Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני, הסיבה העיקרית להתלהמות הנהג היא הרכב המדהים שלך, במקרה אחר הוא פשוט היה אומר כוסעומו ועובר. שימותו הקנאים

פורסם

1 נתקלתי בכביש במצבים מתסכלים יותר.

2 הרווחת סרטון מגניב. תודה למי שהעלה.

3 תסכול אמיתי הוא שלא יכולתי לשמוע את הסרט כי הרמקולים התקלקלו.

4כעת קניתי חדשים, אני שומע ואפילו מבין.

5 את הפצפצים שעטפו את הרמקולים, אני לובש כעת על הידיים בזמן שאני מקליד, כדי שלא תיתקלקל גם המקלדת.

6יופי של מס'ג לידיים. אולי גם כדאי לנהוג ככה.

פורסם
רוני, הסיבה העיקרית להתלהמות הנהג היא הרכב המדהים שלך, במקרה אחר הוא פשוט היה אומר כוסעומו ועובר. שימותו הקנאים

זהו, שנהגתי בפריוס שחורה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם מורי נהיגה ניהיו בהמות...

היום נוסע אחרי איביזה שחורה עם "ל" למעלה. סבבה נוסע אחריו איזה 5-7 דקות לאט מאוד, עומד בכיכר אחריו כשהוא יכול ליסוע ולא צופר, לא מאותת, כלום! סבלני כי הוא אולי זה שיעור ראשון והוא לחוץ, קורה (למען הסר ספק, אופצייה לעקוף לא הייתה קיימת- אלא אם מחשיבים מעקף על פס לבן בתוך דרך עירונית צרה כדבר חוקי וחכם).

מגיעים למקום עם 2 נתיבים, הנהג מתחיל לעבור לנתיב הימני אני במקביל מתחיל להאיץ ומגיע לדלת האחרוית כשפתאום הוא סוטה שמאלה בחדות (ללא שום סיבה!)נאי לוחץ חזק על הבלמים וצופר לו (שיראה אותי).

מה המורה עושה? מסתובב לאחור ומתחיל לעשות לי אצבע משולשלת ולצעוק כמו משוגע (וכאילו אני שומע...אני עם מוזיקת רוק ונמצא מאחוריו...).

אני עובר לנתיב הימני נותן גז, המורה בתגובה פותח חלון מתחיל לצעוק משהו, נאי מוציא אצבע משולשת מהחלון ופשוט נוסע משם. חבל להוציא עצבים על אידיוט.

איך? איך מורה לנהיגה מלמד בן אדם ליסוע בנתיב השמאלי, לסטות על רכב אחר (משמע לעבור מבלי לבדוק מראות) ואחר כך עוד לצעוק כאשר אתה כמעט עושה תאונה...

ואתם שואלים למה מתנהגים כמו בהמות על הכביש?:cry:

פורסם
2 הרווחת סרטון מגניב. תודה למי שהעלה.

למישהו הזה יש שם - קוראים לי תֹם, נעים להכיר :-D

וגם קצת קרדיט לך מגיע, על הרעיון.

לגבי מורי נהיגה...אכן יש כאלו, עם כל הצער שבדבר.

בעברי נתקלתי, בעומדי בתור מכוניות מכובד בפניה ימינה מרומזרת (ירידה ממחלף) ברכב 'ל' שמנסה להידחף בקצה ללא שום איתות (הקידמי אם זה לא היה ברור). נדמה לי שניסיתי להבין ממנו מה הוא מנסה לעשות וזכורתני כתגובה איזה מלמול חריף לכיווני והמשך הידחפות...גם הוא היה עם מספר תלמידים.

פורסם

גם אני נתקלתי במורה נהיגה בהמה.

לפני כמה ימים נוסע בכביש 4 בין ראש הנקרה לנהריה בשעת לילה מאוחרת (מי לעזאזל עושה שיעורים ב-0400?) כשמלפניי סנטה פה שחורה עם ׳ל׳ ותלמידה לחוצה מאוד.

כשהגענו לקטע שבו אפשר לעקוף אני עובר עם איתות לנתיב הנגדי, כשהוא ריק לחלוטין עד כמה שאני יכול לראות. כשאני חולף על פני הסנטה פה המורה מתחיל לצפור לי בעצבנות. כמובן שסיימתי את העקיפה עם איתות ימינה רק כשהנעקף היה במראה שלי.

עד עכשיו אני לא מבין מה עשיתי לא בסדר.

פורסם
יש משהו בהיותך עטוף וסגור בתוך קופסה ניידת שמוציא מאנשים את כל הרוע שבהם. גורם להם להרגיש שולטים ומאפשר להם לעשות דברים שבחיים לא היו מעיזים לעשות בסיטואציה אחרת - לעקוף על קו לבן, להידחף בתור לרמזור, לחתוך אנשים בפראות, לאיים...

עושים את זה פה גם מחוץ לקופסה הניידת...

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
(מי לעזאזל עושה שיעורים ב-0400?)

כשאני חולף על פני הסנטה פה המורה מתחיל לצפור לי בעצבנות.

עד עכשיו אני לא מבין מה עשיתי לא בסדר.

כל השאלה איזה שיעור היא עברה :lol:

הוא צפר לך כי חשב שהצצת.:evil:

פורסם

יש נהגי מוניות מעולים כמו שיש נוער מעולה,

הנוער של היום לא כזה חרא, מי שרוצה ללמוד דברים כאלה ילמד.

וגם מדבש יוציא רע.

נהגי המוניות ? יש הרבה סוגים של אנשים

אל תכלילו בבקשה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם
גם מורי נהיגה ניהיו בהמות...

היום נוסע אחרי איביזה שחורה עם "ל" למעלה. סבבה נוסע אחריו איזה 5-7 דקות לאט מאוד, עומד בכיכר אחריו כשהוא יכול ליסוע ולא צופר, לא מאותת, כלום! סבלני כי הוא אולי זה שיעור ראשון והוא לחוץ, קורה (למען הסר ספק, אופצייה לעקוף לא הייתה קיימת- אלא אם מחשיבים מעקף על פס לבן בתוך דרך עירונית צרה כדבר חוקי וחכם).

מגיעים למקום עם 2 נתיבים, הנהג מתחיל לעבור לנתיב הימני אני במקביל מתחיל להאיץ ומגיע לדלת האחרוית כשפתאום הוא סוטה שמאלה בחדות (ללא שום סיבה!)נאי לוחץ חזק על הבלמים וצופר לו (שיראה אותי).

מה המורה עושה? מסתובב לאחור ומתחיל לעשות לי אצבע משולשלת ולצעוק כמו משוגע (וכאילו אני שומע...אני עם מוזיקת רוק ונמצא מאחוריו...).

אני עובר לנתיב הימני נותן גז, המורה בתגובה פותח חלון מתחיל לצעוק משהו, נאי מוציא אצבע משולשת מהחלון ופשוט נוסע משם. חבל להוציא עצבים על אידיוט.

איך? איך מורה לנהיגה מלמד בן אדם ליסוע בנתיב השמאלי, לסטות על רכב אחר (משמע לעבור מבלי לבדוק מראות) ואחר כך עוד לצעוק כאשר אתה כמעט עושה תאונה...

ואתם שואלים למה מתנהגים כמו בהמות על הכביש?:cry:

אח"כ מתפלאים שיש לנו נהגים "טובים, אדיבים, ונחמדים" בארץ.

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...