Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אמרו ידידינו בחווה? יש שווים ויש שווים יותר.

במקום לנהוג 50 שעות עם מלווה רגיל ניתן לשלם לאיזה מורה נהיגה מנומנם 1200 ש"ח ולהסתפק ב12 שעות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4321324,00.html

עכשיו, כמו שאני מכיר את המדינה הנאורה שלנו ומשרד התחבורה אני בטוח שעשו מחקר מקיף בנושא וגילו ש12 שעות מורה מנומנם אכן שווה ל50 שעות מלווה "חובב".

נראה כאילו לאף אחד לא באמת יש כוונה להעלות את רמת הנהגים בארץ, יותר בכיוון להגדיל את פער המעמדות.

נוסף על כך, איך לעזאזל נדע שהמלווה באמת היה 50\12 שעות?

האם כשנהג צעיר יסע עם אביו ברכב הם יחתימו כרטיס?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני לא מבין את כל השיטות המטומטמות האלו לנהיגה, רק בישראל יש דברים כאלה.

פעם היית עושה שיעורים - טסט עברת עברת לא עברת תעשה חדש. עם הזמן אתה לומד לנהוג כמו כל אחד בעולם.

הנפצות בשביל להכניס עוד כספים מי יודע למה.

50 שעות או 12 שעות בשבילי אותו הדבר, ילד שלא יודע לנהוג לא ידע גם אחרי 150 שעות.

Opel Adam S 2017

פורסם

ההורים חותמים על מסמך "אני מאשר שאכן ישבתי עם בני ברכב לפחות 50 שעות". כמובן שזה צריך להיות בפרק זמן הגיוני.

ואני לא מבין על מה אתם מתלוננים, גם בארה"ב זה עובד בצורה מאוד דומה.

.Your average Notepad

פורסם

כל יום הם ממציאים לי שטיות חדשות .

הם רוצים שמספר התאונות ואנשים שנהרגים יעלה יותר , ילד בן 16 ישתגיע ברחוב הרבה הוא עדיין ילד .

Are you drinking to forget ? No. I'm drinking to remember

• תוכן חדש...