Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מצאתי סוזוקי יורוסוויפט משנת 2001 שעברה 90K ק"מ .

גיר -אוט'

אני הולך לראות את הרכב ביום שישי הקרוב .

כמובן שאקח אותו לקומפיוטסט או למכון אחר שתמליצו עליו (אני מראשל"צ ,הרכב נמכר בבית שמש) על מנת לבדוק מנוע,גיר ומכלולים אחרים .

האם תוכלו לציין תקלות אופייניות לדגם זה או דברים שכדאי לבדוק לפני הגעה למכון בדיקה ?

דברים שעלו לי בראש:

1.פלסטיקה -בדש בורד ובדלתות

2.ריפודים וגג -לכלול\קרעים

3.גומיות בדלתות-קרעים

4.מצב כללי של ההגה והריפוד בהגה

5.סדקים ושברים בפנסים

תודה מראש על כל תגובה בננושא

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטער, אבל הדברים שרשמת הם לא מאוד משמעותיים ברכב במחיר וגיל כזה.

ממליץ לקרוא את המדריך הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=260086

אין תקלות אופייניות מיוחדות בסוזוקי סוויפט. יש לבדוק תחילה את המכלולים המכאניים הראשיים ולא את הקוסמטיקה.

מעביר לפורום יעוץ לפני רכישה.

פורסם

לא נראה לי שיש ברכב הזה תקלות אופייניות, מדובר ברכב עם אמינות מופלגת, בין השאר בשל העובדה שאין בו כמעט מה שיתקלקל :wink: ולגופו של עניין - אלא אם אתה צריך רכב לשימוש מועט ובעיקר בעיר והמחיר הוא סופר אטרקטיבי - הייתי ממליץ לך לחפש רכב אחר, יותר מודרני ויותר בטוח. הרכב הזה תוכנן בשנות השמונים, הוא מיושן, לא נוח, ולא בטוח (למיטב זכרוני אפילו כריות אוויר אין בו). אמינות היא לא הכול בחיים.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

תודה רבה על ההערה והתיקון

כמו שכבר ציינתי, לאחר בדיקה ראשונית, אם הרכב ימצא חן בעיני , מבחינה קוסמטית, נלך לבדיקה מעמיקה יותר

קראתי את המדריך ,אעשה הכל כדי לא ליפול על רכב לימון

פורסם
לא נראה לי שיש ברכב הזה תקלות אופייניות, מדובר ברכב עם אמינות מופלגת, בין השאר בשל העובדה שאין בו כמעט מה שיתקלקל :wink: ולגופו של עניין - אלא אם אתה צריך רכב לשימוש מועט ובעיקר בעיר והמחיר הוא סופר אטרקטיבי - הייתי ממליץ לך לחפש רכב אחר, יותר מודרני ויותר בטוח. הרכב הזה תוכנן בשנות השמונים, הוא מיושן, לא נוח, ולא בטוח (למיטב זכרוני אפילו כריות אוויר אין בו). אמינות היא לא הכול בחיים.

הרכב ישמש לנסיעות קצרות מחוץ לעיר

מהבית לעבודה בלבד

לנסיעות אחרות של המשפחה יש את האוקטביה

מבחינת מחיר , אני עומד בתקציב המיועד לרכישת הרכב ואין צורך להגדיל אותו ,זו נקודה מאוד חשובה מבחינתי

פורסם

רכב באמת אמין, אם כי לא כל כך בטיחותי. המנוע קצת חלש ורואש, במיוחד כשמדליקים מזגן, אבל בגדול, לנסיעות עירוניות הרכב מספיק בהחלט.

פורסם

הרכב יוצר בהונגריה ולכן נקרא יורוסוויפט.

מדובר למעשה ברכב זהה לזה שיוצר מסוף שנת 1988!!

לא נוח לנסיעה. נמוך. גיר מאד מיושן. מאד מאד לא בטיחותי.....

התקלות האופייניות לדגם - אתה תידרש לכירופרקטור צמוד.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
הרכב יוצר בהונגריה ולכן נקרא יורוסוויפט.

מדובר למעשה ברכב זהה לזה שיוצר מסוף שנת 1988!!

לא נוח לנסיעה. נמוך. גיר מאד מיושן. מאד מאד לא בטיחותי.....

התקלות האופייניות לדגם - אתה תידרש לכירופרקטור צמוד.

נקודה מאוד מעניינת

שקרוב לוודאי תפסול את הרכב

לנהג יש הסטוריה ארוכה של כאבי גב

פורסם

כרגע יש 16K ביד , היינו מעדיפים להסתפק בסכום זה ולא לקחת הלוואה

מהו הרכב אותו תמליצו ?

הדרישות הן מינימליות

1.מושב נהג שאפשר לכוון לגובה ולמרחק

2.גיר אוטומטי

3.שיהיה נוח לאחזקה כלומר, עלויות טיפולים זולים

4.שלא ישתה דלק , רכב קטן וחסכוני כמו שכל רכב שני אמור להיות

פורסם
כרגע יש 16K ביד , היינו מעדיפים להסתפק בסכום זה ולא לקחת הלוואה

מהו הרכב אותו תמליצו ?

הדרישות הן מינימליות

1.מושב נהג שאפשר לכוון לגובה ולמרחק

2.גיר אוטומטי

3.שיהיה נוח לאחזקה כלומר, עלויות טיפולים זולים

4.שלא ישתה דלק , רכב קטן וחסכוני כמו שכל רכב שני אמור להיות

לאחותי יש אחד בזה 2003 כבר 7 שנים וחוץ מטיפולים הוא לא רואה מוסך,

אבל עומר כתב:

"חוץ מאמינות אין לרכב הזה שום מעלה.

לא בטיחותי, רועש, לא נוח, צפוף."

וכאן אני ואחותי מצטרפים היא כל פעם בדילמה עם להחליף עקב היותו רועש ולא נוח (אבל האמינות מכריעה).

פורסם

שים לב שברכב הזה המד ק"מ הוא בעל 5 ספרות. כלומר גם אם הבעלים טוען שהוא עשה 90K, ייתכן מאוד שהוא עשה 190K...

פורסם
שים לב שברכב הזה המד ק"מ הוא בעל 5 ספרות. כלומר גם אם הבעלים טוען שהוא עשה 90K, ייתכן מאוד שהוא עשה 190K...

עד כמה שידוע לי אתה מתבלבל עם הסוויפטים הישנים.

16 אלף ש"ח יכול להביא אולי איזו רנו קליאו או מגאן ממודל 2002-2003 במצב טוב ולהשאיר עודף לשיפוץ גיר למקרה שחס וחלילה ידפק.

אלו רכבים הרבה יותר נוחים ובטיחותיים מהסוזוקי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פיאט פונטו ELX/Dynamic עם גיר רציף גם נוחה, גם בטוחה יחסית לשנתון, גם לא יקרה לאחזקה וגם מאוד חסכונית. בתקציב אפשר למצוא עד דגמי 2004.

אגב היורוסיוופט האוטומטית היא אחרונת הדגמים עם גיר שלוש מהירויות שגורם לה מ-א-ו-ד לא חסכונית. ( 1:7 בנסיעה עירונית)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תמיד התפלאתי לראות מי קונה דבר כזה.

גם בזמן אמת, בשנת 2001, זה היה רכב בן 12, נחות מכל המקבילים שלו באותה עת.

דמיין לעצמך כמה הוא גרוע כיום :lol: במיוחד אם אתה אומר שאתה קונה אותו ב-16K...

אני חושב שהוא שווה סביבות 6-7K, לא משנה מה אומר המחירון - פשוט המציאות, היא זו שמכריעה.

אם אתה כבר בעניין של רכבים זולים, אני ממליץ לך על סיטרואן קסארה - רכב מצוין שנותן תמורה מעולה לכסף ובתקציב שלך נכנסים רכבי 2003-2004. הקסארה יוצרה לראשונה ב-1998, לא ב-1988, וזה יתרון גדול לעומת הסוויפט המעפנה.

• תוכן חדש...