Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעניין בקניית סקודה סופרב 2009.

גם עם אחריות של 5 שנים..אני אמצא את עצמי תוך שנה וחצי לערך ללא אחריות על המכלול הבעייתי.

אני מחזיק רכבים בממוצע ל 3~4 שנים.

יש למישהו מושג מה אמורה להיות עלות תיקון?

כי 8K או 25K בעבור תיקון עתידי בהחלט יכולים להוות מבחינתי שיקול לקניה או לא.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

גם עם אחריות של 5 שנים..אני אמצא את עצמי תוך שנה וחצי לערך ללא אחריות על המכלול הבעייתי.

אני לא מעודכן על מחירי החלפים אבל לא הייתי מתקרב לסופרב בלי אחריות גם אם הייתי מקבל אותה מתנה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

לאחרונה נסעתי עם נהג מונית אוקטביה שאחרי כ- 150K נאלץ להחליף את הגיר, מחוץ לתקופה האחריות (כלומר או שלמוניות לא האריכו את האחריות או שעבדו עליו במוסך, משום שזה היה בשנה הרביעית אם אינני טועה). הוא דיבר על סכום שקרוב ל- 8.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

האחריות לגירים האלו הוארכה ל- 5 שנים או 150,000 ק"מ המוקדם מביניהם.

עלות שיפוץ גיר מאוד תלוייה במקום בו תבקש לבצע את העבודה-בחברה יהיה התשלום גבוה הרבה יותר אבל יש פתרונות חלופיי,איכותיים ושפויים במחיר כמו מוסך רון/ספי

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תמצא רכב שכבר עבר את הפרוצדורה. זאת לא בעיה שחוזרת על עצמה וברגע שהחליפו את המצמדים נגמרה הבעיה.

פורסם
אני לא מעודכן על מחירי החלפים אבל לא הייתי מתקרב לסופרב בלי אחריות גם אם הייתי מקבל אותה מתנה.

שקרן.

אני מתקן - אוויל כלכלי.

ההוצאה הכי גדולה על רכב זה מחיר הקנייה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
שקרן.

אני מתקן - אוויל כלכלי.

ההוצאה הכי גדולה על רכב זה מחיר הקנייה.

תסביר את הקללה בבקשה, ומה זה קשור למה שכתבתי

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

פורסם

זו לא קללה, זו ציניות.

נותנים לך מתנה בעשרות אלפי ש"ח, ולא תיקח כי היא תעלה לך 10 אלף ש"ח?!

אתה יכול להסביר את זה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
זו לא קללה, זו ציניות.

נותנים לך מתנה בעשרות אלפי ש"ח, ולא תיקח כי היא תעלה לך 10 אלף ש"ח?!

אתה יכול להסביר את זה?

אני מתקן.

אני מוכן לקבל אותה במתנה ויום אחר כך לפרסם אותה ביד 2:-D

פורסם

רק להשכלה כללית בסין האחריות הורחבה ל 10 שנים על הגיר !!!

וזאת מפחד של טביעות.

מלבד זאת אומרים שהחלפת המצמדים פתרה את הבעיה ובאמת לא ראיתי כאן הודעות על הישנות הבעיה.

יחד עם זאת צריך להמתין מספר שנים בכדי לומר זאת בוודאות.

פורסם
תמצא רכב שכבר עבר את הפרוצדורה. זאת לא בעיה שחוזרת על עצמה וברגע שהחליפו את המצמדים נגמרה הבעיה.

עוד פעם אתה נחרץ בקביעות שלך ?

כשנשאל מהיכן המידע לקביעה זאת, תספר לנו שוב על כתבות עיתונאים ?

רענן

פורסם

תודה על התגובות

גאננרס, אכן נתון מטריד.

מה אני אמור לחפש בהסטוריית הטיפולים ברכב?

יהיה פשוט רשום החלפת מצמדים?

ניסוח אחר?

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
עוד פעם אתה נחרץ בקביעות שלך ?

כשנשאל מהיכן המידע לקביעה זאת, תספר לנו שוב על כתבות עיתונאים ?

רענן

למה נחרצות,?! סטטיסטיקה פשוטה. אני לא נתקלתי בשרשורים כאן ב-2012 על בעיות בדגמים החדשים או של כאלה שהחליפו להם מצמדים והתקלה חזרה. ואתה?! שנאת החינם של כמה אנשים כאן לאחד המותגים המובילים בעולם במכירות ובטכנולוגיה היא בעוכריכם. אולי באמת מה שמגיע לכם זה יונדאי עם מנוע 1600 וגיר אוטומט ארבעה הילוכים "מתקדם" או טויוטה עם גיר רובוטי מג'עג'ע ודוושת תאוצה תפוסה. תשתחררו. ועוד לא הבנתי מה רע בכתבות עיתונאים. מאיפה אתה שואב את המידע והידע שלך, מאתרים ומגזינים בחו"ל? אופס, לא תאמין אבל גם אותם כותבים עיתונאים, רק בשפה אחרת. יש בארץ עיתונאי רכב ברמה גבוהה (יש גם כאלה שלא, אין ספק) וזו לא בושה או פחיתות כבוד לקרוא וללמוד מאנשים אחרים.

פורסם

אני לא חושב שיש להם משהו נגד קונצרן VGA, אני חושב שקשה לתת עצה בנחרצות כזאת בנושא שהוא לא ממש ברור.

אנשים מסתמכים על העצות שהם מקבלים כאן ועל סמך זאת הם רוכשים רכבים במיטב כספם ויכולים גם ליפול בהסתמך על חוות דעתו של מישהו בעל פרספקטיבה שונה משלהם.

השרשור פה עוסק בשאלה בעייתית, מדובר בגיר שבעבר לא הפגין אמינות מופתית ולא ניכנס כרגע לסיבות או לטיב הרכב, הוא שאל מה עלות התיקון ואני מתקשה להאמין שמישהו יודע בדיוק משום שרוב הרכבים טופלו במסגרת האחריות ולכן רוב הלקוחות לא נשאו בעלות התיקון.

השאלה של האם תהיה שוב תקלה היא חמקמקה מאוד ואני לא יודע אם יש עליה תשובה כרגע.

אתה יכול להציג את דעתך ולשטוח את טיעוניך אבל לייעץ למישהו בכזאת נחרצות זה קצת בעייתי.

זה שלא נתקלת בשרשורים על החלפות מ-2012 זה לא אומר כלום, אני אישית ראיתי כאן לא מעט דיונים בנושא הזה בשנה החולפת. האם הקלאצ'ים החדשים מחזיקים? אני לא בטוח שיש ניסיון מספיק בכדי לענות על התשובה הזאת.

אני אישית למשל לא הייתי לוקח את הסיכון הזה, אין ספק שמדובר ברכב נהדר אבל זה לרכוש אחד זה לקחת סיכון או הימור מסויים, כדאי לחכות ולראות מה יהיה בהמשך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...