Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

לפני שנה בערך הלכתי לאיזשהו מוסך באשקלון על בעייה שהייתה לי באוטו

המוסכניק אמר לי על כל מיני בעיות שיש לי ברכב.. משאבת מים, תושבות בולמים, בלמים, רצועות וכל מיני דברים שצריך להחליף

שילמתי לו 2000 שקל!

הבעייה לא נפתרה, לפני כמה חודשים הלכתי למוסכניק אחר בהמלצת ידיד והוא עלה על הבעייה

שזה היה הבלמים! שהמוסכניק הראשון טען שהוא תיקן לי אותם

אז שמתי עוד כסף...והבעייה נפתרה

לפני שבוע עשיתי טסט לאוטו כי חשבתי שאין לאוטו שום בעייהה..

ובטסט אמרו לי שאין זכר בכלל לתיקון תושבות הבולמים ושצריך להחליף דחוף, שהמוסכניק הראשון טען שהוא תיקן

אחרי הרבה חיפושים באינטרנטט ראיתי הרבה תביעות נגדו, כשסיפרתי לכמה אנשי מקצוע בתחום על המוסך הזה אז הם אמרו לי שהם שמעו הרבה סיפורים כאלה עליו

בנוסף להכל(שעל הדרך אני מספרת וזה לא אמור להיות פה) כשהלכתי למוסך הוא היה לבד ולא היה שם אף אחד.. הוא הציע לי לבוא לראות את הדירה שהוא משכיר, שסיפרתי לו שאני מחפשת דירה, אז הוא לקח אותי לשם וניסה לחבק אותי, החמיא לי ואמר שהוא מחפש בנות צעירות כמוני(הוא גרוש)

השאלה שלי אם אני יכולה לתבוע אותו על הנזק שהוא עשה? אין לי את הקבלות ממנו זרקתי אותם כי לא חשבתי שזה מה שיהיה וש2000 שקל הלך לי ככה שאני עוד סטודנטית

פורסם

למען הביטחון שלך פעם הבאה תלכי עם עוד ידיד לדברים כאלה כמו משקרה לך מתי שהוא הראה לך את הדירה.

אני לא חושב שיש טעם להוציא ממנו את הכסף בחזרה (הרבה תהליכים, הפסד ימי עבודה ואולי גם בסוף הוא לא ישלם). עדיף לך לא להתעסק עם בן אדם הזה יותר לכי תדעי מה הוא יכול לעשות חס וחלילה יפגע בך. בקשר למוסכים בכללי עדיף לשאול פה בפורום על המלצות על המוסכים שמתמחים באוטו שלך הרבה אנשים יש להם ידע ויוכלו לעזור לך פה :-)

פורסם

מכיוון שלא שמרת את הקבלות, לא תוכלי להוכיח את טענותייך לגבי החלפת חלקים.

אפשר רק ללמוד מהאירוע כי צריך ללכת למוסך מומלץ, לשמור קבלות, להיעזר באדם שיש לו הבנה בסיסית ברכב כדי שלא יעבדו עלייך.

לגבי כל האירועים הקשורים לדירה שלו ולהתנהגות כלפיך, לא מבין גדול בנושא אך לא נראה לי לפי תיאורך שנעשה משהו בכפייה שמגיע לידי פלילים. כאשה צעירה כדאי שתפעילי זהירות ושיקול דעת כשאת הולכת לבדך למקום לא מוכר עם אדם זר.

פורסם

קודם כל את מגלה שהוא נוכל ! הולכת אליו לבד ! ועוד הולכת ליראות איתו דירה לבד:shock:, את צריכה/יכולה לפנות לאיגוד המוסכים,לערב את מס הכנסה ואולי לחזור לברנש עם תחקירן כולבוטק .

פורסם

למה זה נראה לי מוכר? את לא פתחת שרשור על רכב מחליף לגולף?

אם אין קבלות, או הוכחות שהיית אצלו, שום דבר כבר לא יעזור לך.

בקשר ללכת לדירה של נוכל, איפה היה השכל שלך?

יש הרבה המלצות למוסכים באזור הדרום כאן בפורום, מצאי אחד, ולכי על זה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ייעצו לך מה ניתן לעשות וכיצד ניתן לתבוע אותו ולהתנהל מולו.

באשר לחלק השני, זה את מחליטה אם את מגישה תלונה במשטרה

וממשיכה תהליך שלך מולו בבית משפט על הטרדה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...