Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 978
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השופטים בעצם אומרים את מה שהיה צריך להיאמר כבר מזמן: המשטרה לא עשתה את עבודתה נאמנה. הם מיהרו להלביש את זה על זדורוב והתעלמו לחלוטין מהסימנים המאוד משמעותיים שמראים שהיה שם לפחות עוד בנאדם אחד. למה לא חיפשו את הבנאדם הנוסף? למה מיהרו לפסול כיווני חקירה אחרים?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למה? כי מדובר במשטרת ישראל... יש על מי להלביש את התיק, יאללה, מה צריכים לשבור את הראש?!

לא מתאים לראיות? שטויות, נקמבן משהו. חבל שבית המשפט לא זרק אותם בתחילת הדרך מכל המדרגות,

והיה שולח אותם לחפש את הרוצח האמיתי עפי הראיות בשטח, ולא עפי הודאה שסחטו מנחקר שבקושי

מבין מה הם מדברים.

פורסם

ההתנהלות של המשטרה והפרקליטות בפרשה הזאת מאוד מטרידה.

לעצור מישהו שהינו חף מפשע זה דבר אחד, לטרפד כל נסיון למציאת הפושע האמיתי- זה כבר משהו אחר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא בהכרח.

על פרשת מיכסביץ' שמעת?

זה רוצח סידרתי שרצח 36 נשים בבלרוס בין השנים 1971-85. בגלל שהשוטרים לא רצו להרוס לעצמם את המדדים והסטטיסטיקה, הם עצרו והרשיעו בתקופה הזאת 14 חפים מפשע, אחד מהם אפילו נידון למוות. זה הגיע למצב שהרוצח עצמו אפילו השתתף בחיפושים בתור מתנדב. זה נגמר בזה שאחד החוקרים סוף סוף קלט שיש לכל הרציחות את אותו הדפוס פעולה, ומדובר בעצם ברוצח סדרתי, ובכמה זירות ראו את אותו הרכב שהיה שייך לרוצח, וככה בסופו של דבר מצאו את הרוצח האמיתי.

הנקודה שלי, זה שבהתחלה אכן הייתה פאשלה של שוטרים (או אפילו מקרה של שוחד), דבר אחד הוביל לאחר, כדור שלג שמתגלגל גדל למימדים איומים, ועכשיו מנסים בכל הכח להסתיר את העניין, כי אם האמת תתגלה, הרבה ראשים במשטרה ובמערכת המשפט יעופו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני חושב שכבר הזכרתי את הבדיחה הזו איזה 3 פעמים בשרשור הזה אבל עכשיו היא רלוונטית מתמיד אז הנה הגירסא המקוצרת:

הKGB, CIA והשב"כ עורכים תחרות יוקרתית מי הסוכנות הטובה ביותר.

משחררים ביער ארנב ומודדים זמן מי יוצא עם הארנב הכי מהר.

האמריקאים נכנסים, 12 דקות, יוצאים עם ארנב!

הרוסים נכנסים, 12 שניות, יוצאים עם ארנב !!!

הישראלים נכנסים, 12 יום אחרי מבינים שצריך לשלוח משלחת חיפוש כי הם לא יוצאים.

נכנסים גם האמריקאים וגם הרוסים לחפש, אחרי יומים קולטים את הישראלים מפוצצים במכות שועל עם אלה תקועה לו בת*ת "תודה שאתה ארנב, תודה שאתה ארנב!!!".

אם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק לאללה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
אני חושב שכבר הזכרתי את הבדיחה הזו איזה 3 פעמים בשרשור הזה אבל עכשיו היא רלוונטית מתמיד אז הנה הגירסא המקוצרת:

הKGB, CIA והשב"כ עורכים תחרות יוקרתית מי הסוכנות הטובה ביותר.

משחררים ביער ארנב ומודדים זמן מי יוצא עם הארנב הכי מהר.

האמריקאים נכנסים, 12 דקות, יוצאים עם ארנב!

הרוסים נכנסים, 12 שניות, יוצאים עם ארנב !!!

הישראלים נכנסים, 12 יום אחרי מבינים שצריך לשלוח משלחת חיפוש כי הם לא יוצאים.

נכנסים גם האמריקאים וגם הרוסים לחפש, אחרי יומים קולטים את הישראלים מפוצצים במכות שועל עם אלה תקועה לו בת*ת "תודה שאתה ארנב, תודה שאתה ארנב!!!".

אם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק לאללה.

אם כבר, זה משהו אופייני לרוסים - לתפוס שועל ולהתעלל בו עד שהוא יודה בזה שהוא ארנב

כמה זמן לוקח למצוא אדם שיודע רוסית? עשרה חודשים או עשר דקות?

בקריית שמונה זה מספר שניות חד ספרתי

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עיינתי קצת בקבוצת פייסבוק והקבוצה הזו ממש עושה עוול עם כל המקרה.

הדבר היחיד שקורה שם זה שאנשים, שאין להם מושג על מה הם מדברים, מדברים ודנים.

מעלים תמונות שמחזיקים שלטים של "רומן זדורוב חף מפשע" בכל מיני פוזות

ודנים בתיאוריות שהם מעלים בצורה הבאה:

בחור: אני אסביר לך למה לדעתי הוא לא רצח.

א) נצא מנקודת הנחה שהוא לא רצח

ב) לא היו לו אינטרס

ג) מש"ל

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מה שדוסקס בשירשור הרצח של תאיר ראדה הגיע לטלוויזיה - התחקיר ששודר בעובדה אתמול הציג ראיות חותכות לכך שבמכון המשפטי באבו-כביר הרופאים משמיטים ומשנים עובדות של תוצאות נתיחה שלאחר המוות בכדי שיתיאימו לחקירת המשטרה.

ככל שעובר הזמן, מתברר לי שאנחנו חיים במדינה מושחתת מהראש, וזה פשוט מתסכל שלא ניתן לעשות כלום.

פורסם

"אונס" של ראיות כדי שיתאימו לכיוון החקירה הוא לא המצאה ישראלית

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
מה שדוסקס בשירשור הרצח של תאיר ראדה הגיע לטלוויזיה - התחקיר ששודר בעובדה אתמול הציג ראיות חותכות לכך שבמכון המשפטי באבו-כביר הרופאים משמיטים ומשנים עובדות של תוצאות נתיחה שלאחר המוות בכדי שיתיאימו לחקירת המשטרה.

ככל שעובר הזמן, מתברר לי שאנחנו חיים במדינה מושחתת מהראש, וזה פשוט מתסכל שלא ניתן לעשות כלום.

בוודאי שניתן לעשות, לדווח במקרה שהגיע אליך מידע שנראה חשוד.

אני לא רוצה לגלוש לפוליטיקה אבל אם מצביעים 40 שנה לאותה מפלגה נוצרת התאבנות. הצבעה לאנשים חדשים תרענן את המערכות ותגרום להבנה לאלה שלמעלה שברגע שלא מקיימים הבטחות/ מגלים פרשות שחיתות, עפים לכל הרוחות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...