Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניתן לשפר קצת בפנים.

מאחור לא אהבתי את המלבן השחור.

לא רעה בכלל. הייתי מנסה :)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אינני מקבל את הקטילות הבאות :

הדשבורד ניראה כמו שיעור מלאכה כושל.

נא להסתכל בתמונה מס' 1 של לוח השעונים - נאה וסביר בהחלט , במרכז -מד מהירות קריא וגדול, מד סל"ד בגודל טוב, צמד שעוני חום ודלק ברורים. עדיף על כל היצרנים המכובדים שחסכו על מד חום או שמים מד דלק יעיני דיגיטלי עם קוביות...

נא להסתכל בתמונה מס' 2 של הפנים - אמנם לא מרהיב , אבל מאוד הגיוני וחף מפאולים תכנוניים וארגומטריים שיצרנים ידועים

כושלים בהם - למשל פתחי אוויר בגובה עליון ולא בגובה נמוך כמו בהרבה יצירות עכשויות, מתחת לפתחים מע' שמע , ומתחתיה

מע' איוורור/חימום פשוטה אך קלה לתפעול . כל הפקדים נמצאים היכן שצריך - פשוט ויעיל.

בתמונות 3,4 נראה שגם שמו דגש חזק על בטיחות - אזורי קריסה שסופגים אנרגיה ותא נוסעים נשאר בתאונה ללא פגע. יופי !

בתמונות 5,6 נראית נקודת חוזק מפתיעה - מרווח מצויין במושבים האחוריים , לא לילדים אלא גם לארוכי מימדים. כלומר,

ממש מכונית במימדים של משפחתית ואף יותר !

בתמונה 7 נראה תא המנוע (מיצוביש 1.6) - קל מאוד לגישה ותחזוקה.

בקיצור - נראה מעניין וראוי !

tagaz5in.jpg

tagaz6in.jpg

tagaz3sf.jpg

tagaz4sf.jpg

tagaz2room.jpeg

tagaz1room.jpeg

tagaz7.jpg

פורסם

נא להסתכל בתמונה מס' 1 של לוח השעונים - נאה וסביר בהחלט , במרכז -מד מהירות קריא וגדול, מד סל"ד בגודל טוב, צמד שעוני חום ודלק ברורים. עדיף על כל היצרנים המכובדים שחסכו על מד חום או שמים מד דלק יעיני דיגיטלי עם קוביות...

אבל זה בדיוק העניין: ברכב בעל נטיה ספורטיבית, מה שמעניין זה המנוע, לא המהירות. מצדי שברכב של שמואל אבואב מד המהירות יהיה מרכז העניינים - ברכב שלי אני רוצה את מד הסל"ד גדול וברור, או לפחות ששניהם יהיו באותו גודל.

במבט שני, אם אני מזהה נכון אז זה לוח שעונים של דייהולט כלשהי (אני לא חזק בשמות הדגמים שלהם).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אביאו, אאל"ט.

לגופו - העיצוב של כל הפאנל הקדמי הוא חיקוי (או לפחות מנסה להזכיר) של מזראטי 3200/4200 קופה/ספיידר. לא הדוגמא הכי רעה שיכולים היו לאמץ. עיצוב החוץ, לעומת זאת, ערסי כמו של הסיוויק קופה. לא לטעמי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נא להסתכל בתמונה מס' 2 של הפנים - אמנם לא מרהיב , אבל מאוד הגיוני וחף מפאולים תכנוניים וארגומטריים שיצרנים ידועים

כושלים בהם - למשל פתחי אוויר בגובה עליון ולא בגובה נמוך כמו בהרבה יצירות עכשויות, מתחת לפתחים מע' שמע , ומתחתיה

מע' איוורור/חימום פשוטה אך קלה לתפעול . כל הפקדים נמצאים היכן שצריך - פשוט ויעיל.

בתמונות 3,4 נראה שגם שמו דגש חזק על בטיחות - אזורי קריסה שסופגים אנרגיה ותא נוסעים נשאר בתאונה ללא פגע. יופי !

בתמונות 5,6 נראית נקודת חוזק מפתיעה - מרווח מצויין במושבים האחוריים , לא לילדים אלא גם לארוכי מימדים. כלומר,

ממש מכונית במימדים של משפחתית ואף יותר !

בתמונה 7 נראה תא המנוע (מיצוביש 1.6) - קל מאוד לגישה ותחזוקה.

בקיצור - נראה מעניין וראוי !

סורי הקליפסים של ה KICK PANNEL ניראים כאילו לא היה משהו אחר שמו מה שמצאו בחנות הכל בדולר.

בקשר למושבים, הייתי רוהצ לראות תמונה שהמושבים הקדמיים עד הסוף אחורה. :roll:

גם לי באימפרזה 96 יש הרבה מקום מאחורה שהמושבים הקדמים עד הסוף קדימה.

שאתה מזיז אותם עד הסוף אחורה רק אנשים קצרים יכולים לשבת שם.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

אתם כל הזמן מדברים על מכונית עם נטיות ספורטיביות, אם תתעמקו זאת לא המטרה שלה ובטח שהמנוע לא מתאים.

סה"כ מציעים משפחתית מגודלת עם דגש על עיצוב.

בשביל מכונית משפחתית של השכן הדשבורד לא דורש מד סל"ד ענק כי גם ככה הוא לא יודע מה הוא אומר

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

מסכים מאוד עם קודמי - סה''כ מדובר ברכב שכנראה עולה מרגיש ומתנהג כמו יונדאי אקסנט , רק שבנוסף יש לו עיצוב חיצוני ''מעניין''

אין סיבה להשוות אותו עם רכבים שעולים פי כמה ממנו .

אם אכן רכב כזה יגיע לארץ ויתומחר ב -80 אלף ש''ח אני לא רואה לו מתחרים בסגמנט ה ''יונדאי אקסנט'' .

פורסם
אפילו אזרחי ברית המועצות לשעבר מצביעם ברגליים נגד המכוניות הרוסיות.

אתה טועה. לפי נתוני המכירות של 2012, הציבור הרוסי עדיין מאד אוהב (או יכול בעיקר להרשות לעצמו) מכוניות רוסיות! הנה, עובדה: מקום ראשון ברוסיה - לאדה גרנטה. מקום שני - לאדה פריורה. מקום שלישי - לאדה קאלינה.

רוצה נתונים נוספים של 2012 משווקים אקס-סובייטיים?

ביילרוס- מקום ראשון - לאדה פריורה.

אוקראינה - לאדה סמארה מקום שני.

קזחסטאן -מקום ראשון - לאדה פריורה. מקום שני לאדה סמארה.

כך שלאנשי בריה"מ לשעבר, עדיין פינה חמה בלב למכוניות רוסיות, אם כי המצב בהחלט מתחיל לאט להשתנות.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

דווקא אהבתי את העיצוב,משהו נותן תחושת רטרו של שנות ה90 המאוחרות.

נראה לי שמי שהרים את בלם היד זה הרוסי שניצח את סטאלון ברוקי 4.:roll:

(אני יודע שהוא לא רוסי באמת)

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

לאדה מציעה היום מכוניות שנראות מודרניות, עם ביצועים סבירים ואבזור משופר. גם הבטיחות השתפרה (באופן יחסי) וכל זה במחיר מאוד סביר של 5000-10000 יורו (בהתאם לדגם ולאבזור).

תוסיפו לזה שמוסקבה וסנט-פטרבורג, עם האוליגרכים בלימוזינות, מועדוני הלילה האקסלוסיביים, קוויאר שחור ובקבוקי וודקה אולטרא-פרימיום מקריסטל באלפי רובל - הם ממש לא רוסיה. המשכורת החציונית ברוסיה היא משהו סביב 1600-2500 ש"ח לחודש!

כך שהפופולריות של לאדה מובנת.

פורסם

זה רק אני או שקורת A השמאלית תגרום לנהגים לעלות על הולכי רגל ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

רוצה נתונים נוספים של 2012 משווקים אקס-סובייטיים?

ביילרוס- מקום ראשון - לאדה פריורה.

אוקראינה - לאדה סמארה מקום שני.

קזחסטאן -מקום ראשון - לאדה פריורה. מקום שני לאדה סמארה.

כך שלאנשי בריה"מ לשעבר, עדיין פינה חמה בלב למכוניות רוסיות, אם כי המצב בהחלט מתחיל לאט להשתנות.

אתה מדבר על מכירה של רכבים חדשים, שוק היבוא במדינה פתוח ושוקק - רכבים משומשים גרמניים/ יפניים נמכרים היטב ונחשבים לאמינים יותר מהלאדות המקומיות.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.

• תוכן חדש...