Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי אונו 45 1.0 וקיבלתי רדיאטור של אונו 1.4 נראה לי, זה אותו הרדיאטור רק רחב יותר, מבדיקה ראשונית נראה שהוא מתאים.

קודם כל, כיצד ניתן לדעת אם הוא תקין?

שנית, האם החלפת הרדיאטור מבלי להחליף וונטה, יעזור במשהו או יתן קירור מוצלח יותר למנוע?

והאם זה בכלל אפשרי?

פורסם

קודם כל אם הרכב לא מתחמם והכל תקין אז מה הבעיה? למה ליגוע?

ב. מה זה בדיוק "לקרר אותו יותר" המנוע אמור לעבוד בטמפ' מסוימת (90 מעלות) יותר קר והוא אוכל יותר מידי דלק ופחות יעיל יותר חם והוא עלול להינזק

ג. כדי לדעת אם הראדיטור תקין תוודא שאין נזילות , ואז תוודא שהראדיטור כולו חם באותה המידה -אם צד אחד קר זה אומר שיש סתימה בראדיטור

ד.כדי להחליף ראדיטור לא צריך להחליף ונטה

פורסם

שהמערכת קירור תהיה יעילה יותר.

הבעיה שאני לא באמת יודע אם הרכב מתחמם כי אין לי מד חום.

מה שאני כן יודע, שההמערכת קירור ברכב הזה עובד כמו משוגעת, תוך שתי דקות ביום חמים היא כבר נכנסת לפעולה. וקיימת ירידה בביצועים אחרי נסיעה ארוכה (מעל לארבעים דקות).

האם זה בכלל אפשרי ?

פורסם

לא ממש לא הגיוני...

אבל אולי למישהו יהיה פה רעיון. המערכת קירור לא אמורה להשפיע על התפקוד של המנוע אלא אם כן שמו לך ונטה של משאית שמכבידה על האלטרנטור

פורסם

אם אין לך מד חום ואתה מודאג מביצועים ותקלות של מערכת הקירור, אני ממליץ לך להתקין מד חום דיגיטלי למנוע.

התקנתי כזה ברכב שלי, וכיילתי אותו לצפצף במידה והטמפרטורה עולה מעבר לרצוי, וכל זה כדי למנוע פגיעה אפשרית במנוע.

אבל גיליתי שזה נותן הרבה מידע שימושי על המנוע ומחזור הקירור שלו.

תסתכל כאן :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=398183&highlight=%D7%9E%D7%93+%D7%98%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%94+%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%98

ודרך אגב היום אפשר להשיג את בקר הטמפרטורה הזה ברבע מחיר באיביי.

• תוכן חדש...