Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מספיק כדי שחברות התעופה יאבדו את הביטוח שלהן ויפסיקו להגיע לכמה חודשים.

ועם המדיניות של הפייסנית של טראמפ כלפי איראן זה לא יפסק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

שום דרדלה, יש פצועים כתוצאה מההדף.

וזה אחרי שהוא הצליח להתחמק גם ממערכת החץ 3 וגם ממערכת הטאאד ביחד, אחרי ששתיהן ניסו ליירט אותו ללא הצלחה.

GqFeKz8XIAEZ7Lj.thumb.jpeg.56bac482c13a9689f9fa0a2db5ffb134.jpegGqFeKz8XIAEZ7Lj.thumb.jpeg.56bac482c13a9689f9fa0a2db5ffb134.jpeg

GqFeKXdXIAA5nOz.jpeg

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם
לפני 27 דקות, sperial כתב:

איזה אופטימיות - אני לא קונה את כל התירוצים האלה. הגברת האש, והפעם גם הוכחה לדיוק - אינם סימני לחץ

טיל בליסטי זה דבר שהוא יחסית מדויק, ואתה עדיין על 95+ אחוז יירוט. 

צריך להתייחס לאירוע הזה כאילו הוא הרים מטוס, אבל עדיין צריך פרופורציות.

פורסם

הנזק הכלכלי יהיה אדיר. שוב ניתוק של ישראל מהעולם לפחות לכמה חודשים. צריך פרופורציות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 22 דקות, David32 כתב:

On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero

אלא אם אתה מפרק אותם קודם ואז האפס יהיה אצלהם.

אנחנו עדיין במלחמה גם אם מנסים לטשטש אותנו, ויאללה, אם כולם יבטלו טיסות אז זה הזמן לתקוף באיראן, לסיים עם חמאס ולהיות אחרי כל האירוע בעוד 3 חודשים.

הבעיה שביבי אפס פחדן.

Just now, sperial כתב:

הנזק הכלכלי יהיה אדיר. שוב ניתוק של ישראל מהעולם לפחות לכמה חודשים. צריך פרופורציות.

ניתוק של ישראל באופן חלקי אבל ישראלים חיים לפחות. זה יותר חשוב מעוד טיסה פחות טיסה לאתונה בזול.

פורסם (נערך)

לתקוף באיראן? עם כל ניפוח החזה של אוקטובר צריך כוחות הרבה יותר גדולים ממה שישראל תוכל להוציא. ולהיות מוכנים לספיגה בסדר גודל אחר.

האיראנים עושים צחוק מהעולם המערבי, טראמפ מתגלה כטיפש וכנמר של נייר ואנחנו משלמים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 4

פורסם
לפני 21 דקות, David32 כתב:

meh

אני באמת תוהה, איפה החנ"פ? יכול להיות שלא התפוצץ? 🤔

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

זה יותר חשוב מעוד טיסה פחות טיסה לאתונה בזול.

אבל לא טסים רק בשביל חופשות באתונה יובל.

לגבי ביבי וחוסר החלטיות וחוסר מעשים - כץ אמר "מי שפוגע בנו נפגע בו שבעתיים" ככה שנראה לי שאפשר להיות רגוע ולדעת שלא הולכים לעשות כלום. 

לפני 2 דקות, Gosser1860 כתב:

איפה החנ"פ? יכול להיות שלא התפוצץ?

או באמת קטן, או שובש. לא יודע, אני לא מומחה וגם לא מומחוי. ואת קריאת הדרדלה שלי אני מבסס על הרבה סרטונים מאוקראינה. מאוד יכול להיות שאני טועה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 6 דקות, Gosser1860 כתב:

אני באמת תוהה, איפה החנ"פ? יכול להיות שלא התפוצץ? 🤔

לפי מה שזוכר בעבר חמאס הוריד חנ"מ מהטילים כדי לירות רחוק יותר, סיכוי גדול שגם פה עשו את זה.

לפני 3 דקות, David32 כתב:

אבל לא טסים רק בשביל חופשות באתונה יובל.

אז חברות ישלמו יותר בשביל לטוס אל על.

אם לא נתחיל את האירוע האמיתי בחיים לא נצא מזה.

פורסם
לפני 8 דקות, sperial כתב:

לתקוף באיראן? עם כל ניפוח החזה של אוקטובר צריך כוחות הרבה יותר גדולים ממה שישראל תוכל להוציא. ולהיות מוכנים לספיגה בסדר גודל אחר.

האיראנים עושים צחוק מהעולם המערבי, טראמפ מתגלה כטיפש וכנמר של נייר ואנחנו משלמים.

ממליץ לצפות בזה:

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 8 דקות, sperial כתב:

אני רק אגיד לגבי הספיגה בסדר גודל אחר - זה גם מה שאמרו על חיזבאללה.

אפשר להעריך שיש מודיעין טוב על איראן, ההגנה האווירית שלהם משותקת, ובסוף מטח תלוי בכמות המשגרים.. תתחיל משם. אף אחד לא מחייב להתחיל עם הגרעין.

פורסם

יש גם דברים טובים. הטיסה חזרה מהחופשה של הר״צ שלי מתעכבת ולכן בוטלה ישיבת הצוות השבועית המשמימה.

go ח׳ותים go

• מצחיק 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

בשורה התחתונה, הכל דיבורים, תקיפה שלנו לא אפשרית, ללא ארה״ב, וגם זו תהיה חסרת תכלית, כי הסוסים כבר ברחו מהאורוה . איראן פנתה מזרחה - סין, פקיסטן, צפון קוריאה ורוסיה.
האמריקאים בתחתית הרשימה.

הסדרה המלאה :- 3 פרקים 

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...