Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים בסיאט איביזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחרונה התחדשתי בסיאט איביזה חדשה מהניילונים ואני בהחלט מרוצה מהאוטו.

בנסיעת הבכורה שלי ברכב, בעוד אני מכוון את מערכת סטריאו, הופתעתי לגלות שאין את אפשרות הפיידר. בהתחלה חשבתי שזאת טעות, אך מהר מאוד הבנתי שהטעות היא שלי, וברכב אין רמקולים אחוריים. כשפתחתי את חוזה הרכישה והצעת המחיר, ראיתי שכתוב בבירור 4 רמקולים. דיברתי עם סוכנת המכירות, והיא אמרה לי שכשהם כותבים ארבעה רמקולים הם מתכוונים לשני רמקולים קדמיים ושני טוויוטרים, כשהטוויטרים הם ברמה של אלה שמקבלים חינם ברכישת שמן מנוע או משהו כזה.

בקיצור, השאלה היא האם יש לי פה קייס, כי בהחלט ציפיתי לקבל רכב עם ארבעה רמקולים.

מה אתם אומרים?

פורסם

אייזה קייס בידיוק? יש לך 2 רמקולים בחלק התחתון הקדמי של הדלתות הקדמיות, ועוד 2 טוויטרים חלשים ליד החלון באיזור של המראות. זה הסטנדרט באיביזה. אם אתה רוצה גם רמקולים אחוריים, אתה בכיף יכול ללכת לכל חנות שמתעסקת בחשמל לרכב ויתקינו לך 2 על המגש האחורי של הבגאז'

פורסם
שלום.......השאלה היא האם יש לי פה קייס, כי בהחלט ציפיתי לקבל רכב עם ארבעה רמקולים.

מה אתם אומרים?

אין לך קייס. הכל רשום בפירוש בחוזה, היית צריך לקרוא את כל החוזה לפני סגירת העסקה.

אני בזמנו (לפני שנה וקצת) גם קניתי אותה איביזה, אבל בעמדת ההזמנה, הוספתי שני רמקולים אחוריים של HELIX הגרמנית, וכך קיבלתי את הרכב שלי, מע' בלפונקט מקורית+ 4 רמקולים+ 2 טוויטרים, הצליל מעולה ברכב ויש אפשרויות פידר (ימין/שמאל- קדימה ואחורה) ואפילו שליטה על הבאסים/מיד/טריפל. (ההוספה עלתה אולי 300 שח/ קיבלתי הנחה של 50% אם אני לא טועה) :-D

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

כשאנחנו קנינו בזמנו את ה 207 שאלנו את המוכרת אם הרכב מגיע עם רמקולים גם מאחורה והיא אמרה שכן.

הרכב בגרסה שאנמחנו קנינו לא הגיע עם רמקולים מאחורה וכשפנינו אליה חזרה היא אמרה שהיא עשתה טעות וזה מגיע רק בדגמים המאובזרים יותר, אבל בגלל שהיא אמרה לנו שיש היא הוסיפה לנו בלי תשלום.

אז אם שאלת בפירוש אם יש רמקולים מאוחרה יכול להיות שכן יתחשבו בך, אם לא אז כנראה שאין מה לעשות.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

כשקניתי את האוטו גם כן קבלתי רק רמקולים מקדימה, זה לא הפריע לי היא חיכתה מערכת ברמה גבוהה להתקנה ברכב החדש...

מקס.

פורסם

איזה שטויות, טויטר מנגן תדרים גבוהים ואילו הוופר מנגן תדרים נמוכים יותר זה נקרא איזון וכאשר יש בידיך סט קומפוננט (טויטר ווופר בנפרד זה נקרא סט יחיד) ליקרוא לכל אלמנט מסט יחיד "רמקול" על פי החוזה זה ממש התחכמות!!

נשמע שאם היית חותם על 2 רמקולים היית מקבל רק טויטרים!!

JL Audio

• תוכן חדש...