Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם, רכשתי כורסאת עיסוי של אמריקן קומפורט לפני כ 5 שנים בשנת 2008.

בקושי השתמשנו בכורסא והעור של הכרוסא מתקלף בצורה יוצאת דופן ולא הגיונית לטעמי.

כשדיברתי עם השירות לקוחות של אמריקן קומפורט הם בישרו לי שעלות החלפת חלקי העור הפגומים היא 1200 שקל (אחרי 20 אחוז הנחה.)יש לציין שאחריות על חלקי העור בכורסא הינו לשנה בלבד, אך עדיין לא ציפיתי שאחרי 5 שנים הכורסא תראה ככה.

האם זה הגיוני שהוצאתי סכום של כ 11,000 שקל ואחרי 5 שנים אני צריך להוציא עוד 1200 שקל על כורסא שבקושי שומשה ? (אגב הפגמים נוצרו כבר לפני למעלה משנה.

האם יש איזה גוף צרכני שאליו אפשר להתלונן על הטיפול שלפי דעתי לא מספק בכלל או שבגלל שעברו 5 שנים אין לי מה להתלונן בכלל?

נ.ב מצ"ב תמונות הכורסא

כורסא 1.jpg

כורסא 2.jpg

כורסא 3.jpg

פורסם

אמריקן קומפורט מיוצרת בסין ולא באיכות מי יודע מה גבוהה, רק היבואן גוזר קופון שמן מידי.

זה לא עור אמיתי.

אחרי 5 שנים דבר ללמפה.

1200 ש"ח זה סכום סביר להחלפת כל הציפוי דמוי עור הזה.

בפעם הבאה קנה KSC.

פורסם

זה מרתיח.

מכיון, שבאמת כמעט לא השתמשנו בכורסא והיא במצב נורא.

האם באמת אין איזה גוף צרכני שאפשר להתלונן על המצב, מכיון שלפי דעתי זה לא סביר שהכורסא הגיע למצב כזה.

פורסם

זבל של כורסא,תשמח שהיא עובדת עדיין:lol:

יש לי בעבודה שניים כאלה,אחת גמורה לגמרי והשנייה חצי מזייפת(בנות שנתיים בערך).

המאסז שלה רק עושה נזק,אבל אולי זה רק אצלי בגלל שהיא רק חצי עובדת.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לפי התמונות נראה שלא מדובר בעור אמיתי. חמש שנים ממועד הייצור של הכורסא זה באמת הרבה זמן כדי לבוא בטענות ליצרן / יבואן. נסה לבקש הצעת מחיר מרפד לריפוד מחדש של הכורסא והשווה להצעת המחיר שקיבלת מאמריקן קומפורט. בחר במה שמתאים לך.

פורסם

ברוך הבא לבדיחה שנקראת אמריקן קומפורט - עלאק איכות במחיר הזוי.

שירות דרך אגב - יוק.

אני גם נכוותי עם כורסה שלהם ולפני זה עם ספה לסלון.

פניתי לכל עמותה צרכנית שיש, השירות לקוחות של עמינח הוא בזיוני ומעליב ולא ממש עזר לי כל הבאלגן.

נסהל פנות למועצה לצרכנות/הגנת הצרכן. הם היחידים שעוד עזרו קצת.

ושוב - אזהרה/המלצה - לא לרכוש את מוצרי אמריקן קומפורט - זה נראה טוב בחנות, עולה המון כסף, אבל זוהי סחורה נחותה במחירי פרימיום עם שירות גרוע.

• תוכן חדש...