Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעבר לעובדה שהקסארה יותר מודרנית,

היא כנראה טובה יותר בכל פרמטר אפשרי מהיורוסוויפט, למעט אמינות הגיר האוטומטי.

הקסארה מכונית הרבה יותר נוחה, מאובזרת, בטיחותית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה יכול לקחת הלוואה, תיקח.

ההבדל בירידת ערך בין רכב שעולה 16 אלף ולרכב שעולה 30 אלף, היא די זניחה במונחים של הוצאות רכב, ובמקום לקנות גרוטאות ישנות עם עבר לא ידוע, תוכל להגדיל את ההיצע שלך למגוון הרבה יותר גדול של רכבים מודרנים.

פורסם
פיאט פונטו ELX/Dynamic עם גיר רציף עד דגמי 2004.

רנו קליאו או מגאן ממודל 2002-2003

אני ממליץ לך על סיטרואן קסארה 2003-2004.

האם ניתן לדרג את 3 הרכבים הנ"ל במידה ואחזקה זולה וחסכון בדלק עומדים בראש הדרישות ואחריהם בטיחות ונוחות ?

בעלת הרכב רוצה 14K על הסוזוקי, לי יש כ16K

לקיחת הלוואה הוא משהו שאנו מעדיפים לוותר עליו

אם לדוגמה נמצא אקסמפלר טוב מן ה-3 שהומלצו והוא יעלה 20K+- , נשקול לקחת הלוואה

פורסם

יש לך זמן להסתובב בארץ לחפש אקזמפלרים במצב מעולה? יש לך רצון לזה?

כי בשלושת הדגמים הנ"ל, אתה תצטרך את זה. כול רכב שיהיה במצב פחות ממצויין, הוא בעל פוטנציאל לחופשי-שנתי למוסך. מנסיון עם סיטרואן קסרה שעברה 2 ראשי מנוע.

פורסם
יש לך זמן להסתובב בארץ לחפש אקזמפלרים במצב מעולה? יש לך רצון לזה?

כי בשלושת הדגמים הנ"ל, אתה תצטרך את זה. כול רכב שיהיה במצב פחות ממצויין, הוא בעל פוטנציאל לחופשי-שנתי למוסך. מנסיון עם סיטרואן קסרה שעברה 2 ראשי מנוע.

אין לי הרבה זמן ,רק בסופי שבוע ואני רוצה לקנות רכב בחודש הקרוב

פורסם

אם אין לך זמן, מציע לך לקחת הלוואה.

הפוטנציאל ליפול על רכב שיכניס אותך להוצאות (שיצריכו ממך הלוואה...) הם גדולים מאוד.

מה הואילו חכמים אם תקנה בזריזות סיטרואן\סוזוקי\פיאט בת עשר ותשקיע בה 10K תוך שנה בתיקונים, רק כי לא היה לך זמן?

למי שאין זמן - מומלץ לגשת לחברות ליסינג, לעשות סיבוב בין המגרשים, לחפש רכבים כמו קיה ריו\יונדאי אקסנט שיש בשפע ולבחור את זה שמתאים לך מבחינת צבע\מצב קוסמטי\מכני\תאונתי. אח"כ כל הסיפור של בדיקה לפני קניה, השבחה וכו' - אבל הסיכוי ליפול על רכב גרוע נמוך בהרבה.

כמו כן - אין לשכוח שגם ערך המכירה מתקזז בבוא היום, ויש הבדל בין מכירה של רכב בן 7 למכירה של רכב בן 14.

פורסם

אקסנט וריו גדגולים מדי ,אין צורך ברכב כה גדול.

אני מניח שרכב בן 5-7 זה בדיוק מה שאני מחפש ,לא חדש ולא ישן מדי שיצריך השקעה ביישור קו באופן נרחב

עם הפיאט היא היחידה שמגיעה עם גיר רציף אז כנראה שהיא עדיפה על שאר הרכבים .

יש לי היכרות קצרה עם גיר רציף מנהיגת מבחן על ג'אז לפני כשנה ,מאוד נהניתי .

לגיר מצטרפות עלויות אחזקה נוחות, חסכון בדלק ובטיחות .

מה דעתכם ?

פורסם

הג'אז מתומחרת יחסית גבוה ברוב השנתונים שלה,

והיא די מרווחת בפנים - אל תטעה.

אולי לא באותו רמה, אבל בתקציב הזה אתה תמצא סיריונים או גטסים מהשכרה וליסינג, מקסימום עם חריגה קטנה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אקסנט וריו גדגולים מדי ,אין צורך ברכב כה גדול.

?

רק לידיעתך - ישנה גירסת 5 דלתות לקיה ריו. רכב קומפקטי וחביב, אמין להפליא ובתקציב של 30K תוכל למצוא כאלה בוגרות ליסינג משנת 2008.

פורסם
רק לידיעתך - ישנה גירסת 5 דלתות לקיה ריו. רכב קומפקטי וחביב, אמין להפליא ובתקציב של 30K תוכל למצוא כאלה בוגרות ליסינג משנת 2008.

ריו בוגרת ליסינג מ2008 עדיפה על פונטו 2005-2006 פרטית ?

השיר ב "ארץ נהדרת" די משקף מה שעוברים רכבי ליסינג (רוב חבריי באים מעולם ההיטק, ראיתי במו עיניי שהרכבים לא עוברים חיים קלים בלשון המעטה )

לגבי הריו בפרט, האם היא דומה לפיאט מבחינת החסכון ,האחזקה הנוחה והבטיחות ?

פורסם
הג'אז מתומחרת יחסית גבוה ברוב השנתונים שלה,

והיא די מרווחת בפנים - אל תטעה.

אולי לא באותו רמה, אבל בתקציב הזה אתה תמצא סיריונים או גטסים מהשכרה וליסינג, מקסימום עם חריגה קטנה.

הזכרתי את ההונדה כרכב שיש בו קרוב לוודאי תיבת הילוכים דומה לזו שיש בפונטו

פורסם
ריו בוגרת ליסינג מ2008 עדיפה על פונטו 2005-2006 פרטית ?

השיר ב "ארץ נהדרת" די משקף מה שעוברים רכבי ליסינג (רוב חבריי באים מעולם ההיטק, ראיתי במו עיניי שהרכבים לא עוברים חיים קלים בלשון המעטה )

לגבי הריו בפרט, האם היא דומה לפיאט מבחינת החסכון ,האחזקה הנוחה והבטיחות ?

כמה נקודות:

1. רוב כמעט מוחלט של הפיאטים הללו החל את דרכו בהשכרה\ליסינג.

2. נמכרו סה"כ 600 פונטו ספייס בשנת 2006. רובן ידניות 60 כ"ס, מיעוטן 80 כ"ס גיר רציף. אני מחזיק אחת כזו ואחת כזו, אז נשארו לך במקרה הכי טוב 598 במבחר :lol:

3. הריו לא דומה בכלל לספייס מבחינת חיסכון. הספייס לוקחת בכל מצב. מבחינת בטיחות אולי יש דמיון.

4. אחזקה זולה בשתיהן, החלקים זמינים וזולים.

הספייס מבוקשת בהרבה מהריו, בעיקר בגלל החיסכון בדלק. אבל מה, אתה בעצמך אומר שאין לך הרבה זמן לחפש ולהתרוצץ - ומה לעשות, למצוא היום ספייס אוטומטית במצב טוב זה סיפור קשה. יש הרבה מחפשים על כל רכב שעולה לקניה והמוצלחות נעלמות תוך זמן קצר. כשחיפשתי את זו של אחותי הגעתי לספייס יד 1 עם 50 אלף ק"מ. כשאחותי חזרה מהעבודה והתקשרתי כדי לקבוע עם המוכר, הרכב כבר נמכר. אז לידיעתך :?

פורסם

הרכב הראשון שעליו נהגתי לאחר קבלת הרשיון היה סזוקי יורוסוויפט אוטומטית. הרכב עגלה שלא ברא השטן, מנוע עלוב של איזה 60 כ"ס עם גיר 3 הילוכים, כל אחד באורך הגלות. הרכב לא זז בעליל, לא בתוך העיר ולא מחוץ לעיר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

פותח השירשור, אם אתה חושב על קיה ריו, תקנה יונדאי גטס. דגם עם ABS משנת 2008 ומעלה.

היא הרבה יותר נפוצה, אין מיליון קופצים על כל רכב שמוצע למכירה, מה שכמובן משחק לטובתך.

אמינה וזולה לאחזקה. לא חסכונית, אבל כנראה יותר חסכונית מהריו, שגדולה יותר במעט, אך בעלת אותו מנוע.

• תוכן חדש...