Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני לא מאמין שאצל ביבי זה שקודם הוא ומשפחתו ורק אח"כ המדינה.

אני כן מאמין שהוא עם תסביך משיח, ולכן חושב שרק הוא יציל את המדינה וכו'.

ובוא, אתה מוכן לקבל את בנט כי הוא ברווז צולע עם תואר בממשלת שיתוק שבה המפלגות שקרובות לליבך יכולות לממש את האידיאולוגיה שלהם "בקטנה".

במקום בנט תשים שם את ה-Rubber Duck של הדיבאג ואתה עדיין תהיה מרוצה.

שזה בסדר, אבל אין לזה קשר לבנט, אתה מרוצה כי המפלגות שקרובות ללבך בקואליציה, וככה זה אמור להיות.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 16 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני לא מאמין שאצל ביבי זה שקודם הוא ומשפחתו ורק אח"כ המדינה.

מנהיג שחושב על טובת המדינה, חושב גם על היום שבו יפרוש, מרצון או שלא מרצון.

מנהיג כזה מטפח מנהיגים שיוכלו להמשיך את דרכו ולא מסלק את כל מי שנפס כאיום, עד שהמפלגה שלו מלאה באפסים לקקנים.

מנהיג כזה מעביר את השלטון בצורה מסודרת.

מנהיג כזה לא מטפח אי אמון במוסדות המדינה.

לפני 21 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אבל אין לזה קשר לבנט, אתה מרוצה כי המפלגות שקרובות ללבך בקואליציה, וככה זה אמור להיות.

לא הייתי מרוצה כשמפלגות שקרובות ללבי ישבו בקואליציה עם ביבי.

אז ברור שהייתי יותר מרוצה אם במקום בנט היה מישהו שיותר קרוב אלי, אבל אני מרוצה "בקטנה" שזה לא ביבי.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 53 דקות, m3x7r3m3 כתב:

הבעיה שלך היא שאתה מחפש בליכוד אידיאולוגיה, ועוד ימנית

זה לא העניין. אני מתפלא על איך שהם מיתגו את עצמם "ימין" ואחרי זה פועלים כאילו יושבים שם נציגי המוג'האדין.

ד"א, גם סמורטיץ אמר שיפעל בצורה דומה. על כל חוק שירצו להעביר הוא יפעל להתנגד ולהתיש את הקואליציה. למה זה טוב?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

מנהיג שחושב על טובת המדינה, חושב גם על היום שבו יפרוש, מרצון או שלא מרצון.

מנהיג כזה מטפח מנהיגים שיוכלו להמשיך את דרכו ולא מסלק את כל מי שנפס כאיום, עד שהמפלגה שלו מלאה באפסים לקקנים.

מנהיג כזה מעביר את השלטון בצורה מסודרת.

מנהיג כזה לא מטפח אי אמון במוסדות המדינה.

ממש לא נכון, במיוחד לא כשהמנהיג לוקה בתסביך משיח.

לפני 2 דקות, פינדר כתב:

לא הייתי מרוצה כשמפלגות שקרובות ללבי ישבו בקואליציה עם ביבי.

אז ברור שהייתי יותר מרוצה אם במקום בנט היה מישהו שיותר קרוב אלי, אבל אני מרוצה "בקטנה" שזה לא ביבי.

ברצינות? הרק לא ביבי כזה חזק אצלך?

היית מעדיף קואליציה בלי ביבי ובלי המפלגות שקרובות לליבך, או עם ביבי ועם המפלגות שקרובות לליבך?

Just now, SlowRide כתב:

זה לא העניין. אני מתפלא על איך שהם מיתגו את עצמם "ימין" ואחרי זה פועלים כאילו יושבים שם נציגי המוג'האדין.

ד"א, גם סמורטיץ אמר שיפעל בצורה דומה. על כל חוק שירצו להעביר הוא יפעל להתנגד ולהתיש את הקואליציה. למה זה טוב?

מיתוג הרבה פעמים מנותק לחלוטין מהמציאות האובייקטיבית.

למה טוב להתיש את הקואליציה? כי זה תפקיד האופוזיציה... בשביל זה היא שם, לכן יש לה 59 חברי כנסת שמקבלים משכורת מאיתנו.

התפקיד של האופוזיציה זה לא לתת רשת ביטחון לקואליציה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 1 דקה, m3x7r3m3 כתב:

למה טוב להתיש את הקואליציה? כי זה תפקיד האופוזיציה... בשביל זה היא שם, לכן יש לה 59 חברי כנסת שמקבלים משכורת מאיתנו.

גישה בעייתית אם היא בכל מחיר, כמו שנראה שהימין רוצה לעשות כרגע.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

מה זה בכל מחיר? מחרתיים יבקשו שהאופוזיציה תצביע בעד תקציב כי אחרת יצטרכו לתת 50 מיליארד צ'ק פתוח לרע"מ.

ולא רק זה, הקואליציה כולה קיבלה אמון לפני שבוע, אם אין לה 61 אצבעות להעביר חוק שבוע אחרי ההצבעת אמון, אפשר לסגור את הבאסטה.

חוץ מזה הימין (כלומר לא הליכוד, אלא הציונות הדתית) רוצה בכלל להחליף את הוראת השעה בחוק יסוד. מה רע? שהקואליציה תצביע על החוק יסוד הזה

ד"א בינתיים יש לנו גם שר שהודיע שיתנגד להארכה, יענו זה לא רק בקואליציה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 4 דקות, m3x7r3m3 כתב:

חשבתי שכולם צריכים לעבוד לטובת מדינת ישראל וציבורה?

זה כולל לצעוק "להלהלהלהללה" בזמן שאחרים מדברים ובכוונה להפיל חוקים *גם אם הם מתאימים לך*?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

זה העבודה בערך היחידה שהאופוזיציה יכולה לעשות.

הרי אין להם רוב (אחרת הם לא היו אופוזיציה) ולכן הם לא יכולים לחוקק.

ומי שהחוק הזה מתאים לו זה הליכוד, כי זה חוק שהוא פאטצ' שצריך להאריך לו את התוקף כל שנה.

ומילא זה, בינתיים הליכוד אומר שיצביע נגד בוועדה המסדרת ודורש שהחוק (כמו כל שנה) יבוא לוועדה משותפת של הפנים וחו"ב.

הקואליציה רק רוצה למנוע מבוכה לעבאס כי הוא יהיה יו"ר וועדת הפנים ולכן יו"ר משותף בוועדה המשותפת.

אז אנחנו אפילו לא מדברים על להפיל את החוק, אלא למנוע מבוכה לעבאס ולכן לקואליציה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני שעתיים, m3x7r3m3 כתב:

דברים

עשה לעצמך מנהג- אם לא הספקת להגיב למישהו עד היום העוקב לתגובה שלו, שחרר ותמשיך הלאה. בתגובה אחרי 4 ימים אין רצף, לא של שיחה ולא של הליך מחשבה

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
פורסם (נערך)

רגע אחרי יום כן מותר? ויומיים?

ותגובה לעצם הנושאים עצמם, יש? או שזה כבר יותר מדי לבקש

בלי לציין שהמדינה כבר 4 ימים עסוקה בהארכת הוראת השעה הזו. אז לא פספסתי כלום.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מותר? מותר מה שבא לך, רק אל תצפה גם להצליח לנהל דיון ככה. למי איכפת במה המדינה עסוקה, ב 4 הימים האלו הספקתי כבר להפוך חצי עולם.

פורסם (נערך)

אתה אולי, אני הספקתי לעשות יום כיף שכלל הרבה רביצה בצל בחוף הים, הרבה שינה, וקצת שעות PS5.

אז לא הספקתי להפוך חצי עולם, אפילו לא חצי בית.

אבל עזוב, הבנתי את הכוונה, כשאין מה להגיב לעניין אז הבעיה זה שאני עונה ליותר מדי אנשים, או לא עונה מספיק מהר, או שחס וחלילה אני נח בסופ"ש.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני שעתיים, m3x7r3m3 כתב:

ברצינות? הרק לא ביבי כזה חזק אצלך?

היית מעדיף קואליציה בלי ביבי ובלי המפלגות שקרובות לליבך, או עם ביבי ועם המפלגות שקרובות לליבך?

ככה זה כשחצי מיליון איש יושבים בבארים בתל אביב, צועקים "רק לא ביבי" ואין להם מושג אפילו למה. 

• מצחיק 1
פורסם (נערך)

בנושא הארכת הוראת השעה, אז גם מבית העבודה (כצפוי) יש התנגדות.

הקואליציה התחילה את החוק עם 61, נוריד את רע"מ הגענו ל-57, נוריד את פריג' 56, נוריד את מראענה הגענו ל-55 וזה לפני התנגדויות נוספות שצפויות בגיזרת מרצ.

אה ועוד משהו קטן - למה הקואליציה לא מעבירה את החוק היום לוועדה המשותפת של חו"ב-פנים? כי היא עוד לא הקימה וועדות, ולמה זה? כי צריך לחכות להשבעה של כל הנורווגים כי אחרת לקואליציה הזו אין מספיק ח"כים בוועדות כדי לאשר שום דבר.

כאילו זה סבבה שהקואליציה מושכת את הזמן להקמת וועדות עד שהיא תוכל למלא את השורות, זה פררוגטיבה שלה, רק שלא יספרו לנו שהם באו "לשחרר את ישראל התקועה", כי, וועדה מסדרת היא אם-אמא של התקיעות.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 32 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אבל עזוב, הבנתי את הכוונה, כשאין מה להגיב לעניין אז הבעיה זה שאני עונה ליותר מדי אנשים, או לא עונה מספיק מהר, או שחס וחלילה אני נח בסופ"ש.

אני מבין שהכיף שלך זה לריב ולחפש בכוח דרכים ללחוץ על נקודות אצל אנשים, אבל לצערך זה לא עבד הפעם.

אין תגובה כי אני לא הולך לחזור אחורה בדיון כדי לתפוס את הקו מחדש. לחלקנו יש גם חיים מעבר לפורום, קטע הזוי שכזה 🤪

• תוכן חדש...