Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שמטריד אותי זה שגולן היה אלוף בצה"ל

וכבר שהיה אלוף בצה"ל דיבר ונהג כך.

להאשים את צה"ל שהורג ילדים כתחביב?

נו באמת.

הרי הוא יודע את המציאות שזה לא נכון.

אז בשביל להלחם בממשלה הוא שורף את האסמים לגמרי.

לא פלא שהוא מצוטט בכל אתרי החדשות הערביים ואם יהיה איזה משפט לחייל/קצין צה"ל בהאג כנראה דבריו יהיו מצוטטים בתביעה.

הוא יודע שזה שקר.

אבל זה לא מפריע לו להגיד את השקר הזה.

אחרי זה הוא (כנראה) לקח משרד יח"צ כדי לייפות את האמירה ולהסביר שאנחנו לא הבנו כלום.

גם אם היה אמת באמרה הזאת (ואין בדל של אמת שם) מקומה של האמרה לא צריכה להיות. בטח ובטח שאנחנו נלחמים על כך טיפת לטיגימציה בעולם.

• רעיון גרוע 2
  • משעמם 1

.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 11 דקות, stx כתב:

הבעיה עם בנט שגם הוא לא פוליטיקאי מי יודע מה ויש חלקים לא קטנים בציונות הדתית שלא סולחים לו על מה שנתפס בעיניהם כבגידה

מצד שני חש חלקים לא קטנים מהם שלא מוכנים להצביע לסמוטריץ אחרי ההפקרות בכל מה שקשור לתקציבים למשתמטים וההתנהלות הכללית חסרת האחריות. למי הם יצביעו? לבנגביר שהוא סמוטריץ' שאכל פטריה של מריו?

לפני 5 דקות, om2 כתב:

הוא יודע שזה שקר.

אבל זה לא מפריע לו להגיד את השקר הזה

זה מה שיצא לו אבל זה לא מה שהוא התכוון להגיד. הבן אדם חייב יועץ תקשורת דחוף אחרת חבל על המאמץ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יועץ תקשורת?

לא הייתי רוצה לראות אותו בכנסת אם אלו מחשבתיו

וכן. כל מי שחושב כך על חיילי צה"ל מקומו לא בכנסת. לפחות לדעתי. 

.

פורסם
לפני 8 דקות, om2 כתב:

להאשים את צה"ל שהורג ילדים כתחביב?

זה לא מה שהוא אמר, וזה לא מה שהשתמע.

זה מה שנבע מהסילוף של מכונת הרעל.

קצת הבנת הנשמע.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הבנת. הוא אמר את זה על התבטאויות של כמה שרים, לא על חיילים. יצא לו ככה שזה נשמע כאילו המדינה שולחת את החיילים שלנו המפלצות לטבוח בתינוקות. לכן הוא צריך יועץ תקשורת, כי להעביר מסר בעידן המידע זה לא כזה פשוט כמו שזה נשמע.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 11 שעות, farkash7 כתב:

לא זה לא הפסד שלנו, זה הפסד שלהם.
אני לא צריך לדאוג להם יותר ממה שהמנהיגים שלהם דואגים להם, ואם המנהיגים שלהם מעדיפים מלחמה על פני כניעה, פירוז מנשק ושחרור החטופים שלנו איזה ברירה יש לי? להכנע בעצמי?
עזוב את צבי סוכות, אם מבחינת חמאס זה שמתים 100 עזתים ביום, אנשים שלו, זה לא מעניין למה שזה יעניין אותי?
אם מבחינת חמאס שכל עזה תמות ברעב זה בסדר העיקר לא לוותר על הנשק ועל החטופים למה זה צריך לעניין אותי?
מה שמעניין אותי זה החטופים, ושבעזה לא ישאר אקדח קפצונים אפילו. אין לי בעיה לעשות את זה בלי לירות כדור אחד, אבל אם אין ברירה אין לי גם בעיה להעמיד שורת D9 במזרח עזה ולהגיד להם סעו לים עם הכף למטה.

אני תומך בעסקת חטופים שתחזיר את כולם, אבל בהפרת ההסכם הראשונה (שכנראה תקרה תוך שבוע שבועיים גג) אני גם תומך בלחזור לעזה ולפרק אותה לחתיכות עד שחמאס יסכים להכנע ללא תנאי, יפורק מנשקו ומפקדיו יוגלו.
הוויכוח שלי עם ממשלת הדמים הזו הוא לא על התוצאה הסופית, אלה על סדר הפעולות.

עם איזה צבא את חושב לפרק את עזה? כי אחוז ההתייצבות של אנשי מילואים נמוך מ-50%, וגם זה רק כי מראש לא שולחים צוים למי שרומז למפקד שלו שיוציא פטור.
שלא לדבר על סנקציות כלכליות אירופיות וחרם נשק אמריקאי -- ואין לישראל שום רזרבות. של דלק פחות משלושה חודשים, של חיטה פחות מחודשיים.
כמו ש- garicho@ אמר למעלה, המדינה לא בנויה למלחמות ארוכות.

פורסם
לפני 8 דקות, פריג'י כתב:

זה לא מה שהוא אמר, וזה לא מה שהשתמע.

זה מה שנבע מהסילוף של מכונת הרעל.

קצת הבנת הנשמע.

אז מי הורג?

אני ואתה?

בן גביר ואנשי להבה יוצאים למסע ציד בלילה?

מי הורג?

.

פורסם
לפני 8 שעות, Night Driver כתב:

הטכניון כנראה הרבה יותר ליברלי.

איתי למדו 4.

כשגיסתי עשתה דוקטורט בהנדסת מכונות בטכניון (תחילת שנות ה-90), היו יותר דוקטורנטיות מדוקטורנטים.

פורסם
לפני 16 דקות, om2 כתב:

ואם יהיה איזה משפט לחייל/קצין צה"ל בהאג כנראה דבריו יהיו מצוטטים בתביעה.

ברור, רק אותו צריך. בכל העולם מצטטים את סמוטריץ שהוא אשכרה שר בממשלה, אבל התביעה תסתמך על מישהו שהוא אפילו לא חבר כנסת.

אתה כנראה לא נמצא באף רשת חברתית, אחרת היית יודע שחיילי צהל עושים את העבודה עבור התביעה ומפרסמים את עצמם.

הנה שרשור של עיתונאי פלסטיני שפשוט אוסף עשרות פוסטים של חיילים בסדיר ובמילואים שלכאורה מפלילים את עצמם, כדי לרדוף אותם בחו״ל. אין לו צורך בגולן.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, om2 כתב:

אז מי הורג?

אני ואתה?

בן גביר ואנשי להבה יוצאים למסע ציד בלילה?

מי הורג?

חיילים מסוימים מאוד אולי הורגים כי זה בכיף שלהם (ראה סרטון בעמוד הקודם)

אבל חברי כנסת מהקואליציה ושרים טוענים שיש למחות את הפלסטינים ושאין שם חפים מפשע.

החיילים הורגים כי הם חלק מצבא שמפעיל כוח. אם חברי קבינט שולחים את הצבא לפעולה ומתדרכים בתקשורת ובנאומים שהם בדרך לבצע השמדה (גרנדמאיזיישן באנגלית) של תושבי עזה, ובמקביל רוצים לקדם חנינה לזבל הנאצי בן אוליאל, איך זה יתפרש?

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
לפני שעתיים, פריג'י כתב:

האופוזיציה?

שמורכבת ממי בדיוק?

מגדעון סער ואלקין?

מגנץ (פעמיים חבל הצלה) ואייזנקוט?

מיאיר לפיד שכמעט ולא שומעים אותו?

מבנט/ליברמן שהשותפים הטבעיים שלהם הם סמוטריץ' וסון מלך והליכוד?

מהערבים שישבו כמו החרדים עם כל מי שישלם להם?

אין מצב שליברמן יהיה בקואליציה עם הכהניסטים. לא הוא ולא אף אחד ממצביעיו סובלים דתיים משום סוג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בנט מכוון בעיקר לליכודניקים שהתפכחו ולמי שהאמין לשטויות של בנגביר.

פורסם
לפני 5 דקות, om2 כתב:

נכון לכרגע. ממה שאני רואה בזרם הסרוג המתון. יותר קל להם לשים בקלפי ליברמן מאשר בנט

מאד ישמח אותי אם נכון. לבנט אני לא אצביע.
אני מעריך איך תיפקד כרה״מ עם כל האילוצים,  ובינתיים לא רואה סימני שחיתות, אבל: שנתיים נאלם דום, לא התבטא בנושא ההפיכה המשטרית (רפורמה משפטית למי שמעדיף), לא בעניין התקציבים הקואליציונים המושחתים, לא בעניין שארר חוקי הדיקטטורה, לא בעניין חוסר-הכשירות של כל שרי הקואליציה, לא בעניין האחריות הקולקטיבית של הממשלה ל-7/10, לא לגבי ועדת חקירה ממלכתית. רק לגבי שויון בגיוס וגם זה רק ב-3 חודשים האחרונים.
והוא אמר מפורשות שלא פוסל להיות בקואליציה עם הליכוד או עם נתניהו.
ושכבר רשם מפלגה חדשה, אין לה לא מצע ולא רשימה של מי הולך איתו (חוץ מאישתו); החליט שעד 2034 הוא יהיה היו״ר, יקבע לבדו מי יהיו המועמדים לכנסת, מי יהיו השרים. ללא שום פריימריז או כל תהליך דמוקרטי.

כמו שניראה כרגע, איאלץ להצביע (בפעם ה-10 רצוף) לישראל ביתינו, למרות שלא מסמפט את ליברמן אישית, וחושב שלא עבדו מספיק כאופוזיציה.

לפני 14 שעות, EliC25 כתב:

אפשר נוסח של הצעת החוק?

בבקשה:
https://main.knesset.gov.il/Activity/Legislation/Laws/Pages/LawBill.aspx?t=lawsuggestionssearch&lawitemid=2221116
(היא כבר עברה קריאה ראשונה)

אני לחלוטין נגד. זוועה אמיתית שתהרוס את ההשכלה הגבוהה.

פורסם
לפני 8 דקות, PinkDolphin כתב:

לא התבטא בנושא ההפיכה המשטרית (רפורמה משפטית למי שמעדיף

הוא ושקד הם אלו שקידמו את פורום קהלת ואת הבסיס לרפורמה הזו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...