Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין אותי כמה אנשים פה חושבים שהסיפור הזה חיובי וכמה חושבים שהוא שלילי, או לפחות בעייתי קצת.

IMG_9318.jpeg

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בעיניי מה ששלילי פה זה שהגענו למצב שאנשים לא פוחדים לגנוב ציוד צבאי.

מניח שמה שמפריע לך זה הקלות בה הצבא מטיל עוצר על אוכלוסיה אזרחית. הלוואי והיתה לנו הפריבילגיה להתלונן על זה, או אפילו ותר טוב, שלא היינו צריכים בכלל להתעסק פנים מול פנים עם אוכלוסיה אזרחית עויינת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 19 דקות, פינדר כתב:

מעניין אותי כמה אנשים פה חושבים שהסיפור הזה חיובי וכמה חושבים שהוא שלילי, או לפחות בעייתי קצת.

IMG_9318.jpeg

שלילי מאוד,

היו צריכים לקחת את המוכתר הזה לחקירה ולהחזיר אותו 98% מפורק.

חבל לבזבז משאבים על סגרים.

• אהבתי 3

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

נתחיל מזה שה"עיתונאי" הזה הוא לא יותר מיחצן של קצינים.

עכשיו, הוא והקצין, כל כך גאים בעצמם, שאין להם מושג שהוא מפליל את הקצין בפשע מלחמה (ענישה קולקטיבית). הוא אשכרה יכול להיות חלק מ"שוברים שתיקה".

כשמפנים נגדנו טענות על כיבוש, אפרטהייד, פשעי מלחמה וכו, אנחנו טוענים שכולם אנטישמיים. בו זמנית אנחנו מתגאים במעשים שיכולים לשמש את בית הדין הבינ"ל. ומוכיחים בעצמנו שיש אוכלוסייה שנתונה לחיים תחת כיבוש צבאי שלנו.

• אהבתי 2
  • מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 30 דקות, Night Driver כתב:

שיגיד תודה שגנבו לו שופל ולא את זה שהיה אמור לשמור עליו.

דובר צהל פרסם ששבכ סיכל נסיון חטיפה, מצאו נשק ואפילו את הבור מסתור.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
בתאריך 21.7.2024 בשעה 19:15, DareDevil כתב:

רגע רגע,

המטרה טובה - מטוס רשמי לראש הממשלה.

הביצוע - נוראי לחלוטין, ביזבוז שלא חשבתי שיקרה כזה ואני עדין כשמדובר בפרויקטים ממשלתיים.

במקום לקנות מיושן (כמו שרגילים בחיל האוויר והתעשיות התומכות) ואז לשדרג. הייתי קונה חדש מהחברה ומשדרג אבל עדיין היה לך בעצם חיסכון לאורך טווח במקום לקנות אחד ישן שאורך חיי המדף שלו קצרים יותר.

מדויק. לו היו רוצים מטוס פונקציונלי ולא אנדרטת סוואג מעופפת היו קונים גאלפסטרים G550 חדש שעולה 50-60 מיליון דולר, נגיד עם ההתקנות 80 מיליון - עדיין הרבה פחות מכנפצי הענתיקה.
יש לו טווח טרנס אטלנטי, 16 מקומות (שהפמליה תטוס בטיסה מסחרית), מופעל ממילא על ידי חה"א ויש לו טייסים עם הכשרה, אבל אין מקום לכביסה.

• רעיון טוב! 1

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לפני 4 שעות, פינדר כתב:

שיכולים לשמש את בית הדין הבינ"ל

שמע, בית דין שיושב בו שופט ראשי שהוא מוטה מראש, שופט שאם היה בו טיפת מוסר היה צריך לפסול את עצמו מלשבת בכלל בדיון בנושא ישראל, כך זה בשמן שהמדינה שלו מבצעת כל יום פשע מלחמה נגד ישראל ותושבי הצפון. נכון, אנחנו לא ארה"ב ולא סין, אבל בוא, העולם צריך סדר חדש, את האו"ם המושחת מיסודו יש לפרק ובמקומו להקים איחוד המדינות הדמוקרטיות שמי שחבר בו ייהנה גם מהסכמי סחר שונים, מי שרוצה להצטרף יאלץ לעמוד בסט ערכים מסוים. 

היה דיון על נושא החותים, סין לדוגמה אפילו לא גינתה את המתקפות החוזרות שלהם על ישראל. 

• אהבתי 5
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

סתם אפס. זה ינון מגל של הסמול.

בושה זה לבור אליהם בטענות אחרי כל מה שעברו. מה נראה לו, הם טסים בשביל השופוני והכבוד? הם מאמינים שזה יעזור להחזיר את מי שנשאר שם.

• אהבתי 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

משגב מפרסם גם דברים שהם נכונים. לגבי מגל אני לא יודע. אולי.

ואני חושב שהוא צודק כשהוא טוען שהסיבה העיקרית לטיסה של ביבי ושרל'ה לארה"ב, היא הרצון לחגוג לילדז יומהולדת במיאמי. ובינתיים כבר יש פרסומים שביבי מנסה לארגן פגישה עם טראמפ בפלורידה. מה באמת יהיה נידע עוד כמה ימים.

בינתיים שרל'ה שובה בלבלה בשמות החטופים, צולמה כאילו היא קוראית מסמכים מסווגים כלשהם, התגאתה בתפקידה כ"רעיית ראש הממשלה", למרות שאין תפקיד כזה במדינת ישראל. אה וביבי עזר לפרסם מיזם של ינון מגל.

סך הכל עוד יום הגיוני. אבל כן. כולם גרועים באותה מידה. רק ביבי.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

, צולמה כאילו היא קוראית מסמכים מסווגים כלשהם,

ואני לתומי חשבתי שהיא עוזרת לבעלה לשלם את חשבון המים של הבית בקיסריה.

• מצחיק 3
  • מבאס 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 12 דקות, יבגניפ כתב:

משגב מפרסם גם דברים שהם נכונים. לגבי מגל אני לא יודע. אולי.

ואני חושב שהוא צודק כשהוא טוען שהסיבה העיקרית לטיסה של ביבי ושרל'ה לארה"ב, היא הרצון לחגוג לילדז יומהולדת במיאמי. ובינתיים כבר יש פרסומים שביבי מנסה לארגן פגישה עם טראמפ בפלורידה. מה באמת יהיה נידע עוד כמה ימים.

בינתיים שרל'ה שובה בלבלה בשמות החטופים, צולמה כאילו היא קוראית מסמכים מסווגים כלשהם, התגאתה בתפקידה כ"רעיית ראש הממשלה", למרות שאין תפקיד כזה במדינת ישראל. אה וביבי עזר לפרסם מיזם של ינון מגל.

סך הכל עוד יום הגיוני. אבל כן. כולם גרועים באותה מידה. רק ביבי.

היא לא רעיית ראש הממשלה. היא ראש הממשלה בפועל. ביבי - זה הקוף שמריצים שיעמוד בפרונט. 

Screenshot_20240722_203723_N12.jpg

• אהבתי 1
פורסם

התמונות שלה כאילו מדברת בטלפון ועוברת על מסמכים וזכירות את התמונות של הרוסים השיכורים שמצטלמים עם מכנסי טרנינג ובלי חולצה ליד כל מיני מכוניות יוקרה.

הרי כולם יודעים שזה רק בכאילו והיא לא באמת עובדת.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...