Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 5 דקות, David32 כתב:

עכשיו, 15 ילדים שרדפו אחרי 3 בנות, ואז החליטו לתקוף ולפוצץ מכות איזה מסכן בפיצרייה - זה לא האנשים שאני רוצה שיסתובבו לידי, אלה אנשים שהם נט נגטיב על החברה כולה ועוד מושכים למטה, אבל לתכנן לרצוח? אני בספק שזה מה שהם עשו, הם פשוט פחי אשפה בגיל שהסיכוי שהם יחזרו ויתחילו לתרום לחברה שואף לאפס. 

כתבי האישום בפרשת ימנו זלקה: נאשם ברצח באדישות - ו-15 בחבלה מחמירה

1.

שלושה מחברי החבורה נכנסו אחריה, התיזו לעברה תרסיס שלג ותוך כדי לכלכו את הרצפה ואת הדלפק של הפיצה".

2. "עובדי הסניף, ובכללם ימנו, העירו להם וביקשו מהם לצאת מן הסניף. ימנו ליווה אותם החוצה ומשיצאו, התפתח בינהם ויכוח תקיף עם קללות, שאליו הצטרפו במהרה הנאשם המרכזי ושאר הנאשמים, כאשר שני העובדים הנוספים ב"פיצה האט" מנסים להרגיע את הרוחות

3.לאחר כשעתיים, התחדש העימות המילולי של אחד מחברי החבורה עם ימנו ויתר החברים התגודדו סביבו. בשלב מסוים אחד מחברי החבורה שהתאספו סביב ימנו, דחף אותו בעוצמה בחזה והפילו ארצה. בכך ניתן האות להתנפלות אלימה של חברי החבורה על ימנו, שתקפו אותו בעוצמה באגרופים, בעטו בו, השליכו על ראשו מיכלי שלג, והטיחו את המיכלים בגבו ובעורפו".

4.על פי האישום, "תוך כדי ההתנפלות האלימה, רץ הדוקר עם סכין חדה לעברו של ימנו. משהבחין שימנו הצליח להתנתק לרגע קצר מחברי החבורה, ניגש אליו בנחישות עם סכין שלופה ודקר אותו בעוצמה במפשעה. ימנו קרס על הרצפה, בעוד חברי החבורה האחרים עטים עליו וממשיכים להכותו בפראות במכות אגרוף ובאמצעות מיכלי שלג, תוך שהוא מנסה להגן על ראשו ואינו מצליח להתרומם מן הקרקע. החבורה התפזרה לאחר שימנו התבוסס בדמו על הקרקע וגסס, מבלי להזעיק לו עזרה רפואית". ימנו פונה לבית החולים "בילינסון" במצב אנוש, שם נפטר כעבור יממה.

עכשיו אמור לי דוד היקר, מה עשו החבורה הנפלאה בשעתיים שמתוארות בסעיף 3?

האם זה:

1. התנדבו בבית אבות.

2. עזרו לזקנות לחצות כביש.

3. שיפצו בית של ניצול שואה.

4. הצטיידו בסכינים ותיכננו רצח.

ומה חשבו כל חבורת הזבל כשהבן אדם היה דקור ושוכב על הרצפה, שבעיטות לפנים זה בעצם לשים חוסם עורקים?

היה לי חשק לרשום פה איזה משהו על המקום מגורים שלך והגישה של השכנים שלך לפעולות של חמאס כי זה מרגיש פה מאוד דומה אבל עזוב נשמור את זה כבר לפעם אחרת.

פורסם
לפני 13 דקות, David32 כתב:

אבל זה לא מה שאמרתי.... למה אתה מקצין כשהצגתי את עמדתי?

אמרת שהם רק רצו לדקור, לא לרצוח חלילה, אני לא מבין מה לא בסדר במה שיובל כתב. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 18 דקות, יובל .מ. כתב:

היה לי חשק לרשום פה איזה משהו על המקום מגורים שלך והגישה של השכנים שלך לפעולות של חמאס כי זה מרגיש פה מאוד דומה אבל עזוב נשמור את זה כבר לפעם אחרת

כן כן, בדוק, זה כי אני סמולני שגדל באירופה והתחנך על ערכי החמאס.

ואתה לא יודע לקרוא 🙃

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 58 דקות, stx כתב:

הם תיכננו לפרק אותו במכות ולדקור אותו במפשעה איפה שהעורק הראשי.

15 איש (לפחות). חיכו לו עד שייצא. איימו עליו לפני כן שיחכו לו.

מה זה אם זה לא רצח?!

זה לפרק אותו במכות ולדקור במפשעה.מניח שבשיעורי האנטומיה בלימודי הרפואה שלהם הם עוד לא הגיעו לעורק ראשי.

מי שמתכנן רצח דוקר בצואר או בחזה ולא במפשעה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

המצב גרוע, אין ספק בכך. אבל מי שחושב שמתקנים את זה על ידי סיסמאות קצרות ופופוליסטיות כמו עונש מוות, טועה. כמו שטעה לאורך כל הדרך.

זה המצב אחרי שנים של פירוק מערכות החינוך, הרווחה, האכיפה והענישה. יש צורך בתיקון של כל הגורמים. לשלוח את כולם ל30 שנה לכלא, זה כמו לשים פלסטר על גידול סרטני.

וגם אם נשקיע מאוד, התיקון יהיה מוגבל. יש מחיר לחיים במצב מלחמה מתמדת, אלימות מתמשכת בהוויה הישראלית, שבאה לידי ביטוי בדיבור, בנהיגה ובכל מקום.

• אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 23 דקות, David32 כתב:

זה כי אני סמולני שגדל באירופה

אף אחד לא מושלם. 

אנסח את זה ככה. שים לב- היפותטי בלבד! לצורך הדיון. נא לא לקחת את זה לשום מקום שאיננו תיאורטי. זו לא הכוונה. 

דאוויד אני זוכר שמת לי אייקון של "עצה גרועה" על משהו שכתבתי פה פעם. 

וואלק, אמרתי לחבר 'שלי

image.png.706b07fe2222cc5c25395f32292e2097.png

דויד32, בוא ותאמר לי בבקשה למה התכוונתי פה כשאמרתי את זה, במצב התיאורטי שציינתי. 

האם התכוונתי שאני רק רוצה לדקור אותך קצת? 

האם התכוונתי שאני רוצה לרצוח אותך? 

האם התכוונתי שאני רק רוצה קצת אלימות בשביל הכיף וזהו?

למה התכוונתי פה? 

אני שואל כי זה בדיוק מה שהחשוד המרכזי אמר. 

"מוכן לשבת עליו בית סוהר" מעיד על כוונה מראש, ועל רצון לגרום לנזק משמעותי. קרי, רצח. 

אתה מוזמן לסמן גם על הפוסט הזה "רעיון גרוע", אל תדאג, לא יקרה לך כלום :rofl:

אני לא מוכן לשבת בית סוהר... 

• אהבתי 1

פורסם

מתי זה יגמר יובל? "חברים שלכם"? אני גם לא רואה שיובל עמית חתום על פסק הדין הזה או משהו.

במדינת ישראל יש כמעט 1000 שופטים ועוד מספר לא מבוטל של אנשים בשלל תפקידים במערכת המשפטית.

אז כל פעם שמישהו עושה החלטה גרועה או נותן גזר דין קל מדי זה "החברים שלכם"?

ומה קורה שמשפט מתנהל כהלכה וניתן גזר דין הולם? (שזה בתכלס החלק הנכבד של המקרים, על כל דבר למעט מקרים בפרופיל גבוה לא תשמע בחדשות- כי אין ממש על מה לדווח)

אין פה אדם אחד בכל השרשורפלצת הזה שיטען בפניך שמערכת המשפט חפה מבעיות ולא צריך לגעת בה, אז מה אתה רוצה להגיד פה חוץ מ, בפעם המי יודע כמה, להצביע על משהו חוסר מצביע רצון ולזעוק "הכל רע! ימח שמם!"

• אהבתי 2
פורסם
לפני 19 דקות, ברווז כתב:

דאוויד אני זוכר שמת לי אייקון של "עצה גרועה" על משהו שכתבתי פה פעם

תשמע... וואו.

אוקיי... 😵‍💫

'אני מוכן לשבת עליו בית סוהר' זה סתם דיבור של ילדים מסריחים. אחרת כול אחר שאומר 'אני אזיין את אמא שלך' הוא באמת חובב מבוגרות.

אולי אם יש דברים אחרים אסכים. אבל להתייחס ברצינות לדברים בסגנון מראה חוסר היכרות עם ערסים קטנים ומגעילים.

לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

חברים שלכם מבית המשפט

אל תשאל, חברים טובים.

איפה זה שהצבעת לו, הגבר גבר, שמביא תוצאות, למה הוא בשלוש שנים האחרונות לא הציג תוכנית אחת (!!!!!!!!!) לבנות עוד בית כלא לנשים? או בכלל עוד מוסדות כליאה?

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 34 דקות, פינדר כתב:

אבל מי שחושב שמתקנים את זה על ידי סיסמאות קצרות ופופוליסטיות

לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

חברים שלכם מבית המשפט

מ.ש.ל

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, David32 כתב:

תשמע... וואו.

אוקיי... 😵‍💫

מה אתה רוצה הייתי צריך סיבה :rofl: בשביל התסריט התיאורטי. רצית שאני אחרטט משהו שלא עשית בכלל ואז תצטרך להוכיח אחרת בפני כל הפורום? :lol:

'אני מוכן לשבת עליו בית סוהר' זה סתם דיבור של ילדים מסריחים. 

"מחשבה מייצרת מציאות". מכיר את הביטוי? 

אבל להתייחס ברצינות לדברים בסגנון מראה חוסר היכרות עם ערסים קטנים ומגעילים.

היי, אה, אני לא יודע איך להגיד לך את זה, אבל אה- אלו שלרוב הם אלו שדוקרים, 

הם בדרך כלל? כזה, כאילו,  "ערסים קטנים ומגעילים"? לא? 

דווקא לאלה צריך להתייחס עם הכי הרבה כובד ראש- אלו הם המסוכנים.

והזכרת לי בדיחה, אגב.

When Your Moms New Boyfriend Call You by Your Gamertag | TikTok

ושמתי לב שלא ענית לי עדיין לשאלה- למה התכוונתי.

עריכה אחרונה על ידי ברווז

פורסם

יובל, לא הערסים המסריחים והרצחניים, לא עורכי הדין שלהם ולא השופטים חברים שלנו.

אני מקווה שיורשעו בסעיף הכי חמור שניתן, ישבו הכי הרבה זמן בכלא שהחוק מאפשר, ומצידי שייכנסו שם למלחמות עבריינים ויישחטו בסבל.

עד כאן לעניין החברים שלנו.

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 50 דקות, פינדר כתב:

אחרי שנים של פירוק מערכות החינוך, הרווחה, האכיפה והענישה... יש מחיר לחיים במצב מלחמה מתמדת, אלימות מתמשכת בהוויה הישראלית, שבאה לידי ביטוי בדיבור, בנהיגה ובכל מקום.

לא חושב שיש מתאם בין הדברים. החלק הראשון נכון, אין ספק. אבל החלק השני? פחות. ישראל במצב מלחמתי on/off מאז 48' (וגם לפני כמובן). האוכלוסיה תמיד היתה אלימה במידה זו או אחרת. 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...