Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

למרות שאני ממש לא רוצה למכור הציעו לי סכום שאי אפשר לסרב לו על ה-GTI, ליתר דיוק 20K מעל מחירון משוקלל.

בנוסף לכך מכרנו הונדה אקורד שעדיין באחריות כמו חדשה לא מזמן כי מספיק לנו רכב 1.

מה נותר לי לעשות? למצוא מחליפה ראוי שתהיה סוג של שילוב בין אקורד ל-GTI :lol:

למרות שאני לא בעד רכישת רכב חדש בדר"כ, אבל שמעתי על אחלה הנחות, אז למה לא?

התעניינתי בסדרה 3 החדשה, ליתר דיוק 328I.

קבעתי נסיעה ל-11:00, בשעה 10:30 מתקשרים אליי ואומרים שלקוח שלהם כרגע עם הרכב והוא בפגישה ושכנראה

החזרת הרכב לא בראש סדר העדיפויות שלו... סבבה...

קבענו תאריך אחר לעוד שבועיים קדימה. קבענו להיום בשעה 10:30 בבוקר.

חיכיתי שבועיים, קראתי על הרכב, בדקתי ותיאמתי לעוד רכבים שהתעניינתי בהם, הכל עבר חלק עד ש...

לפני 10 דקות, כשאני כבר מוכן ורוצה לצאת לראות במציאות סוף סוף את הרכב, באתי להרים טלפון לנציג לשאול שהכל בסדר עם הרכב.

לא הספקתי לחייג והטלפון שלי מצלצל, הנציג הקדים אותי בכמה שניות.

הנציג: "היי, אתה זוכר שיש לך נסיעה עוד שעה נכון?"

אני: "ברור, בדיוק באתי להרים לך צלצול".

הוא: "אז זהו שלא בדיוק, לקוח שלנו לא מחזיר את הרכב בלה בלה בלה..."

אני: "למתי אפשר לקבוע שוב? כנראה לא לשעות הבוקר אני מבין בגלל הלקוחות שלכם..."

הוא: "הכל עמוס בלה בלה... אני אדבר איתך ונסגור".

מה עמוס? קשה לך לפתוח לוח שנה/נסיעות ולראות? או שאין לך כוח אולי?

עזבו את זה שביטלו לי בפעם השניה כבר.

גם לא הציע איזה פיצוי קטן בשביל שתחזור לי ההרגשה הטובה מתהליך הרכישה, כלום, לא התרגש, אדישות מוחלטת.

מזה הלקוחות הבעייתיים האלו?

דברים מהסוג הזה מורידים את כל החשק! אם ככה הם מתנהלים עכשיו אני כבר מבין מה יקרה אחרי הקניה :evil:

מאוכזב נורא,

יוני.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הם מתנהלים כמו שכונה, וזה מתחיל מהאתר שלהם.

לפני שבועיים פתחתי פה שרשור, למה בגלל האתר שלהם לא נרכשה מכונית, והרבה לא הבינו אותי.

מי שמתנהל כמו שכונה בתהליך המכירה והשיווק, סביר להניח שיתנהל הרבה יותר גרוע בתהליך השירות והטיפול ברכב אחרי הרכישה.

לא מגיע להם שיקנו מהם עד שלא ישנו גישה דרסטית. יש מספיק רכבים טובים..

פורסם

יוני, זה פחות או יותר השירות שקיבלתי מ"דלק מוטורס" כשביקשתי נסיעת מבחן על פוקוס 1.6 ידנית - קבעו לי וביטלו לי. שוב ושוב ושוב.

פשוט גועל נפש של שירות, רק שבמקרה שלך לא מדובר בפאקינג פוקוס - אלא במוצר פרמיום שעולה לא מעט ומן הראוי לקבל יחס הולם יותר.

בדקת מה יש לבנץ להציע? תציץ על ה-C. אומנם צפופה יותר מאוחרה ואולי פחות נאה (עניין של טעם - אני אוהב, למרות מוניטין ה"מונית" שלה), בהחלט אופציה ראויה לדעתי - בעיקר עם הורדת המחירים האחרונה.

עם כל חיבתי הרבה לבווארים, אם כך נראה השירות הראשוני שלהם - לך תדע מה יהיה כשבאמת תצטרך אותם ותצטרך לקבל שירות ברמה ראויה. חבל מאוד שזאת הדרך בה בוחר יבואן להתנהג אל לקוח פוטנציאלי - הצליחו להפתיע אותי שזאת גם רמת השירות שלהם עם מותג הפרמיום שלהם.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אכן צירוף מקרים שנותן הרגשה גרועה.

יחד עם זאת הייתי מנסה שוב, או אולי סוכנות אחרת. מכונית שאני חושק בה, אני מתאמץ...עד גבול מסויים.

לגבי החוויה של RS עם דלק מוטורס/פורד, לי דווקא הייתה חוויה שונה. קיבלתי בדיוק מה שרציתי בלי גימגומים...אולי היה לי מזל וזה חריג. לך תדע.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה,תגיד שהרצל שלח אותך :).

אני באופן אישי הייתי מחכה עוד שנה-שנהכ וחצי לראות מה קורה עם סדרה 3 החדשה,מדובר בשינוי דיי רציני לעומת הקודמת,והתווספה לה הרבה טכנולוגיה.אני הייתי מחכה לראות איך היא מזדקנת לפחות בשנה -18 חודשים.

אני חושב שהבנז אלגנטנית יותר,ומעניינת יותר,וגם תהיה יותר אטרקטיבית במחיר.

שלא תבין לא נכון,אני מאוד אוהב את מהותג,זאת הסידרה 3 השלישית שלי,אבל משהו לא טוב קורה להן במהלך הדורות החדשים.

בין אם זה אמינות,ואיכות הרכבה,ובין אם זה ניהוג ותחושה ואפילו עיצוב.

Porsche 944 turbo

פורסם

^

בקטנה, 292K ש"ח ל-328I בסיסית (וכן, בסיסית זה באמת בסיסית, בערך כמו דגם ליסינג).

אבל תמורת סכום סימלי של 37K ש"ח אתה מקבל גם: כניסה ללא מפתח, מושבים קדמיים חשמליים עם זכרון, מראות מתקפלות חשמליות, מראות חיצוניות ופנימית נגד סינוור, חיישני חנייה אחוריים, פנסי קסנון, גימורי פנימי עץ וחישוקי סגסוגת בקוטר 18 אינץ' (או בקיצור, כל מה שמקבלים כיום ברכב שעולה חצי).

עדיין, לדעתי זה רכב מעניין שלא שווה לזנוח אותו רק עקב שירות לא טוב של הסוכנות.

נסה לפנות לסוכנות אחרת, אולי שם תתקל ביחס טוב יותר.

אם לא, נסה לפנות למחלקת השרות של היבואן (יש מחלקה נפרדת ל-BMW?).

חוץ מזה אתה צריך לראות גם את הצד החיובי של העיניין.

כאשר אתה תקבל את הרכב למבחן ככל הנראה זה יהיה ללא הגבלת זמן, סע לשלום המפתחות בפנים.. :wink:

פורסם

בזמנו התעניינתי בסדרה 1 וזכיתי ליחס דומה. אולי שווה לשלוח את זה לעיתונות.

לגבי דלק מוטורס (פורד). פעם נכנסתי וביקשתי סיבוב על המונדיאו אקובוסט תוך שהצהרתי שאין לי כל כוונה לרכוש את הרכב, קיבלתי בלי ויכוחים.

אחרי כן, הייתי שם פעם נוספת עם חבר שהתעניין מאוד בפוקוס אקובוסט, התשובה הייתה שכרגע אין להם מושג - מיותר לציין שעד היום (מאז עברו מספר חודשים, רכב אחר נקנה) לא שמענו מהם.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מה התקציב שלך? אתה מחפש רכב שיהיה קצת משפחתי וגם יתן לך הנאה?

ה-328 נשמעת מעולה, אבל אני כל הזמן קורה פה על היחס הלא רציני של קמור, וחבל. לדעתי מותג שכזה צריך לייצג.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

חכה לסוף השנה, אז הם רודפים אחרי לקוחות, כולל לתת להם את הרכב לסופ"ש שלם ומסעדת יוקרה עליהם, רק שתיקח את הרכב.

מנסיון של חבר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לא יודע,

לעניות דעתי בדקת את האופציה של יבוא אישי ?

יש מצב שבטווח המחירים שאתה מחפש תמצא גירסא יותר מאובזרת ואפילו תשלם פחות.

מצד שני זאת קצת התעסקות,

אני הייתי מנסה את האופציה הזו.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

יוני יוני יוני,

חבל שלא חשבתי על מיליון דולר ...(ידעתי שברגע שנבטל איתך אתה תרוץ כמו ילד ותחפש אקשן)

אין כמו ללכלך אהה,

תיאמת נסיעת מבחן מול נציג,אני דיברתי איתך והכל היה בסדר חוץ מאיחור של לקוח עם הרכב .

לאחר מכן דיבר איתך הבחור שלי והודיע (לפניי שהגעת ולא כשכבר היית כאן ) שיש לנו בעיה עם הרכב ואתה בוחר ישר לרוץ וללכלך .

ידידי היקר,

לכלכת ובגדול ומה גם שלי זה הראה כמה שאתה באמת "לקוח" רציני .

נ.ב

ולמי שחושב על סניף אחר אז במקרה של יוני הפעם זה לא יעבוד (הכרות מעמיקה מימי צ'מפיון העליזים) יש רכב לכל דגם ושנמצאים במיקום אחד.

ירצה ויהיה רציני (כי השרשור הזה מראה כאילו שהוא בא לעשות V על זה שהוא נהג ברכב ,רמז -לקוחות שרצו ,חיכו בסבלנות ונסעו).

ערב טוב .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

ככה זה כשאנשי המכירות שיבואנים מעסיקים עושים הכל חוץ מלמכור. מספיק פעמים אני שומע על אנשים שמבקשים נסיעת מבחן או מידע על דגם ונציגי היבואן פשוט לא חוזרים אליהם. קשה לרשום מספר טלפון ולשים תזכורת להתקשר? קשה להתאמץ קצת יותר בשביל מכירה, מעבר ללשבת ליד הטלפון ולחכות שמישהו יבצע הזמנה בלי "לבלבל ת'שכל"? לא מובן לי בכלל...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לב.מ.וו לא חזרנו, אבל קפצנו לבקר אצל השכנים - מרצדס - ואפילו זכינו לקבל שירות חביב (אם כי לא הכי מקצועי).

יוני שם עיניו על ה-A250 AMG, אלא שלרגע זה אין רכב הדגמה - רק בוורסיית A200, בלי קיט AMG (הכולל שינוי מתלים / בלמים מוגדלים ומחוררים / חישוקי 18' על צמיגים רחבים / מושבים שונים / פנים שונה ומאובזר יותר וכמובן קיט חיצוני משלים), כך שלרגע זה גם היא ירדה מהפרק, לפחות עד שיכניסו A250 AMG כרכב הדגמה.

בכללי, סוף סוף מוצר מרשים - בקטגוריה - מצד החבר'ה משטוטגרט. בהחלט מרגישה נעימה, מרשימה, נאה ואיכותית מגולף.

התרשמות קלה באולם התצוגה:

המרחב מקדימה נאה בהחלט, גם המושבים הקידמיים מרגישים ונראים מצויין. מאחורה המרחב מספק לברכיים - ואילו לראש יהיה צפוף עד מאוד לגבוהים (יוני מעל 1.90 וחדש צפיפות מעיקה לראש - לרגליים היה מקום מעבר למספק). המושב האחורי מעט נמוך אך מרגיש נוח למדי. לא הצצתי בנתון המדוייק לנפח תא המטען, נדמה שהוא סטנדרטי בגודלו - לא חריג לכאן או לשם.

תא הנוסעים מעוצב בצורה עליזה וצעירה ביחס למרצדס הגדולות והבוגרות יותר. פתחי המיזוג המעוגלים נאים למראה ומרגישים מאוד איכותיים. הצג העצום בקונסולה נראה תחילה כתוספת זולה ומעיקה, אבל ניתן להתרגל לזה - הוא עצמו לא מרגיש שברירי או עדין במיוחד. והכי חשוב - מרצדס נפטרה מהבלם יד / רגל המעיק הזה. יש ידית מתחת למתג התאורה - וזהו. בלי השטיק הטיפשי והאמריקאי של בלם יד / רגל(ית) למתיחת הבלם וידית לשחרור הבלם. כך כל עצבן והעיק ב-C220 Coupe שהייתה לנו בגרמניה.

העיצוב החיצוני - לטעמי - נאה מאוד. ואחרי שראיתי את ה-A3 החדשה "בפועל", אני מוצא שה-A נאה ומכובדת ממנה למראה.

במקרה היו שני לקוחות שבאו לאסוף את הרכבים שלהם. האחד ברמה בסיסית (כחולה סטייל אוקטביה vRS) והשני עם קיט AMG (לבנה) - פשוט נראו ט ו ב!

וזהו. יהיה מעניין מאוד לנהוג ב-A250 AMG. יש ביקורות חביבות עליה מגרמניה. השארנו טלפונים לסוכן ונמתין שישוב אלינו עם הגעת רכב הדגמה שכזה :-)

רוני, מסכים איתך לגמרי. נדמה שהסוכנים עסוקים בלנסות למכור - ולא להתעסק במה שרלוונטי באמת ללקוח - לנהוג ברכב. לראות אם הוא בכלל מתאים לדרישותיו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...