Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה ל4 ערוצים+חוות דעת על מונו של BOSS

eliran135
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום, רציתי עוצמה לסאב בלי להשקיע כסף רב אז חשבתי להשקיע במונו של בוס ( עולה גרושים)

http://www.amazon.com/gp/product/B004S55ES6/ref=ox_sc_act_title_3?ie=UTF8&smid=A1WRTEG7T8P2CK

המטרה שלי זה להגיע לבאס של 300-350RMS ב2OHM

השאלה היא האם זה יגיע ומה המגבר הזה שווה...

אין לי כסף ל CLASS D ואני לא רוצה להגיע ל1OHM

האם הוא יגיע לי להספק הרצוי ב2 OHM ?

ואני לא מחפש תגובות כמו: זבל סיני, אשפה וכדומה אני מחפש אם הוא שווה את הכסף.. כי עוצמה כזאת אני לא ייקבל עם מגבר אחר במחיר הזה... (450 ש"ח)

או שתמליצו לי על דגם אחר יד שניה באותה עוצמה עד 450 ש"ח

רוצה ליקנות 4 ערוצים עד 400 ש"ח יד שניה איזה מגבר מומלץ?

בבקשה אני לא רוצה את החכמים שיגידו עכשיו תחסוך עוד ותקנה GTO1004... אני לא עובד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מבקש עזרה בידע וכשאתה צופה את התשובות שתקבל אתה אומר שהחכמים לא יגידו לי ככה וככה, אז אל תבקש עזרה מראש.

לעניין, הספק המגבר נמדד בערך כמה הספק של רכב, אם מוצהר על רכב מסויים הספק של 100 כוחות סוס זהו נתון רגעי שמתקבל בהילוך מסויים בסל״ד מסויים, אותו הדבר במגבר, בחברות הזולות בעיקר הנתון שמוצהר מתקבל אולי בתדר בודד בתנאים מוגבלים של מתח.

בחברות הסיניות רוב הפעמים אין גם גיבוי לנתונים המוצהרים.

מקווה שהתשובה מספיקה לך להבין שמה שאמרת לא להגיד לך הוא התשובה.

ושוב, לא אמרתי :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...