Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה גיליתי שמדי פעם הספידומטר שלי ברכב (סיאט אביזה 2011) מזייף,עכשיו לאחר בדיקה הבנתי שאת בדיקת המהירות עושה חיישן שנמצא במערכת ה-ABS

הייתי כבר אצל 2 מכוני ספידומטרים ולצערי אין עם מי לדבר בכל הקשור לטכנולוגיה החדשה,אשמח להמלצה למכון מקצועי,

עוד דבר שרציתי לדעת האם מישהו נחשפ לתופעה בה ספידומטר אלקטרוני עושה צרות? או ממה זה יכול לנבוע?

תודה רבה לכולם והמשך שבוע נעים

פורסם
לאחרונה גיליתי שמדי פעם הספידומטר שלי ברכב (סיאט אביזה 2011) מזייף,עכשיו לאחר בדיקה הבנתי שאת בדיקת המהירות עושה חיישן שנמצא במערכת ה-ABS

הייתי כבר אצל 2 מכוני ספידומטרים ולצערי אין עם מי לדבר בכל הקשור לטכנולוגיה החדשה,אשמח להמלצה למכון מקצועי,

עוד דבר שרציתי לדעת האם מישהו נחשפ לתופעה בה ספידומטר אלקטרוני עושה צרות? או ממה זה יכול לנבוע?

תודה רבה לכולם והמשך שבוע נעים

על-סמך מה החלטת שמד המהירות מזייף ובכמה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

באיביזה אתה יכול לראות את הקמש במחשב, תלחץ על הצו'פציק במתג של המתזים, עד שתראה את מהירות הנסיעה, ותנסה להשוות את זה עם וויז.

פורסם

יש מכמונות מהירות שמציגות לך את המהירות שלך בזמן אמת.

הסטייה היא לא יותר מ 5 קמ"ש.

תנסה לחלוף על אחת מהם, ותשווה לספידומטר.

איפה אתה גר?

ואין דבר שמוסך מרכזי לא יכול לפתור. זו לא בעיה שאתה גרמת לה, היצרן יהיה חייב לבוא לקראתך.

פורסם

בדקתי את זה במכמונת מהירות,כבר פתחתי אשכול בעבר אבל לא מצאתי תשובה קונקרטית,

הרכב מזייף בצורה חריגה בממוצע 30 קמ"ש לפעמים יותר לפעמים פחות,נבדק בכל צורה אפשרית בכל צורה!!!

ולכן נושא האשכול מתייחס למציאת בעל מקצוע שיפתור את התקלה,כי צ'מפיון ישר יאמרו לי להחליף את זה ולהחליף את זה ,זה ממש כבד עלי כרגע הוצאות מיותרות לכן אני חי עם הבעיה ומאט בצמתים ל 20 קמש כדי לא לקבל פלאש אם המד שלי מזייף לפעמים.

פורסם

נראה אותך צוחק אחרי שאיזה נהג משאית שבדיוק חלם להגיע הביתה ורצה להספיק את הרמזור, נתן לך קטנה ולקח אותך טרמפ לצומת הבא, תוכל לכבות מנוע וככה לחסוך גם בדלק :shock:

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

30 קמ"ש זאת חריגה משמעותית מאוד. אתה בטוח במה שאתה אומר? האם הצלבת את הנתון שמד המהירות מראה עם הנתון שמתקבל במכשיר GPS?

בשלב ראשון הייתי מתחבר עם סורק תקלות ובודק בזמן נסיעה מהו נתון המהירות שמתקבל במחשב הרכב. כך ניתן יהיה לבודד את מוקד הבעיה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• ספונסר פורום
פורסם

מינס ,אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
בדקתי את זה במכמונת מהירות,כבר פתחתי אשכול בעבר אבל לא מצאתי תשובה קונקרטית,

הרכב מזייף בצורה חריגה בממוצע 30 קמ"ש לפעמים יותר לפעמים פחות,נבדק בכל צורה אפשרית בכל צורה!!!

ולכן נושא האשכול מתייחס למציאת בעל מקצוע שיפתור את התקלה,כי צ'מפיון ישר יאמרו לי להחליף את זה ולהחליף את זה ,זה ממש כבד עלי כרגע הוצאות מיותרות לכן אני חי עם הבעיה ומאט בצמתים ל 20 קמש כדי לא לקבל פלאש אם המד שלי מזייף לפעמים.

למה להאט ל-20 קמ"ש?

אם התצוגה הדיגיטלית לא מדייקת אז יש לך את התצוגה האנלוגית הרגילה.

אתה לא יכול להשוות עם gps , תמיד יש סטייה של 5-10 קמ"ש.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תוכן חדש...