Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, David32 כתב:

אני זורם איתך. נגיד.

מה ההבדל בין זה לבין הפטריוטים? לא לגיטימי לצפות במגל?
אסור להסכים או לחשוב כמוהו?

לא אמרתי שזה לא לגיטימי. אלו שני פרופגנדונים, האחד של משטר פוטין והשני של משפחת המלוכה. אולי לשני יש מעט יותר חופש, אך איני בטוח כי לא צפיתי בהם מספיק. בכל פעם שאני רואה אותו, עולה בי תחושה פיזית שדרכתי בחרא. זכותך להסכים עם מי שתבחר, אך זה מעיד עליך.

לפני 3 שעות, David32 כתב:

ועכשיו:

הצג תוכן מוסתר

אז את הנורדסטרים מפוצצים אחרי איומים של ביידן דרך אוקראינה, ארהב מחליפה את רוסיה בתור ספקית האנרגיה של אירופה, ג'ונסון מבטיח לתמוך ולעזור לאוקראינה ושובר את השיחות בטורקיה. 
ועכשיו ארהב מתחילה פעמיים מבצע בשביל נפט/אנרגיה.
וכשמחברים את הכול ביחד את כול הנקודות התמונה שמצטיירת די מחזקת אצלי את הדעה שלי. אולי אצלך לא, הכול בסדר.  

אלו הם ניחושים בלבד. ייתכן שהם נכונים וייתכן שלא, אבל זה לא משנה את העובדה שרוסיה ולא ביידן, היא שתקפה את אוקראינה ופתחה במלחמה פעמיים: לראשונה ב-2014 עם סיפוח קרים, ובשנית ב-2022.

לפני שעתיים, פינדר כתב:

גם בתל אביב התמונה שלו לא נפגעה.

image.thumb.png.5a0d36201f3da55167415c8c372c9bfd.png

זהו ההבדל שבין דימונה לתל אביב. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

לפני שעתיים, flytomars כתב:

אם הוא היה יודע הוא היה כותב בפורום?

כן, איזשהו edge שיש להם.

לנו יש מספר מערכות הגנה אווירית שכולם יודעים עליהן שנותנות לנו את האדג' על אחרים.

אני שואל מה כזה מיוחד באוקראינים, איפה הייחודיות שלהם? FPV שטסים ומורידים כתבמים אחרים? גפרדים גרמנים (או המערכת החדשה יותר שאני לא זוכר את שמה, גם של ריינמטאל) הרי זה לא שהם לא חוטפים...

אני אגיד לך למה אני שואל, כי לדעתי הם ניצלו את זה שפגעו כמה שאהדים במפרציות כדי לסובב את זה כלפי עצמם, שהם יכולים משהו שאחרים לא, ולי נראה שזה סתם ניסיון שיווקי לתפוס את הגל.

לפני 45 דקות, flytomars כתב:

הבעיה שכטב"מ עולה כמה אלפי שקלים וטמיר של כיפת ברזל עולה 40000$, אז כיפת ברזל נגד כטבמים != פיתרון.

אני כמובן לא יודע בדיוק, אבל חוץ מהשאהדים\גרנים הממש פשוטים יש גרסאות פחות פשוטות ועם יותר דברים נגד שיבושים והמחיר שם הוא לא כמה אלפי שקלים. 

ביירות לא מדברים על הכתבמים הקטנים...

לפני 24 דקות, mikyl כתב:

אלו הם ניחושים בלבד. ייתכן שהם נכונים וייתכן שלא, אבל זה לא משנה את העובדה שרוסיה ולא ביידן, היא שתקפה את אוקראינה ופתחה במלחמה פעמיים: לראשונה ב-2014 עם סיפוח קרים, ובשנית ב-2022.

מה הניחוש, התמונה שמצטיירת לי בראש כשאני רואה את העובדות שכתבתי? אוקיי, כן. זאת התיאוריית קונספירציה שלי. אתה רוצה לקרוא לי חובב סולוביוב - בבקשה. אישית מלבד בדיחות של ז'רינובסקי מהתוכנית שלו - לא צפיתי אף פעם. אבל את הנקודות אני מחבר איך שבא לי. 

גם לגבי 2014 יש מה להגיד, אבל זה לא מאוד מעניין אותי האמת. שם היה משהו קצת שונה. (כמו גם בגאורגיה). 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מלחמה? אז מה.

אני רק מחשבה.

כל! מי שייעצר בהפגנות נגד מעצר עריקים יישלח לבקו"מ לחיול מיידי. זה הכל.

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ממליץ לעקוב אחרי ניר דבורי.

נותן דיווחים ופרשנות לעילא. שובר מוסכמות ומאתגר את הסטטוס קוו.

• מצחיק 4
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 10 שעות, falou כתב:

בית המשפט אמר אחרת. אז בעיקרון - אתה טועה. 

ממה שאני רואה מדובר בהערה של השופטת לכך שיהיה מאוד קשה להוכחה על ידי העוררת שכן מדובר במגע עם סוכן זר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

אני שואל מה כזה מיוחד באוקראינים, איפה הייחודיות שלהם? FPV שטסים ומורידים כתבמים אחרים?

כן, אתה אומר את זה כאילו זה משהו פשוט, כנראה שלא...

פורסם
לפני 3 שעות, flytomars כתב:
לפני 4 שעות, stx כתב:

אם האנס רוצה לספר למה זה מסובך להפיל כטב״מ יותר מאשר הדברים שכיפת ברזל מפילה, אני אשמח לשמוע.

לא אמרת כלום פה.

אף אחד לא טוען שלהפיל כטב"מ יותר מסובך מכיפת ברזל.

הבעיה שכטב"מ עולה כמה אלפי שקלים וטמיר של כיפת ברזל עולה 40000$, אז כיפת ברזל נגד כטבמים != פיתרון.

הלייזר אכן פיתרון מעולה, שוב, בהנחה שאתה גם מגלה את הכטב"מ בזמן וגם הפריסה של הלייזר עדיין לא מבצעית למיטב ידיעתי

לא אמרתי כלום שקשור למה שכתבת.

אני טענתי שיירוט כטב״מים זו בעיה הנדסית די קלה. היא הרבה יותר פשוטה מהבעיה שהמהנדסים של כיפת ברזל כבר פתרו כי השאהד טס משהו כמו פי עשר יותר לאט ולא ממש מתמרן. אם תיתן לאותם מהנדסים שנתיים ותגיד להם שאתה רוצה שכל שאהד שמזוהה באוויר מחוסל תוך x זמן, אני מניח שהם יגידו לך ׳סבבה, זה יעלה ככה וככה ונצטרך לפרוס ככה וככה יחידות׳.

אני כותב את זה בלי להבין שום דבר באווירונאוטיקה אבל יש לי קצת ידע בבקרה, בראייה ממוחשבת ובחומרה בשביל להגיד לך שאם תקשור גרזן עם כבל של עשרים מטר למטוס ריסוס, אני מאמין שאני יכול לבנות לך קופסה עם מצלמה ומשטחי היגוי שתתקע אותו בשאהד.

אני מניח שברגעים אלה אנשים קצת יותר רציניים עובדים על פתרונות יותר מוצלחים.

ושוב, אם מישהו רוצה להסביר לי למה אני מדבר שטויות, אני אשמח לשמוע.

פורסם
לפני 13 שעות, עדי-אל כתב:

נכון שבפעם הקודמת לא חיסלנו את האיום אבל זה היה ברור לכל בר דעת.

אני מחשיב את עצמי לבר דעת וכאשר רוה"מ שלי עומד מול הפודיום

ומכריז שהסרנו את האיום אז אני נוטה להאמין לו.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, David32 כתב:

מה הניחוש, התמונה שמצטיירת לי בראש כשאני רואה את העובדות שכתבתי? אוקיי, כן. זאת התיאוריית קונספירציה שלי.

לא הבנת? אמרתי שזה לא משנה מי פיצץ את הצינור. אם אלה היו האמריקאים, כל הכבוד להם, כי זה פשוט הזוי להזרים כסף למדינה שאתה נלחם בה. זה שקול לכך שישראל תקנה היום נפט מאיראן. אבל כל זה לא משנה את העובדה שמי שהתחיל את המלחמה הם הרוסים, ולא ביידן.

לפני 4 שעות, David32 כתב:

אתה רוצה לקרוא לי חובב סולוביוב - בבקשה. אישית מלבד בדיחות של ז'רינובסקי מהתוכנית שלו - לא צפיתי אף פעם. אבל את הנקודות אני מחבר איך שבא לי. 

כוונתי היא שאתה חוזר מילה במילה על התעמולה הרוסית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, stx כתב:

לא אמרתי כלום שקשור למה שכתבת.

אני טענתי שיירוט כטב״מים זו בעיה הנדסית די קלה. היא הרבה יותר פשוטה מהבעיה שהמהנדסים של כיפת ברזל כבר פתרו כי השאהד טס משהו כמו פי עשר יותר לאט ולא ממש מתמרן. אם תיתן לאותם מהנדסים שנתיים ותגיד להם שאתה רוצה שכל שאהד שמזוהה באוויר מחוסל תוך x זמן, אני מניח שהם יגידו לך ׳סבבה, זה יעלה ככה וככה ונצטרך לפרוס ככה וככה יחידות׳.

אני כותב את זה בלי להבין שום דבר באווירונאוטיקה אבל יש לי קצת ידע בבקרה, בראייה ממוחשבת ובחומרה בשביל להגיד לך שאם תקשור גרזן עם כבל של עשרים מטר למטוס ריסוס, אני מאמין שאני יכול לבנות לך קופסה עם מצלמה ומשטחי היגוי שתתקע אותו בשאהד.

אני מניח שברגעים אלה אנשים קצת יותר רציניים עובדים על פתרונות יותר מוצלחים.

ושוב, אם מישהו רוצה להסביר לי למה אני מדבר שטויות, אני אשמח לשמוע.

בטוח, אבל זו לא השאלה כרגע.

אתה כרגע במלחמה עם איום כטב"מים ישיר וממומש, אתה צריך פיתרון זול מהיר ועכשיו - גם לגילוי וגם ליירוט.

אגב, הבעיה היותר גדולה היא גילוי, לא יירוט.

והבעיה ביירוט, זה כמה זה עולה לך.

למיטב הבנתי / ידיעתי- לאוקראינים יש פיתרון יותר זול משלנו, כרגע, ולא בעוד שנה של פיתוח (שמשום מה אתה לא מחשיב כעלות? הפיתוח הוא חינם?)

פורסם
לפני 26 דקות, mikyl כתב:

כל הכבוד להם

כן? אני לא חושב שזה שהאמריקאים מחליטים על הגרמנים ומפוצצים תשתית חיונית - גם אם זה עם מדינה שכרגע נלחמת במישהו שאתה תומך בה - זה משהו שהגיוני או מותר לעשות. גרמניה לא במלחמה עם רוסיה וגם ארה"ב לא. 

לפני 27 דקות, mikyl כתב:

כוונתי היא שאתה חוזר מילה במילה על התעמולה הרוסית.

אוקיי, סבבה. אני לא קורא תעמולה רוסית, לא צופה בסלביוב (או ערוץ 14). אם אתה כן וזה נשמע אותו דבר - מגניב. 

מה שכן, אני - כמו שאמרתי מספר פעמים בשירשור המתאים - לא בולע את החארטות המערביות שמספרים בחדשות פה. או לפחות מנסה לחשוב על זה כך.

לפני 26 דקות, flytomars כתב:

אתה כרגע במלחמה עם איום כטב"מים ישיר וממומש

לא מאוד נכון. מה שיש באוקראינה זה לא מה שיש לחיזבאללה, והאיראנים לא שולחים לשום מקום להקות של שאהדים (בצורה מוזרה הם עשו את זה רק פעם אחת במתקפה הראשונה).

מה שיש לחיזבאללה זה שונה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
בתאריך 19.3.2026 בשעה 12:16, פינדר כתב:

בהמשך לויכוח שהיה פה על כן/לא SA/בסיג׳.

זה עוד צעד בדרך. קצין משטרה שהתפקיד שלו לרדוף אחרי אנשים, על סמך הודעות שלהם ברשתות. 

היועמ״שית הוציאה הנחייה למפכ״ל להפסיק את הפעילות של המדור החדש הזה, בגלל חשש לפגיעה בחופש הביטוי.

המפכ״ל ענה לה במכתב שאפשר לסכם אותו בזה שהוא שם עליה ז*ן.

אז לא נהיה דמוקרטיה. לא נורא. העיקר שאירן חטפו מאיתנו בים 10 אלף פצצות ובאויר 20 אלף פצצות וביבשה חמישים ומאתיים אלף פצצות.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 29 דקות, David32 כתב:

כן? אני לא חושב שזה שהאמריקאים מחליטים על הגרמנים ומפוצצים תשתית חיונית - גם אם זה עם מדינה שכרגע נלחמת במישהו שאתה תומך בה - זה משהו שהגיוני או מותר לעשות.

לא אמרתי שאלו האמריקאים, רק אמרתי שאם כן - אז כל הכבוד. ואתה לא סתם תומך באוקראינה, היא נלחמת הודות לנשק ולתחמושת שהיא מקבלת מהמערב. מה שלא הגיוני הוא לספק נשק לאוקראינים וכסף לרוסים. אבל זו רק דעתי.

גרמניה לא במלחמה עם רוסיה וגם ארה"ב לא. 

אבל רק לפני רגע אמרת שביידן התחיל את המלחמה? 😊

אוקיי, סבבה. אני לא קורא תעמולה רוסית, לא צופה בסלביוב (או ערוץ 14). אם אתה כן וזה נשמע אותו דבר - מגניב.

אי אפשר שלא לקרוא תעמולה רוסית, היא נמצאת בכל מקום כמו פרסומת.

מה שכן, אני - כמו שאמרתי מספר פעמים בשירשור המתאים - לא בולע את החארטות המערביות שמספרים בחדשות פה. או לפחות מנסה לחשוב על זה כך.

אילו חארטות? שהרוסים הם אלה שתקפו את אוקראינה?

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, flytomars כתב:

בטוח, אבל זו לא השאלה כרגע.

אתה כרגע במלחמה עם איום כטב"מים ישיר וממומש, אתה צריך פיתרון זול מהיר ועכשיו - גם לגילוי וגם ליירוט.

אגב, הבעיה היותר גדולה היא גילוי, לא יירוט.

למיטב הבנתי / ידיעתי- לאוקראינים יש פיתרון יותר זול משלנו, כרגע, ולא בעוד שנה של פיתוח (שמשום מה אתה לא מחשיב כעלות? הפיתוח הוא חינם?)

אני לא בטוח אם אתה מתכוון לישראל, לאמריקאים או למפרציות.

בכל מקרה, דיון הכטב״מים התחיל מזה שהאנס כתב שצבא נמדד היום ביכולת שלו להתמודד עם כטב״מים וזו נראתה לי הגזמה. כטב״ם זה טיל שיוט מאוד איטי ומאוד זול. זה יעיל בעיקר נגד מטרות אזרחיות לא מוגנות.

פורסם
לפני 9 שעות, flytomars כתב:

ליירוט עצמו גם וולקן פשוט מספיק. הגילוי זה סיפור יותר מורכב.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...