Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למבצע לא, למלחמה כן.

עוד מבצע זה כמו לשים תוסף שמן ברכב מעשן.

• רעיון טוב! 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 4 דקות, hans כתב:

יש פה **מישהו** שחושב שאסור לצאת למבצע בצפון?!

מלחמה בצפון היא החלטה לגיטימית, אם לא הכרחית.

אני חושב שלא הממשלה הנוכחית צריכה לנהל מלחמה בצפון. בטח לא ראש הממשלה המכהן.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 14 דקות, פינדר כתב:

מלחמה בצפון היא החלטה לגיטימית, אם לא הכרחית.

אני חושב שלא הממשלה הנוכחית צריכה לנהל מלחמה בצפון. בטח לא ראש הממשלה המכהן.

אם לי בעיה שהנבלה ינהל מלחמה בצפון.

אבל שינהל מלחמה למען תושבי הצפון ופגיעה אנושה בחיזבאללה ולבנון, לא מלחמה למען המנדטים וההצהרות שהוא מנהל כרגע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו שראינו בעזה הוא לא מסוגל לנהל שום דבר.

חייבים להחליף את המכיל הלאומי לפני שפותחים מלחמה משמעותית כזו אלא אם אנחנו רוצים לחיות בין מבצעי שובו מנדטים לנצח.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 51 דקות, hans כתב:

רגע.

עזבו ביבי/כן/לא/מתי/חופשה שהזמנתם.

יש פה **מישהו** שחושב שאסור לצאת למבצע בצפון?!

עם ביבי? אסור בהחלט. רק לאחר בחירות בישראל. למי שכשל באופן מוחלט ולממשלת האפסים שנעלמה למשך חודשים אחרי אוקטובר וגם היום לא בדיוק מתפקדת, אין שום מנדט לפתוח בעוד מלחמה שהיא בעלת פוטנציאל להרס חסר תקדים. עם אויב קטן יותר בעשרות מונים לאחר שנה ביבי לא סיים את העבודה (גם אם בתחום האזרחים בעזה זה הרבה יותר מורכב מלבנון) אז אתה רוצה עכשיו לצאת למלחמה מול אויב חזק יותר עשרות מונים כאשר יש סיכוי רב שגם איראן תצטרף בהילוך גבוה ויש לה המון מה להפעיל עלינו מכל כיוון אפשרי כמעט?

את כל זה אפשר לעשות גם עוד שנה, גייס את החרדים, שיעשו אפילו את המינימום של להחליף חיילים בשמירה על העוטף וביהודה ושומרון, גייס עוד סתם כאלו שלא בא להם להתגייס, שקם את הצבא, תכין את העורף ותמלא קצת את הקופה הריקה ואז צא למלחמה. ביבי אחראי למעל לעשור של הפקרה בטחונית, הכל היה ידוע וגלוי אך הפחדן לא העז אז עכשיו שילך הביתה ויתן לאחרים לעשות את העבודה, מילים שלו, לא רק שלי! 

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אם לי בעיה שהנבלה ינהל מלחמה בצפון.

אבל שינהל מלחמה למען תושבי הצפון ופגיעה אנושה בחיזבאללה ולבנון, לא מלחמה למען המנדטים וההצהרות שהוא מנהל כרגע.

לא אכפת לי למה הוא ינהל אותה אבל אכפת לי התוצאות.

אם זה בשביל מנדטים ומשיג את השקט והביטחון בצפון אז זה מעולה מבחינתי. עם המנדטים נתמודד בנפרד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 דקות, Night Driver כתב:

אם זה בשביל מנדטים ומשיג את השקט והביטחון בצפון אז זה מעולה מבחינתי.

אז אתה מוכן לצאת למלחמה בניהול אדם שמוכיח כל יום מחדש שהאינטרסים האישיים שלו מנהלים אותו הרבה לפני האינטרסים של המדינה, ובסוף תשפוט אם הוא השיג את המטרה או לא?

אתה מתנהל ככה בעסק שלך? אתה תיתן למישהו לנהל עבורך עבודה, אחרי שהוכיח שוב ושוב שהוא לא אמין ושהוא יעקוץ אותך בהזדמנות הראשונה?

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אף אחד לא שואל אותי אם אני מוכן או לא.

הוא נבחר לראשות הממשלה וזה מה יש. אני יכול להגיד שתישרף המדינה עד הבחירות שבהן הוא אולי יפול או להסתדר עם מה שיש ולנסות להפיק מזה את המקסימום האפשרי.

וכן, גם בעסק שלי אני אף פעם לא עושה את החשבונות של הספקים והלקוחות שלי כמה הם מרויחים אלא את החשבונות שלי מה הכי כדאי לי מהאפשרויות הקיימות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, hans כתב:

בצפון

אני למשל חושב שזו תיהיה טעות ואסור לתקוף את השליח. מה כן? לתקוף ישירות את המשלח, איראן. אם יחליטו להפעיל את חיזבאללה, אז לגבות מחיר בלתי נסבל מלבנון.

לפעמים כדי לחשוף את הבלוף צריך להעלות את ההימור.

--

אבל כל זה לא משנה, כי אין בהנהגה הנוכחית (למעט אולי גלנט?) אנשים אמיצים מספיק שיש להם את אמון העם.

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

אף אחד לא שואל אותי אם אני מוכן או לא.

אנחנו פה מעלים דעות, לא מנהלים את המדינה.

אישית אני לא סומך על ביבי שינהל מלחמה בצפון, או בכל מקום אחר. אבל ברור שאין לי סמכות או כח לקבוע משהו.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, Night Driver כתב:

לא אכפת לי למה הוא ינהל אותה אבל אכפת לי התוצאות.

אם זה בשביל מנדטים ומשיג את השקט והביטחון בצפון אז זה מעולה מבחינתי. עם המנדטים נתמודד בנפרד.

למדנו מההיסטוריה שמה שמביא מנדטים זה לא תבוסה של האויב אלא מבצעים קטנים ומתואמים בהם האזרחים יכילו את המתקפות של האויב ואולי כמה חסרי מזל מהם גם ימותו מרסיסים שחדרו חלון ממ"ד או שלא יכולים להרשות לעצמם דירה בבניין עם מיגון אבל זה המחיר שהוא מוכן להקריב עבור הפתקים בקלפי.

את השקט המזויף שהוא הביא לנו ב10 השנים האחרונות, שחיזבלה מטייל על הגבול ומשוחח עם תושבים וריצות למקלטים שבועיים בשנה הוא יכול לקחת איתו למיאמי ולהישאר שם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

איך הוא בעיניך כאדם?

לא מעניין. אני לא בא לישון איתו כפיות 

לפני שעתיים, פינדר כתב:

האם ראוי היה למנותו לשר?

לא, הוא טירון. לדעתי הוא מסמל את אחת הבעיות של הישראלים, רק נכנס לעבודה וכבר רוצה להיות מנהל גדול במקום לבנות את עצמו מקצועית. בגלל שהוא דיבר גבוה אז הוא לא יכול להיות ח"כ פשוט 

לפני שעתיים, פינדר כתב:

האם אתה מרוצה מהתפקוד שלו?

ניקוי אורוות במשטרה שלנו זה טוב.

יש דברים שאני לא אוהב המעצרים האלו של מפגינים מהצד השמאלי של המפה הפוליטית. זה לא אומר שהמשטרה אף פעם לא עשתה את זה למפגיני ימין אבל אני לא רוצה שישתמש באותה פרקטיקה נגד מפגיני שמאל.

פורסם
לפני שעה, ch28566 כתב:

עם ביבי? אסור בהחלט. רק לאחר בחירות בישראל. למי שכשל באופן מוחלט ולממשלת האפסים שנעלמה למשך חודשים אחרי אוקטובר וגם היום לא בדיוק מתפקדת, אין שום מנדט לפתוח בעוד מלחמה שהיא בעלת פוטנציאל להרס חסר תקדים. עם אויב קטן יותר בעשרות מונים לאחר שנה ביבי לא סיים את העבודה (גם אם בתחום האזרחים בעזה זה הרבה יותר מורכב מלבנון) אז אתה רוצה עכשיו לצאת למלחמה מול אויב חזק יותר עשרות מונים כאשר יש סיכוי רב שגם איראן תצטרף בהילוך גבוה ויש לה המון מה להפעיל עלינו מכל כיוון אפשרי כמעט?

את כל זה אפשר לעשות גם עוד שנה, גייס את החרדים, שיעשו אפילו את המינימום של להחליף חיילים בשמירה על העוטף וביהודה ושומרון, גייס עוד סתם כאלו שלא בא להם להתגייס, שקם את הצבא, תכין את העורף ותמלא קצת את הקופה הריקה ואז צא למלחמה. ביבי אחראי למעל לעשור של הפקרה בטחונית, הכל היה ידוע וגלוי אך הפחדן לא העז אז עכשיו שילך הביתה ויתן לאחרים לעשות את העבודה, מילים שלו, לא רק שלי! 

הבעיה היא שאתה מתעלם מהמציאות.

קודם כל מאות אלפי תושבי הצפון לא יחזרו בלי מלחמה שתיתן להם שקט. אתה מוכן להשאיר אותם מפונים עוד שנה?

פירקת לחמאס את הצורה בלי בעיה משמעותית, לפי הכותרות האחרונות צה"ל חזר לכמות חימושים כמעט זהה ל7.10 ואם תפתח מלחמה, אבל אמיתית, כזאת שאתה מפרק ללבנון תשתיות בשעה הראשונה, גם את חיזבאללה אתה תפרק.

אולי תספוג נזקים, חלקם גם משמעותיים, אבל אתה יכול לספוג אותם ואחר כך לשקם כמו שצריך את הכל.

זה עדיף מלשקם עכשיו ועוד שנה להתעסק שוב במלחמה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל חמאס רחוק מלהיות גמור. הקטנו לכמעט כלום את יכולת האיום שלהם עלינו אבל עדיין זה רק עניין של זמן עד שיגייסו מוג'הדין חדשים וימצאו דרך להכניס ולייצר שם נשקים. שלא לדבר על החטופים שצריך להוציא משם.

אני לא סומך על המנהיג הדגול שלנו שידע להחליט נכון ובזמן מול אויב חזק בהרבה. ביבי הוכיח שחוץ מלהכיל אין לו אסטרטגיה לניצחון. מבחינתו להקטין את האיום למשהו שניתן לנהל אותו ולהשאיר את זה ככה על אש קטנה. זו אסטרטגיה שמביאה אסונות.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...