Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רפואנים לומדים חשבון, לא מתמטיקה :)

בטכניון הם לומדים לרמה של מהנדסי מכונות, או, לפחות, כך זה היה בעבר.

מכל מקום - נדמה לי שהרמה שמחפש פותח השרשור היא של שנה א' אוניברסיטאית. חפש הרצאות ברשת מאוניברסיטאות. אם לא תמצא הרצאות בעברית נסה את אלה של MIT.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשאני למדתי הנדסת מכונות שנה ראשונה בטכניון שני השותפים שלי היו רפואנים. הם למדו ברמה אחרת לגמרי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

http://www.amazon.com/Schaums-Advanced-Mathematics-Engineers-Scientists/dp/0070602166

ספר טוב לחזרה על החומר. מכיל הרבה בעיות פתורות עם מינימום תיאוריה. סדרת ספרי SCHAUM כוללת עוד ספרים, ויתכן שתעדיף אחד מהם. בגלל הפפופולריות, ניתן למצוא עותקים להורדה באינטרנט.

בהצלחה

יהודה

פורסם

יש בנוסף הרצאות של צילג ז"ל - המרצה האגדי.

צילג לימד חדו"א? :shock:

אמנם ביקשת לא טכניון בגלל הרמה אבל יש את ההרצאות האלו:

שהן ברמה נמוכה יחסית.

אם תרצה רשימה של הנושאים בכל פרק, תגיד.

אם חסרים שם נושאים, יש את

שזה כבר ברמה גבוהה יותר וצולם במאה הנוכחית (שנה שעברה).
פורסם
כשאני למדתי הנדסת מכונות שנה ראשונה בטכניון שני השותפים שלי היו רפואנים. הם למדו ברמה אחרת לגמרי.

אני מדבר על לפני הרבה שנים. אין לי מושג מה תוכנית הלימודים שלהם היום.

http://www.amazon.com/Schaums-Advanced-Mathematics-Engineers-Scientists/dp/0070602166

ספר טוב לחזרה על החומר. מכיל הרבה בעיות פתורות עם מינימום תיאוריה. סדרת ספרי SCHAUM כוללת עוד ספרים, ויתכן שתעדיף אחד מהם. בגלל הפפופולריות, ניתן למצוא עותקים להורדה באינטרנט.

בהצלחה

יהודה

סדרת שאום מצויינת, בעבר היו גם תרגומים לעברית, אבל אני מסופק אם תוכל למצוא אותם היום אלא אם אתה מכיר איזה פנסיונר ייקרה ששמר אותם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קצת מפתיע שעוד לא המליצו לך על האתר המצויין הזה:

http://www.khanacademy.org/

אני מניח שתמצא בו את מה שאתה מחפש.

בזכותו הצלחתי בקורסי המתמטיקה בתואר.

מומלץ בחום

המליצו בפרטי :)

בכל אופן, תודה לכולם, יש לי מספיק אופציות, נראה תוך כדי התקדמות מה הכי מתאים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

סדרת שאום מצויינת, בעבר היו גם תרגומים לעברית, אבל אני מסופק אם תוכל למצוא אותם היום אלא אם אתה מכיר איזה פנסיונר ייקרה ששמר אותם.

שאום מחורבנת ללימוד, היא טובה רק לתרגול אחרי שהחומר נלמד ממקור אחר.

פורסם

סיימתי ב 96'

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

nitch, אתה בארץ עכשיו?

אם כן ואם במקרה אתה רוצה ספרים של האו"פ של הקורסים אינפי1 + חדו"א ב', אתה מוזמן לבוא לקחת

רק קח בחשבון (או מתמטיקה, מה שאתה מעדיף) שאני זורק אותם בקרוב, אז תעדכן כדי שאשמור לך

פורסם

לא בארץ כרגע, אבל יכול לארגן איסוף באם צריך.

השאלה היחידה היא אם הם לתלמידי מדעים או למדעי החברה.

תודה על הנכונות בכל מקרה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אז תודה אבל לא תודה :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

ביוטיוב יש ערוץ בשם khan academy. יש לו סרטונים מעולים בנושא

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...