Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק ברנו מגאן 2, 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרנו שברשותי תודלק עכשיו (לפני 20 דקות) מיכל מלא והוא הראה לי שיש עוד 474 ק"מ עד לתחנת דלק, נסעתי הביתה והגעתי שיש לי עוד 472 ק"מ (ספירה תקינה).

השאלה היא : לפני שנה וחצי היה לי רנו זהה וכשהייתי מתדלק פול הייתי רואה מעל 500 ק"מ...

האוטו הנ"ל אחרי טיפול של שמנים וכל מה שכרוך בזה, האם בנסיעה מחוץ לעיר המיכל יתאפס או שזה נורמאלי??

אנא עזרתכם, תודה.

פורסם

שלום,

לפני שאתה מגיע למסכנות, תמדוד את צריכת הדלק בדרך ישנה וטובה:

מלאת עכשיו? תאפס את הקולומטראז'. את התדלוק הבא תעשה באותה התחנה ובאותה המשאבה.

תחלק את מספר הקילומטרים שתעבור עד לתדלוק הבא במספר הליטרים שתמלא בפעם הבאה (בתדלוק מלא).

תקבל תוצאה של ק"מ לליטר. תאפס שוב את הקילומטראז'.

אחרי 3-4 תדלוקים כאלה תדע מה צריכת הדלק הממוצאת של הרכב שלך.

אל תסמוך על נתונים מחשב, בעיקר על אלה שמראים לך כמה נשאר לך ע לתדלוק הבא,

כי זה מסתמך על צריכת דלק רגעית.

צריכת דלק משתנה בסוגי הנסיעות.

יכול להיות שלפני שנה וחצי היו לך יותר נסיעות מחוץ לעיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ה"ספירה" מושפעת מצריכת הדלק לפני מילוי המיכל - אם לדוגמא איפסת את המחשב ונסעת בפקק - יתכן שתראה מרחק קצר יותר.

אם תתדלק אחרי נסיעה לאילת - יתכן שתראה מרחק כפול...

שורה תחתונה - אם אתה רוצה לבדוק את צריכת הדלק אפס את מחשב הדלק תחילה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה הגיוני לחלוטין בגלל שהמרחק שנותר לך לנסוע מחושב ע"פ הצריכה הממוצעת שיש במחשב,

הצריכה הממוצעת מושפעת מאופי הנהיגה והדרך, לכן יתכן שכמות הקלימוטרים שנשארו לך לנסוע תהיה שונה.

בפועל זה לא באמת משנה, כי אם תסע עכשיו רק מחוץ לעיר אז תסע יותר מ500 קילומטר למיכל ואם תסע רק בעיר תסע אולי 400 ק"מ למיכל,

זה רק שערוך ע"פ הצריכה הממוצעת כאמור.

• 8 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אחרי תיקון פנסים ברנו מגאן 2008. המחשב המראה כמה מרחק נשאר עד לתדלוק הבא נתק ב 284 קמ למרות שהמיכל היה מלא. המחשב מתחיל לספור מן המספר הזה ולא מראה תמונה אמיתית. איפסתי. מילאתי דלק. זה לא עוזר. מד הדלק מראה תמונה נכונה אבל המחשב נתקע במקסימום של 284. כמובן אני יכול לחזור למוסך של רנו אבל חושש שיחייבו אותי על תיקון נוסף. יש משהו שאני יכול או צריך לבצע בנושא?

• תוכן חדש...