Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 56 דקות, יבגניפ כתב:

אם היה לי כח הייתי אומר שזה מדהים שבטחוניסטים, ובראש שמעון פרס, הופכים פתאום לסמכות, למרות שרק לפני  שבוע למדנו פה על זה שבמערכת הבטחון יודעים לעשות רק קולות של שטיח וצריך את בן גביר שיהיה גם הרמטכל וגם ראש השבכ והמוסד, ואם היו מגייסים אותו היה מנצח את כל צבאות ערב וגם את איראן.

אבל אין לי כח.

א. אתה לא יודע מה חושבים במערכת הבטחון בדיונים פנימיים - מהמעט שאני שומע הם דווקא לא בעד לעשות קולות של שטיח.

אבל מערכת הבטחון לא קובעת, בשביל זה יש דרג מדיני.

ב. בדיונים שכוללים את הדרג המדיני, יודעים מה רוח המפקד, ומתאימים את ההצעות בהתאם.

אבל למה ללכת רחוק - זה מה שמי שהיום ראש הממשלה, אמר אחרי דיוני הקבינט של צוק איתן. הוא אמר על עצמו שהוא היה צריך לדחוף אותם לטפל במנהרות, למרות שהיו תוכניות כאלה, אבל הן לא עלו בקבינט ולכן לא אושרו.

לפני 54 דקות, SlowRide כתב:

איזה תכנית, זאת?

לא:

ציטוט

ההחלטה, שהתקבלה ב-30 בדצמבר 2015, כוללת בין היתר תיקון של מנגנוני ההקצאה הממשלתיים בהתאם לצרכים המקצועיים של המגזר. מטרתה העיקרית היא לסגור את הפערים מהיישובים היהודיים במגוון תחומים כגון חינוך, תשתיות, תרבות וספורט, תעסוקה, השכלה, דיור, בריאות, תעשייה ועוד.

תקנים לשוטרים מהמגזר הערבי לא חלק מתוכנית 922.

לפני 55 דקות, SlowRide כתב:

ההשוואה היא בין נרצחים בתוך עזה לפני ההתנתקות לנרצחים מפיגועים שיצאו מעזה אחרי ההתנתקות, כי לא נשארו יהודים לרצוח בעזה.

נו, ומה עם אלו שנרצחו מפיגועים שיצאו מעזה לפני ההתנתקות?

הם לא נחשבים?

לפני 56 דקות, SlowRide כתב:

הסטטיסטיקה הזו אומרת שאם אתה רוצה למות, עדיף לך להיות מתנחל.
השכפ"צ של המדינה זה כינוי מגעיל, זה כמו לקרוא להם שאהידים פסיביים. 

נכון, ועדיין הסטטיסטיקה הזו לא מוכיחה את הטענה שלך.

לפני 56 דקות, SlowRide כתב:

שאל את ארנון בר דוד ועוזריו.

יש פרמטרים אמפיריים?

לפני 57 דקות, SlowRide כתב:

זאת הבעיה שלך, אם עובדות לא מסתדרות עם התזה שלך אז העובדות לא עובדות.
אני בניגוד אליך משתדל לשמור על ראש פתוח, אם אלה לא הנתונים הנכונים, בוא תראה נתונים נכונים.

חצי אמת גרועה משקר, מה שהיא עשתה זה חצי אמת.

כבר הוכחתי שהנתונים האלו מסולפים, ולכן גם המסקנה עצמה מסולפת.

אם ממש מעניין אותך הנתונים אז בבקשה, תעשה שיעורי בית ותחזור אלינו עם מידע. אני מנחש שהמידע שלך יהיה קצת יותר אמין משלה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, m3x7r3m3 כתב:

נו, ומה עם אלו שנרצחו מפיגועים שיצאו מעזה לפני ההתנתקות?

הם לא נחשבים?

נחשבים ועוד איך, רק שזה מחליש עוד יותר את העמדה שלך. אם רק מי שנרצח בעזה הם 162 ב5 שנים, נראה שעוד נרצחו לא מעט מתוך כל ה1084 מפיגועים שיצאו מעזה. 

לפני 18 דקות, m3x7r3m3 כתב:

נכון, ועדיין הסטטיסטיקה הזו לא מוכיחה את הטענה שלך.

היא מוכיחה שיותר מסוכן להיות מתנחל מאשר "סתם" תושב.

כלומר, לצבא יותר קשה לשמור על תושבי ההתנחלויות מאשר על תושבי הערים.
אם אתה אומר, בוא נקים התנחלויות כפיתיון לטרוריסטים כדי שיהיה יותר קל להכיל ולהתמודד עם הנזקים, לדעתי זה גועל נפש וחרא של גישה. 
בגלל שהגבלתי את עצמי קודם ל-3 ציטוטים ולא עמדתי בהגבלה, אני מעניש את עצמי ל-2 ציטוטים מעכשיו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 21 דקות, m3x7r3m3 כתב:

א. אתה לא יודע מה חושבים במערכת הבטחון בדיונים פנימיים - מהמעט שאני שומע הם דווקא לא בעד לעשות קולות של שטיח.

מגיעים אליך דיווחים על מה שקורה בדיונים פנימיים במערכת הבטחון? יש לך חברים שמאלנים בצמרת שמדליפים לך כי שמאלנים לא יודעים לשמור סוד?

אני לא יודע מה חושבים במערכת הבטחון בדיונים פנימיים. וגם יודע יותר טוב מלסמוך על ״אחד שיודע״ באינטרנט, אפילו אם זה אתה. 

• מצחיק 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 8 שעות, פינדר כתב:

אני לא קונה את זה. בהתנחלויות גרים אזרחים, לא חיילים. אזרחים לא אמורים למות במקום אזרחים אחרים.

קצת הולך אחורה,כשפינו את גוש קטיף,אם אני לא טועה גרו שם חיילים וגם קצינים,אפילו אחד היה בכיר (אל"מ או משהו)

חזרה להווה,ליברמן גר בשטחים לא? או לפחות בעבר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מי שעדיין לא ראה את המבצר של בנט במרכז רעננה, תיעוד מרשים. 
אבל באמת כואב הלב על השכנים, בעלות של ה"שיפוץ" (נניח 50 מיליון ש"ח) היו יכולים לקנות משק של 40 דונם באחד היישובים הסמוכים, ולהרים שם באמת מבצר שישאר אחר כך בבעלות המדינה/השב"כ/המוסד.
פה הרי הכל יפורק בקרוב.  
יתכן גם שהיו פה קבלנים שגזרו קופון רציני. 

פורסם

חלק מהפרטאציה הישראלית.

מקום המגורים של רוה"מ\נשיא הוא חלק מסמלי השלטון וצריך להיות קבוע. אף אחד לא מעלה על דעתו שרו"מ אנגליה לא יגור בדאונינג 10 או שנשיא ארה"ב לא יגור בבית הלבן.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מקרים כאלה יכולים לגרום לי להצביע לביבי בבחירות הבאות.
ראבק, לשכת רה"מ אומרת יש אישור של מנדלבליט, הפרקליטות אומרת אין חוות דעת.
אם זה היה קורה אצל ביבי התקשורת הייתה מתפוצצת ויאיר לפיד היה שם ווסט צהוב ורץ ברחובות.
תוסיפו את זה לכל הביזיון שהולך בימים האחרונים בבית משפט עם שיטות חקירה של סיציליה מגובות באיומים של דובר הפרקליטות אביעד גליקמן ותבינו למה יש לביבי תמיכה כל כך גדולה.
בלי קשר שהגענו למצב נורא שכל המדינה מחכה לראות מה מועצה של מחבלים תחליט.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 23 שעות, m3x7r3m3 כתב:

יש לך השגות לגבי השמות שציינתי במעלה השרשור והשתייכותם (עפ"י עצמם) לשמאל?!

יש לי השגות לגבי הגדרה של נתניהו כשמאל.

ופה בא לידי ביטוי מה שטענתי, לגבי הבלעדיות שנטלת לעצמך על הגדרת ימנים\שמאלנים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

אם זה היה קורה אצל ביבי התקשורת הייתה מתפוצצת ויאיר לפיד היה שם ווסט צהוב ורץ ברחובות.

אבל הנה, התקשורת מתפוצצת בנושא...

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

@David32 היא לא, זה רק איילה חסון.
כל השאר סותמים תפה במקרה הטוב, ובמקרה הרע תוקפים אותה על זה שהיא חושפת.
איפה אמנון אברמוביץ הלוחם בשחיתות? איפה יונית לוי עם הפרצופים המזועזעים? איפה גליקמן? מה עם דנה וייס הרגישה שדואגת לסימטריה?
כשהיו הפגנות של הדגלים השחורים בעלי הפנסיה התקציבית כל הכתבים הלכו לכל הפגנה להראות כמה כוח יש להם למרות שהיו כמה מאות בודדות, עכשיו? כלום.  אלפי פעילים ימין בהפגנה מתויגים כ-200 קיצוניים.

פורסם
לפני 35 דקות, יובל .מ. כתב:

ותבינו למה יש לביבי תמיכה כל כך גדולה.

קוראים לזה "פולחן אישיות".

ולפי הלוגיקה של תומכי ביבי, מכיוון ש"על כמה חמגשיות לא מפילים ראש ממשלה" - אין מה לבוא בטענות לבנט בכלל.

לפני 22 דקות, יובל .מ. כתב:

כל השאר סותמים תפה במקרה הטוב, ובמקרה הרע תוקפים אותה על זה שהיא חושפת.

אתה יכול לראות ערוץ 14, שם מצטיינים באייטימים עיתונאים ברמה גבוהה, כמו חגיגות יום ההולדת לזהבה גלאון וכו'

לפני 40 דקות, פינדר כתב:

יש לי השגות לגבי הגדרה של נתניהו כשמאל.

ופה בא לידי ביטוי מה שטענתי, לגבי הבלעדיות שנטלת לעצמך על הגדרת ימנים\שמאלנים.

למה, מה יכול להיות יותר מדויק ומוכיח מ"יבגני = שמאל. אם יבגני חושב שמישהו הוא בסדר, אזי מישהו הוא שמאל. מ.ש.ל"? 

• מצחיק 1
פורסם
לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

קוראים לזה "פולחן אישיות".

ולפי הלוגיקה של תומכי ביבי, מכיוון ש"על כמה חמגשיות לא מפילים ראש ממשלה" - אין מה לבוא בטענות לבנט בכלל.

אתה יכול לראות ערוץ 14, שם מצטיינים באייטימים עיתונאים ברמה גבוהה, כמו חגיגות יום ההולדת לזהבה גלאון וכו'

לחלק הראשון שלך - אל תהיה צבוע, תתנהל כאילו זה ביבי.

האמירות של "פולחן אישיות", "ביביסטים" רק מראה שאין לך באמת מה להגיד ואתה סתם זורק סיסמאות באוויר להראות עליונות.

לגבי החלק השני - שוב, לא אמרתי כלום על ערוץ 14 ואף פעם לא צפיתי בערוץ הזה, אתה עוד פעם מנסה להסיט את הדיון למקום אחר.

כמו שלהם יש פולחן "רק ביבי" לטענתך, עליך אפשר להגיד שאתה מאנשי ה"רק לא ביבי", גם אם זה אומר להעלות מחבלים לשלטון.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני שעה, korola כתב:

מי שעדיין לא ראה את המבצר של בנט במרכז רעננה, תיעוד מרשים. 
אבל באמת כואב הלב על השכנים, בעלות של ה"שיפוץ" (נניח 50 מיליון ש"ח) היו יכולים לקנות משק של 40 דונם באחד היישובים הסמוכים, ולהרים שם באמת מבצר שישאר אחר כך בבעלות המדינה/השב"כ/המוסד.
פה הרי הכל יפורק בקרוב.  
יתכן גם שהיו פה קבלנים שגזרו קופון רציני. 

איך בנט נהנה או מרוויח משהו מכל זה, לא ברור לי.
הרי זה לא שהוא קיבל צ'ק פתוח מהאוצר לשיפוצים בבית והוא מביא עכשיו שייש מאיטליה, ברזים מזהב ורהיטים משנהב על חשבוננו, זה הכל יוצא על הביצורים האלה והוא גר שם עם המשפחה שלו באתר בניה. אם השכנים סובלים, מי שגר בבית סובל פי כמה. לא מספיק זה שהפכו לו את הבית הפרטי לאלקטרז, תכף הולכים לפרק הכל ושוב לחיות באתר בניה. אני לא שמאי אבל אני בספק אם משהו מכל זה משביח איכשהו את הנכס שלו. 
אז להציג אותו כנהנתן שמשפץ את הבית שלו ב50 מליון שקל על חשבון הציבור?

הטימטום פה זה שמלחתכילה המעון הרשמי לא ראוי למגורים. למה?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, יובל .מ. כתב:

לחלק הראשון שלך - אל תהיה צבוע, תתנהל כאילו זה ביבי.

נא. בחיים לא הייתי מצביע לבנט או לפיד. בחיים. הסיבה היחידה שבגללה עוד הייתי בסדר עם ביבז כראש ממשלה לפני כמה שנים היתה שהאלטרנטיבה היתה לפיד. 

אין שום קשר לצביעות. יש קשר לחוסר קוהרנטיות והיפוך של סיבה ותוצאה. כל פוליטיקאי או כל אדם שמבצע עבירה אמור להענש. אצל הסוגדים לביבי זה אף פעם לא היה קיים. הציטוט שהבאתי די עומד בפני עצמו. וזה לא שהסוגדים לביבי החליטו פתאום שזה בסדר שראש הממשלה האהוב שלהם (מותר להגיד כבר "לשעבר"?) חשוד בפלילים בגלל בנט. לא. הם הצדיקו כל דבר שעשה כי הם סוגדים לו. כמובן, יש צבועים גם בצד השני. אבל לא זו הסיבה שבגללה לביבי יש 30 ושמהו מנדטים.

לגבי החלק השני - שוב, לא אמרתי כלום על ערוץ 14 ואף פעם לא צפיתי בערוץ הזה, אתה עוד פעם מנסה להסיט את הדיון למקום אחר.

שום הסטה. אתה מתלונן על תקשורת בעולם +- פתוח שבו יש לך ערוצי תקשורת מגוונים. אני לא מתלונן על שמעון ריקלין או החברים שלו מהערוץ, כי אני לא צופה בזה. אם אתה לא אוהב ערוץ 12 תראה את האלטרנטיבה. אם אתה מתעקש לראות את אברומביץ ולהתעצבן - מה אתה רוצה? אני סוגר את הטלויזיה כשהוא מדבר אגב. וזה מביך שמעסיקים אותו.

כמו שלהם יש פולחן "רק ביבי" לטענתך, עליך אפשר להגיד שאתה מאנשי ה"רק לא ביבי", גם אם זה אומר להעלות מחבלים לשלטון.

השרת סובל הכל, אני מניח. עולם האפשרויות של "רק לא ביבי" קצת יותר גדול מהעולם המשלים של "רק ביבי". מעולם לא לקחתי חלק בשום פעילות שהיא "רק לא ביבי". כך שאם תגיד את זה - זה לא יהיה נכון. אני בהחלט חושב שהוא עבר כמה גבולות בשנים האחרונות, וגם עשה מעט מאוד למען המדינה, ולכן היה עדיף לכולנו כבר שיפרוש. בגדול אם לא היה משניא את עצמו על כל העולם חוץ מהחרדים בערך - הוא עדיין היה יכול להיות ראש ממשלה יותר טוב מלפיד או בנט, בהתחשב במציאות האובייקטיבית ומה שהציבור בישראל רוצה.

על הקשקשת של מחבלים לשלטון אין לי ככ מה להגיב. ביבי היה זה שהכשיר את רעם, ומה הבעיה עם עבאס אני באמת לא יודע. 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

מקרים כאלה יכולים לגרום לי להצביע לביבי בבחירות הבאות.

זו סיבה טיפשית להצביע לביבי, שכן מעון רה"ב הוציא הרבה יותר מ-50 מיליון ש"ח כאשר ביבי היה ראש ממשלה.

אם יש לך סיבות אחרות להצביע לביבי, תפדאל.

השיפוץ המיותר הזה ברעננה, פחות סיבה חכמה. לדעתי. 

לפני 20 שעות, m3x7r3m3 כתב:

ב. בדיונים שכוללים את הדרג המדיני, יודעים מה רוח המפקד, ומתאימים את ההצעות בהתאם.

השערה סבירה אך שגויה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...