Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[אונו 93'] מנוע מתחמם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום הנעתי את הרכב שהוא היה קר לגמרי, המחוג חום מנוע הראה 50 מע' (כי הוא מתחיל למדוד מ- 50). אני נוסע נסיעה איטית בעיר כ- 40 קמ"ש ללא מזגן, ובשלב מסויים המחוג הראה שחום מנוע נמצא על אמצע השעון והמאוורר לא נדלק כהרגלו. (אף פעם המחוג לא עבר את האמצע.) עצרתי ברמזור והמחוג המשיך לעלות והגיע קו לפני התחום האדום. רק אז המאוורר התחיל לעבוד והרעיד את כל הרכב. חום המנוע לא ירד אפילו בקו אחד אבל הוא גם לא עלה. כאשר הגעתי הביתה והחנתי את הרכב, אני עולה הביתה ואחרי 10 דקות שהמנוע מכובה המאוורר שוב נדלק ל- 30 שניות ונכבה (דבר כזה לא קרה אף פעם).

בספר הרכב רשום שבתנאי תפעול רגילים המחוג צריך לנוע במרכז השעון. אז למה המאוורר לא נדלק שהמחוג נמצא באמצע השעון כמו תמיד וכן נדלק שהרכב מכובה לחלוטין? האם יש בעיה בטרמוסטט? מים לא חסר.

תודה מראש.

פורסם
שלום לכולם

היום הנעתי את הרכב שהוא היה קר לגמרי, המחוג חום מנוע הראה 50 מע' (כי הוא מתחיל למדוד מ- 50). אני נוסע נסיעה איטית בעיר כ- 40 קמ"ש ללא מזגן, ובשלב מסויים המחוג הראה שחום מנוע נמצא על אמצע השעון והמאוורר לא נדלק כהרגלו. (אף פעם המחוג לא עבר את האמצע.) עצרתי ברמזור והמחוג המשיך לעלות והגיע קו לפני התחום האדום. רק אז המאוורר התחיל לעבוד והרעיד את כל הרכב. חום המנוע לא ירד אפילו בקו אחד אבל הוא גם לא עלה. כאשר הגעתי הביתה והחנתי את הרכב, אני עולה הביתה ואחרי 10 דקות שהמנוע מכובה המאוורר שוב נדלק ל- 30 שניות ונכבה (דבר כזה לא קרה אף פעם).

בספר הרכב רשום שבתנאי תפעול רגילים המחוג צריך לנוע במרכז השעון. אז למה המאוורר לא נדלק שהמחוג נמצא באמצע השעון כמו תמיד וכן נדלק שהרכב מכובה לחלוטין? האם יש בעיה בטרמוסטט? מים לא חסר.

תודה מראש.

קודם כל ממש לא טוב שנתת לו להגיע לקו האדום אם אתה יודע שמשהו לא תקין....

תבדוק את הפיוזים לפעמים הם נשרפים, דבר שני המאוורר עובד באונו כמה שניות גם אחרי נסיעה..

וסיכוי מאוד גדול שהבעיה בטרמוסטט, במידה והכל תקין בפיוזים...

Honda hornet 600

פורסם
שלום לכולם

תודה מראש.

שלום רב!

יש לבדוק מגע רופף במגעים ליוניט מאוורר ו/או קורזיה במגעים,

ניתן לבדוק זאת בקלות מגע רופף גורם להתחממות החיבור ליוניט!

במידה ותרמוסטט תפוס אחד מצינורות יהיה קר, והשני חם!

הפיוזים תקינים ואין מה לבדוק אותם! יוניט מאוורר לשקול החלפה רק לאחר בדיקת מגע רופף!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב!

יש לבדוק מגע רופף במגעים ליוניט מאוורר ו/או קורזיה במגעים,

ניתן לבדוק זאת בקלות מגע רופף גורם להתחממות החיבור ליוניט!

במידה ותרמוסטט תפוס אחד מצינורות יהיה קר, והשני חם!

הפיוזים תקינים ואין מה לבדוק אותם! יוניט מאוורר לשקול החלפה רק לאחר בדיקת מגע רופף!

בברכה

צביקה

כל מילה בסלע, רציתי לציין גם מגע רופף...בכלל כל מערכת החשמל באונו בעייתית...

Honda hornet 600

פורסם
איפה בדיוק נמצאים הצינורות שאם הטרמוסטט תפוס אחד יהיה קר והשני חם?

תודה מראש.

צינור עליון בחיבור לטרמוסטט מנוע,וקצה שני לרדיאטור,

צינור תחתון בחיבור תחתון רדיאטור ולמשאבת המים כדומני.

במידה ואין ביטחון וידע מינמלי, יש לבצע זאת במוסך! מחר על הבוקר!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...