Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז ככה..

אני מתכוון לקנות אוטו בקרוב וראיתי 2 שעיניינו אותי

יונדאי אלנטרה:

צבע אפור במצב טוב ,

שנה:2001

קילומטרז': 155 אלף

טסט:שנה עד אוגוסט

מחיר :13 אלף

או

סוזוקי בלנו:

צבע:לבן נקי משריטות או מכות

שנה:2000

קילומטרז':200 אלף

טסט :שנה שלמה

הערות:אחרי טיפול שהוחלף אלטרנטור וטיימינג

מה שחשוב באוטו הוא

אמין יותר,חסכוני יותר,זמינות חלקים,שוק גבוה,ירידת ערך נמוכה יותר,יפה יותר?

תודה לעוזרים

פורסם

ממש ממש לא!

הסוזוקי עולה על האלנטרה בכל הפרמטרים שאתה מחפש.

חסכונית מאוד, אמינה הרבה יותר, שים דלק וסע.

מנוע זריז, והטיפול בו פשוט מאוד.

החסרונות: מרגיש כמו קארט, וקל מדי על הכביש.

האלנטרה כבדה, גיר בעייתי, וצריכת הדלק מזעזעת.

לאחי הייתה אלנטרה, הוא התלונן המון על צריכת הדלק שלה, ואני מדבר על נסיעה משולבת.

לגבי הבאלנו, כל מה שאמרתי הוא מנסיון, ברשותנו 5 שנים - והיא גם למכירה:oops: :oops:

( יד שניה, שנת 98, 142000 ק"מ).

אני ממליץ על הסוזוקי.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
מה שחשוב באוטו הוא

אמין יותר לשתיהן מוניטין טוב בכל הנוגע לאמינות

חסכוני יותר הסוזוקי חסכונית יותר אלנטרה מטחנת דלק

זמינות חלקים טובה בשתיהן

שוק גבוה השוק היום נמוך בכל החזיתות, אולם לסוזוקי מוניין טוב יותר

ירידת ערך נמוכה יותר לא רלוונטי במכוניות בערך הזה, שבהן הכי קובע מצב הרכב לאשורו

יפה יותר? עניין של טעם

תודה לעוזרים

12345

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האמת היא שאני מעדיף את הסוזוקי אבל דורשים עליה 13 אלף ... (אפשר אני חושב לרדת ל12)

אבל אני חושב שזה בצדק למרות שקשה לי להשלים עם המחיר הזה זה מחיר מוצדק לדעתי כי אין לה שריטה אחת יש לה טסט שנה שלמה עשתה 200 אלף עגול(שזה סביר ביותר) עשו לה טיימינג ואלטרנטור חדש (יש קבלות) (מבפנים הריפודים הדשבורד הכל נקי וחדש)

המושבים הכל יפה ומסודר...

באמת שזה נראלי כמו עיסקה טובה אבל 13 אלף זה אלף מתחת למחירון

פורסם

המחירון בשנים האלה הוא המלצה בלבד - על רכב מטופל ומסודר שווה לשלם מחיר קרוב למחירון (אולי אפילו מעל)

במכוניות ישנות ההשקעה לפעמים עוברת את הערך של הרכב כולו.

כשאתה קונה רכב בסכום כזה המטרה שלך היא שהוא ישרת אותך - זו לא השקעה. הסבירות הגבוהה הינה שאתה היד האחרונה של הרכב הזה - ובמכירתו תקבל מחיר גריטה / ברזל.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

כולם פה מהללים את הסוזוקי,

אבל לא ברור לי למה אף אחד לא שם לפרמטרים כמו ק"מ וכו',

הסוזוקי בעלת ק"מ גבוה יחסית ליונדאי והיא גם ישנה יותר.

בהתחשב בעובדה שגיל 15 של שני הרכבים הללו מתקרב לאט לאט, הייתי מעדיף את האלנטרה, גם אם היא מעט פחות חסכונית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
המחירון בשנים האלה הוא המלצה בלבד - על רכב מטופל ומסודר שווה לשלם מחיר קרוב למחירון (אולי אפילו מעל)

במכוניות ישנות ההשקעה לפעמים עוברת את הערך של הרכב כולו.

כשאתה קונה רכב בסכום כזה המטרה שלך היא שהוא ישרת אותך - זו לא השקעה. הסבירות הגבוהה הינה שאתה היד האחרונה של הרכב הזה - ובמכירתו תקבל מחיר גריטה / ברזל.

למה לדבר שטויות , אתה אכן מבין וכו' אבל על סמך מה החלטתה שהאוטו ימכר לברזל...

הוא במצב כל כך טוב שעוד שנתיים אני יסע עליו וימכור אותו במחיר טוב סמוך על סמוך

פורסם

עוד שנתיים - שלא נדע...

אתה קם בבוקר - הכל סבבה.

נכנס לאוטו - מניע.

מכניס ל- - Drive - הרכב מסרב לנסוע קדימה.

מה קרה? הלך הגיר - בסה"כ זה די מכובד אחרי 250000 ק"מ.

והופ - ערך הרכב שלך ירד באחת למחיר גריטה :(

שוב - שלא תדע, אך זה תרחיש ריאלי ביותר.

זאת כמובן מעבר לעובדה שהיצע בשוק דוחף את ערך הרכבים הללו מטה כל הזמן.

ולכן מה שקנית היום ב-13000 עלול לא להיות שווה אפילו מחצית בעוד שנה, גם אם הוא תקין לחלוטין.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

מעבר לנתונים הספיציפיים אם להתייחס לרכבים עצמם אז דע לך שהנסיעה בסוזוקי מרגישה כמו ישיבה בתוך שק מסמרים שמישהו מטלטל אותו באויר בחוזקה, הרכב סופר רועש מכל הבחינות האפשריות, נוחות הנסיעה גרועה, הכיסאות לא נוחים והנסיעה ברכב הזה היא חוויה מאוד מאוד מפוקפקת. בנוסף הרכב הזה קיבל במבחני הריסוק כוכב וחצי שזה עלוב ביותר.

האלנטרה גם היא לא מכוניות מצויינת, הסוזוקי נוקשה ומטלטלת והאלנטרה רכה מדי ומתפזרת על מהמורות אבל תא הנוסעים שלה עדיף, היא מרווחת יותר, שקטה יותר, מרגישה כמו רכב ולא כמו ריקשה והיא קיבלה 3 כוכבים במבחן הריסוק שזה לא מצטיין ואפילו גרוע אבל ביחס לסוזוקי זה עדיף בחזקת הרע במיעוטו.

אני חושב שכדאי לקנות את הרכב במצב המכני הטוב ביותר ולא להתחשב בסעיפי אמינות משום שכל מקרה לגופו בגילאים כאלה, סחירות זה ממש לא רלוונטי בסכומים האלה כמו שכבר כתבו, צריכת דלק גם היא לא מדע מדוייק וזה תלוי במצבו המכני של הרכב ובכל מקרה כל שקל של חיסכון פוטנציאלי הוא בסיכון בגילאים כאלה. יופי? מהבחינה הזאת נפלת לגמרי, הסוזוקי נראית כמו יפנית עתיקה שבלי סמל היה קשה לשייך אותה לאנשהו, סתמית ביותר. היונדאי גדולה ועגלגלה בעלת גריל מוזר ועיצוב כולל סתמי למדי.

פורסם

לא ציינת בטיחות.

לא יודע מה המצב עם האלנטרה בהיבט בטיחות, אבל הבלנו רכב לא בטיחותי (מניסיון רע של יותר ממקרה אחד שאני מכיר, בלי לפרט).

פורסם
לא ציינת בטיחות.

לא יודע מה המצב עם האלנטרה בהיבט בטיחות, אבל הבלנו רכב לא בטיחותי (מניסיון רע של יותר ממקרה אחד שאני מכיר, בלי לפרט).

כמו שמייק אמר,

האלנטרה לא טומנת את ידה בצלחת,

אבל לפחות יש לה 3/5 כוכבים במבחני הריסוק, בעוד לבלנו יש 1.5/5 כוכבים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני הייתי בוחר באלנטרה מהסיבות האלו:

1)יותר חדשה בשנה.

2)זהו דגם שיצא בשנת 2001 ולא כמו הסוזוקי שיצאה בשנת 1995.

3)בטיחות היונדאי מגיעה עם 2 כריות אוויר או 4 כריות אוויר ועם ABS,

לעומת זאת הסוזוקי בדרך כלל לא מגיעה עם איבזור בטיחות בסטנדרט

אלא אם כן הוסיפו זאת באופציית הרכישה שכידוע רובם לא רצו להוסיף

כסף וחבל.

4) היונדאי יותר מרווחת וגדולה ולפי דעתי יותר יפה ועדכנית מהבלנו.

5)יציבה יותר מהסוזוקי וגם פעולת המתלים שלה יותר בוגרת,כמובן ביחס לסוזוקי.

6)תא הנוסעים נראה יותר מודרני מהסוזוקי,כמובן שהכל יחסי.

7)תא המיטען יותר גדול לפי דעתי.

בהצלחה.:-D

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• תוכן חדש...