Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 32 דקות, oryo כתב:

אני לא יודע מי זה רוני מאנה

חרא של בן אדם. הגרושה שלו היתה חברה קרובה של אקסית שלי ויצא לנו להיפגש כמה פעמים. 

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

טראמפ מצייץ שנתניהו ביקש לדחות את הפגישה איתו ליום שישי. הפגישה תהיה בפלורידה.

יום שישי הוא יום הולדתו של בכור בניו. זה שמתגורר במקרה בפלורידה על חשבוני. מקרה??

מדהים במה הם עסוקים ובמה הם מתעסקים, במה שהם הגדירו כנסיעה היסטורית.. 

לפני שעה, DareDevil כתב:

ביבי יכול לאהוב אותך יום אחד ויום אחרי לא לאהוב אותך. די מתאים לזה..

ביבי הוא נטול יכולת אמפתיה. הוא מתחבר עם אנשים שיכולים להועיל לו וזורק אותם כחפצים משומשים כשכבר אין לו תועלת מהם.

גם רוני מאנה לא תמים. הוא היה "חבר" של ביבי כי זה הועיל לו בעסקים או בדברים אחרים.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
  • מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, oryo כתב:

האמת שזה די מסביר את החומר האנושי וההחלטות התמוהות שהוא מבצע.

שילך לעזאזל, קראתי גם את ה״התנצלות״ שלו (״דבריי הוצאו מהקשר״ אעלק), איזה אפס.

רשמתי על זה פעם - ההתנצלויות במקרים האלה ("שמאלנים בוגדים", "ימנים צ'חצ'חים" וכל אלה) יותר גרועות מהאמירה המקורית.

"אני מצטער, אבל זה לא אשמתי שאתם מטומטמים ולא הבנתם".

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, פינדר כתב:

מדהים במה הם עסוקים ובמה הם מתעסקים, במה שהם הגדירו כנסיעה היסטורית

נסיעה היסטורית? בטח לא שמעת טוב. הם אמרו מסיבה היסטרית ליאיר.

יאיר בכלל מבואס תחת מכל הסיפור כי הוא צריך להיפטר מכל הקוק והבחורות שבדירה שלו לפני שאמא מגיעה.

• מצחיק 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 15 דקות, SlowRide כתב:

יאיר בכלל מבואס תחת מכל הסיפור כי הוא צריך להיפטר מכל הקוק והבחורות שבדירה שלו לפני שאמא מגיעה.

בשביל זה יש לו מאבטחים

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

והבחורות

image.png.47907f418ce7db84251602eca3c6eada.png

• מצחיק 4
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

טראמפ מצייץ שנתניהו ביקש לדחות את הפגישה איתו ליום שישי. הפגישה תהיה בפלורידה.

יום שישי הוא יום הולדתו של בכור בניו. זה שמתגורר במקרה בפלורידה על חשבוני. מקרה??

מדהים במה הם עסוקים ובמה הם מתעסקים, במה שהם הגדירו כנסיעה היסטורית.. 

הכול בפנים שלך. אפילו אין הסתרה.

והחובבים שלו בטח גם יגידו שזה מגיע לו ובכלל לא יהיה ברור להם מה לא בסדר בזה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אולי לטראמפ תהיה יכולת להעיף אותו באיזו דרך אם ייבחר? 

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

ועל זה בדיוק אני מדבר, כשאני אומר שביביסטים זה כת של עבדים. למישהו מהם בכלל איכפת שהאליל טס בתכלס לחגוג יומהולדת לבן בזמן מלחמה? כלומר, איכפת, במובן שהם רואים זה בעיה, ולא נלהבים לקבל תמונות של המשפחה המאושרת במיאמי, שיהיה מה לתלות בסלון.

על הטיסות של שאר חברי הכנסת מקואליציה, כמו שיקלי, או רגב או אחרים, שבילו כל אחד איזה חודש במצטבר בחול מאז תחילת המלחמה, בכלל אין מה לדבר.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

למישהו מהם בכלל איכפת שהאליל טס בתכלס לחגוג יומהולדת לבן בזמן מלחמה?

תסתכל על הבן, תסתכל על האימא ותבין שאפילו צ'אק נוריס לא היה מעז לא לחגוג לו גם אם היתה מלחת עולם.

• מצחיק 1

פורסם

אין זמן להעיד במשפט אבל לחלאה הידועה כ"ביבי" יש זמן לחגוג לשרץ שלו יום הולדת.

לא אכתוב פה מה אני מאחל לו אבל אנחנו מתקרבים לנקודה בה ל"דמוקרטיה" בישראל אין כל משמעות ויגיע הזמן למלחמת אזרחים.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • מבאס 1

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

תסתכל על האימא

זה סרטון שמספר את כל הסיפור. הגברת שוכחת שהיא עדיין לא ראש הממשלה באופן רשמי, ורצה קדימה ללחוץ ידיים לפני ביבי. עד שמזכירים לה בעדינות.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 28 דקות, פינדר כתב:

זה סרטון שמספר את כל הסיפור. הגברת שוכחת שהיא עדיין לא ראש הממשלה באופן רשמי, ורצה קדימה ללחוץ ידיים לפני ביבי. עד שמזכירים לה בעדינות.

מי שמונה להיות ראש ממשלה זה ביבי והוא זה שאחראי.

היא לא נבחרת ציבור, לא עובדת ציבור ולא משרתת ציבור ולכן מותר לה להיות מחפופה. מי שאחראי שהמחפופה הזו לא תתערב זה ראש הממשלה.

וספציפית לגביה אני עוד לא סגור אם אני יותר נגעל ממנה או יותר מרחם עליה.

• רעיון טוב! 1

פורסם

לנסיעה הזו אין שום מטרה חשובה, למעשה היא רק מטרד למדינה שנמצאת באמצע מסע בחירות עם תהפוכות רבות ולא צפויות, ניסיון התנקשות והחלפת המועמד הדמוקרטי. המטרה היחידה היא יום הולדת לילד וטיסה מפנקת במטוס החדש. אבל נו, אנחנו הרי סתם אנטי ביבי ומה אנחנו רוצים ממנו בכלל, מגיע לו שיתפנק במטוס חדש ויחגוג לילד יום הולדת, לא משנה שהדחייה של החזרה במספר ימים עולה לנו איזה מיליון או שניים. 

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אין מה לרחם עליה.

ולגבי הלוז של ביבי, שבורח מהמשפט, למרות ש-״התיקים קורסים״: נזכיר שוב שלפני 15 שנה ויותר הוא ירד על אולמרט בכנסת גם על רקע מלחמת לבנון השניה, וגם על רקע המשפט של אולמרט. וכמובן, עד היום לא ראיתי עבד עבד ביביסט מצליח לגשר על הפער, ולהסביר את הסטנדרטים הכפולים (חוץ מהאקסיומה שלהם שביבי הוא מושלם).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...