקת ליקויים ליישור קו, בדיקת תאורה כללית, פתיחת וכיוון מתזים,

בדיקת לחץ אויר בצמיגים ורחיצה עולה כ 600 ש"ח ועוד מעמ. כל העבודות מבוצעות תמיד לפי הוראות היצרן.

פורסם

אבישי שלום,אתה מאוד לא ספיציפי בקשר לרכב שכן ישנו טיפול תקופתי הכולל שמנים פלאגים ופילטרים למיניהם וישנו טיפול הכולל טיימיניג שהוא ב99% יהיה יותר יקר מהטיפול הרגיל ולכן אם תציין את מספר הקילומטרים של הרכב יהיה ניתן להעריך האם הטיפול הוא שמנים ופילטרים (מה שנקרא טיפול 10,000) או טיפול גדול יותר.

פורסם

הם אומרים שבפיג'ו הטיפול הוא כל 30,000 ומדובר ללא רצועת טיימינג.

הרכב עשה 140K והבחור שממנו קניתי את הרכב אמר שלפי מה שהוא זוכר החליפו רצועה באיזור ה80K.

מדובר בכל מקרה על מוסך שנחשב מורשה ע"H לובינסקי (לא אפרסם את השם בכדי לא ללכלך.

פורסם

הטיפול הוא לא כל 30, המרווח המומלץ הזה הוא לרכב חדש, הלוגם שמן סינטטי מלא, ונמצא בתנאים שאינם מדבריים או בתנאי חום קיצוני.

מז"א בארץ הינו ים תיכוני, ובקיץ חם מאוד, העובדה שתנאי מזג האוויר פה קשים, ועקב הזנחה פושעת של בעלי רכבים, דורשת טיפול מקיף, תשומת לב יתרה, וקיצור מרווחי הטיפול בחצי.

באם הרכב עבר את 150,000 כדאי לבצע טיפולים תכופים יותר, כל 10,000 ק"מ, ולהשתמש בשמן סינטטי 5-40 מתוצרת מובחרת ובחלפים מקוריים בלבד. טיימינג כדאי לבצע כל 3 שנים או 60,000 ק"מ המוקדם מביניהם.

תאמר להם שישאירו את השמן 10-40 שלהם בצובר, חינם יש רק גבינה צהובה במלכודת של עכבר, אתה בישראל.

גם 600 ש"ח להחליף שמן, ופילטר אוויר ותוסיף מע"מ זה המון כסף. ( שמן איכותי-180, פילטר שמן מקורי-40, פילטר אוויר מקורי- 80) , לבדוק ברקסים? ( לפתוח 4 ברגים בגלגל?), 300 ש"ח ועוד מע"מ על עבודה?, אולי גם בשטרלינג.

אם תוכל להתחיל לבצע טיפולים קטנים כאלה לבד, זה עדיף.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

תודה רבה על המידע.

יש לי חבר מכונאי שאני מאוד סומך עליו וטיפולים אמר לי שהוא יכול לעשות לי.

יש לך מושג מאיפה אני יכול לקנות חלפים מקוריים? כמו שאמרת פילטר שמן, אוויר וכדומה?

והאם אתה יודע בערך כמה אמורה לעלות לי בדיקה מקיפה של האוטו בשביל לדעת מה מצבו לצורך יישור קו?

פורסם

מכון בדיקה בד"כ יכסתח את האוטו מכל כיוון שהוא כדי להמנע מאחריות, הבדיקות של היום זה בדיחה לשמה, כל לחיצה בפח זה שלדה במשמעות גבוהה, וכל מנוע שיש לו הזעות זה נזילות ורעשי שסתומים.

חלפים מקוריים קונים אצל ג'אן ברחוב המסגר בתל אביב, אני עובד איתו כבר כמה שנים.

כדאי ללכת למוסך שאתה סומך עליו שיבדוק את החולשות של הרכב ויגיד מה צריך להחליף, אל תתבייש בעצמך להתכופף מתחת לרכב, ולבדוק תקינותה של כל מערכת ומערכת. הקשב למנוע, תבחין בין צלילים, זאת מיומנות שתפתח עם הזמן כשהרכב יהיה אצלך.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...