Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא רואה מה הבעיה בדברים שלו.

הוא רוצה מדינה פלסטינית (שזה מה שביבי הגדול הולך לתת לפלסטינים בתמורה ל7.10, תרצה או לא) שלצידה מדינת "כל אזרחיה". מה זה הדבר הזה? מדינה שיש בה מיעוט ערבי כמו היום.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אבל עצם זה ששחאדה וחבריו מבחינתכם לגיטימיים ובן גביר לא.. וואלה מוזר

לא זה ולא זה לגיטימיים אבל םסילת מועמד זה צעדמאוד קיצוני בדמוקרטיה וצריך רף מאוד גבוה.

ולפני שתיתן את בשארה כדוגמא אני מזכיר לצורך האיזון את שגב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 19 שעות, DareDevil כתב:

אני אשמח שיעשו להם ביקור בית של גורמי אכיפה, להורים שלהם, לדודים שלהם, לסבא וסבתא שלהם, למעסיקים שלהם, לשכנים שלהם.

שיעקלו להם את הרכב, שיעקלו להם ציוד מהבית, שיעקלו להם את הכסף. 

הם מבחינתי טרוריסטים, מחבלים..

אם הם מוכנים להגיע למצב הזה אז הם יעשו עוד דברים לא חוקיים.

מעדכן שפניתי לאיזה חכ מהליכוד וחזר אליי איזה עובד שלו, ביקש שאני אסביר את עצמי, אז הסברתי שהמצב הנוכחי מעולה אבל צריך להוסיף את גורם ההרתעה לסביבה המידיית של המחבלים והסייענים שלהם. ציינתי גם שלא נדרש חוק וגם לא נדרש משהו מיוחד הרי זה כבר קיים בתור כלי לפעולה כנגד משפחות פשע (שולחן עגול של גורמי אכיפה) והיועמשית לא יכולה כל כך לאסור על ביצוע כזה דבר כנגד מחבלים וסייענים.

הסכים איתי ואמר שיעביר את זה הלאה. נחכה ונראה. נמשיך לחפש עוד ח"כים זוטרים אולי נדוג עוד כמה שרוצים הון פוליטי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

אני לא רואה מה הבעיה בדברים שלו.

הוא רוצה מדינה פלסטינית (שזה מה שביבי הגדול הולך לתת לפלסטינים בתמורה ל7.10, תרצה או לא) שלצידה מדינת "כל אזרחיה". מה זה הדבר הזה? מדינה שיש בה מיעוט ערבי כמו היום.

מדינת כל אזרחיה היא מדינה לא יהודית. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

עצם זה ששחאדה וחבריו מבחינתכם לגיטימיים ובן גביר לא.. וואלה מוזר

מה שמוזר זו יכולת הקריאה המיסטית שלך, זה לא אתה שאמר "האינטרנט זוכר הכל"? תמצא את המקום בו אור, פריג'י או נהג לילה טענו שצריך לפסול את בן גביר מלרוץ לכנסת ע"ס דעותיו, או המקום בו הבענו איזושהי חיבה לבל"ד. אני לא זוכר אף אחד מהנ"ל. 

או שתעסוק קצת בפיתוח קריאה ביקורתית, למרות שזה מאתגר יותר.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

לוקח את זה כאזהרה חמורה לגבי מה הכוונות שלו.

אמאלה ואבאלה, הערבי רוצה שוויון זכויות לאזרחי המדינה, ממש אנרכיסט! 

בחיאת, בלד מורכבים מפחי אשפה, הדיון כאן אינו האם הם אחלה אנשים ראויים וכו' אלא על האם יש תשתית לפסול אותם קטגורית, אתה קודם כל בוחר שכן (זורק חץ) ואז מביא לכאן ציטוט שנראה כמעט כמו מגילת העצמאות בתור ראיית זהב לכך שהם פסולים (מצייר מטרה), ובעשותך לועג למי שלא מסכים איתך שהוא תמים. תתבגר, בחיאת. 

ושוב, מי שחרד מרוב ערבי במדינת ישראל צריך לחתור או לטיהור אתני או לפירוד, אין לכם את הביצים לדבר על טיהור אתני פרופר, ואין את החזון להפרד, אז בוחרים בדפקטים כמו סמוטריץ ובן גביר ואז מאשימים את כל השאר שהם התמימים. 

במילותיו של לוגאן רוי: 

You're not serious people. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

האנשים לא חייבים להיות ממפלגתו. השיטה הישראלית בנויה על קואליציה מהכנסת השניה (כזכור, הראשונה לא נבחרה). לפיד (שהיה הארכיטקט של ממשלת השינוי) ויתר על ראשות הממשלה ובנה את הקואליציה סביב בנט כי היו הה אלמנטים שקיבלו את בנט אך לא את לפיד.

סליחה אני לא קונה את הבולשיט הזה,

הם קיבלו את בנט אבל את לפיד הם קיבלו רק אחרי שנה וחצי? מה היה משתה?

וגם חלק גדול מחברי הממשלה הזו היו אנשים חזקים עם מדיניות ברורה. אפילו למרב מיכאלי, עם כל המוזרויות שלה, היתה מדיניות ברורה בתחום התחבורה.

גם עכשו לכולם יש מדיניות ברורה, אז המצב הוא בעצם מעולה.

בנט לא "ניצל" את השיטה. הוא בנה ממשלה עם מטרות ברורות תוך ויתור על כמה קווים שהנחו אותו לאורך הקריירה, כי הוא ראה בעיות יותר דחופות. שך ישראל, לא של בנט.

אם אני אבוא למנכל של החברה שאני עובד בה ואתפוס אותו באגוזים כי יש לי ידע שבלעדיו החברה קורסת או כי יש לי 4 חברים סמנכלים שמאיימים לפרוש ביחד איתי ואכריח אותו לתת לי להיות מנכל.

גם אם אעשה את התפקיד יותר טוב ממנו, עדיין בשביל להגיע לשם הפעלתי כוח.

וזה בדיוק מה שהוא עשה ללפיד.

כדי להעמיד לדין פלילי אתה צריך כוונות ומעשים פליליים.

אם עשית רוורס ולא שמת לב אלי ושלחת אותי למפגש עם הקב"ה תעמוד לדין פלילי.

בטח גם בתחום הרפואה אפשר למצוא מקרים של רשלנות שהביאה להרשעה.

כנראה שכאלה יהיה ל ףך קשה מאוד למצוא בין אנשי הצבא (אני לא מדבר על זוטות). גם את נתניהו מעמידים לדין על שוחד, לא על קבלת החלטות לא ראויות ואפילו על כך שהן מתקבלות משיקולים זרים.

אף פעם לא עניינו אותי הסיבות,יהיו אשר יהיו.

התוצאה בעייתית.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 42 דקות, יובל .מ. כתב:

מדינת כל אזרחיה היא מדינה לא יהודית. 

נכון, אבל היא גם לא מדינה פלסטינית מהנהר ועד הים שבה הדרך היחידה של יהודי להתחבר לאדמת אבותיו זה להיות קבור בה בקבר אחים. זה רעיון לגיטימי שאפשר לא להסכים איתו. בערך כמו קומוניזם. 

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

נכון, אבל היא גם לא מדינה פלסטינית מהנהר ועד הים שבה הדרך היחידה של יהודי להתחבר לאדמת אבותיו זה להיות קבור בה בקבר אחים. זה רעיון לגיטימי שאפשר לא להסכים איתו. בערך כמו קומוניזם. 

אני מבין נכון שאתה מוותר על הקונספט של מדינת לאום לעם היהודי?

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

איך בדיוק אני מוותר? אני מצביע לבל"ד?

חיים פה אנשים שרוצים מדינה שהיא לא יהודית אבל גם לא מוסלמית או כל דת אחרת. מותר להם לרצות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

"היא חלק ממני.."

אם עוזבים 2 מיליון איש אז זה יהיה מגה פיגוע כלכלי כמו השביעי ואולי זה מה שצריך להיות בשביל שיהיה פה טוב?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ראיתי את התגובה ואת הפוסט שציטטת. אני מבין שאתה לא תומך בל"ד, אבל "מדינת כל אזרחיה" זה חזון של כל המפלגות הערביות.

המדינה היהודית הזו החליטה לשמור על אופייה בחוקי יסוד. החוקים האלה לא נאכפים בגלל פרשנות משפטית על "מסה קריטית ראייתית" כשהפוליטיקאים הערבים מכריזים מכל כל במה על החזון שלהם.

רע"מ, עם קשרים "ראייתיים" לחמאס כבר הגיעה לקואליציה. מלחמות היהודים יכשירו גם את השרצים הפוליטיים האחרים אם הם רק יעשו ויתור אידיאולוגי ויסכימו להצטרף לקואליציה. זה עניין של זמן. איך אפשר לומר שאין להם, ולאידיאולוגיה שלהם, השפעה במצב כזה?

פורסם

לאף אחד מחברי רשימת רעמ לא היומקשרים ראייתיים לחמאס בניגוד לכמה שרים שיש להם קשר ראייתי ברור לארגון טרור.

ובקשר לחוקי יסוד או כל חוק אחר, כל עוד אין לך חוקה ואיןצלך כללים איך משנים חוקה הפ לא תורה מסיני ומותר לשנות אותם ברוב שקבוע בהם.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 7 דקות, DareDevil כתב:

"היא חלק ממני.."

אם עוזבים 2 מיליון איש אז זה יהיה מגה פיגוע כלכלי כמו השביעי ואולי זה מה שצריך להיות בשביל שיהיה פה טוב?

מי שעוזב זה לרוב מי שיש לו יכולת כלכלית לעזוב.

להם בוודאות טוב, למי שנשאר כנראה קצת פחות.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 2 דקות, Renaultrap כתב:

איך אפשר לומר שאין להם, ולאידיאולוגיה שלהם, השפעה במצב כזה?

האמת שדי בקלות - היתה לך פה ממשלה עם תמיכה קואליציונית של ערבים, ספר לנו בבקשה על ערימות הגוג ומגוג שקרו בזמן כזה. אני לא מכיר אבל אולי יש לך רפרנסים. 

אם זה הכל דיבורים בתיאוריה, אז חשוב לזכור שבפרקטיקה היה פה נסיון ריכוז כח לרשות אחת, מגה פיגוע חסר תקדים, עשרות אזרחים חטופים, מלחמה חסרת יעדים ברורים שנמשכת מעבר לכל מלחמה אחרת, צפון נשרף, התנגחויות עם בעלת הברית המרכזית, ניצנים של הכרה בינ"ל במדינה פלסטינית ועוד כמה זוטות. הפתרון הזה של "אם רק נשבור עוד יותר ימינה" לא בדיוק מוכיח את עצמו בינתיים, אבל אולי אם תשברו עוד יותר ימינה זה פתאום יתחיל לעבוד? 

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

זה כי לא ניסו ימין אמיתי עד עכשיו. קרא קצת רוטר או טוויטר. כולם זה שמאל. חוץ מפי זביליון יותר עוצמה לישראל.

ובמציאות, בינתיים, בזמן שאתם מתווכחים על כמה מרושעים ורעים חברי כנסת ערבים, ואיש מכל הפטריוטים כאן עדיין לא התייחס לחברת כנסת שהלכה לחלק פיצות למחבלים, שתקפו את חיילי צהל, חברתה לכת סיפרה לאחרונה שהיא מרגישה "כמו בנס" או משהו כזה. כי סוף סוף מתאפשר לה לעשות ללא שום הפרעה את הדבר היחידי שמעניין אותה: להקים מאחזים ביו"ש, כדי שהחבר הדמיוני יפנק במשיח. לחיי אדם אין שום ערך. מלחמה יכולה, מסתבר, להיות דבר חיובי. כנראה שזה לא מקרי שכל המיוחדים מערוץ 14 באקסטזה ומחייכים כל הזמן. ושמעתי וקראתי כבר כמה משייחים בחודשים האחרונים שהיה ברור שהתקשו להסתיר את הזקפה מכל מה שקורה.

אבל כן. לגמרי. רעמ זו הבעיה של ישראל. רעמ ואחמד טיבי. בדוק.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 4
  • מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...