Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אופציה לעבודה ריווחית ב"יקיר", חד פעמי להגיע לעבוד וללכת.

העניין שלפי המפות הישוב נראה מאוד לא ידידותי מאחר וההגעה אליו עוברת דרך כל מיני כפרים.

אני מגיע מכיוון ת"א - כביש 5.

החלק הבעייתי מתחיל כשצריך לפנות לישוב.

מצורפת מפה:

Untitled.p.jpg

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואללה יא סידי,

אנא ב'קולק, אם יש'ך אוטו מה נראה פלסטיני, אללה אל עזים, שלא תתקרב לפה!

המגנין מבת עין זורקים בקבוקי תבערה כאילו זה קפצונים.

יותר טוף, עדיף'ך לבוא עם אוטו אשכנזי, למה מה כבר יקרה, כולה מקסימום תקבל וואחאד אבן מהשבאב של הכפר אפל זה מס רכוש ישלמו לך ציק צק.

וואלה, לפני אתה בא, קול אינשאללה ושים מבטחך באל!

(זה קטע סאטירי, קבלו אותו ככזה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בתור אחד ששירת שם תקופה לא קצרה אני לא הייתי מוכן לנסוע לשם בשביל עבודה הדרך לא סימפטית כל כך ועוברת צמוד לכפרים ואין אפילו מחסום אחד בין הכפר לכביש, המקומיים יושבים לך ממש על הכביש ומסתכלים עלייך ודוקרים אותך בעיניים לשיקולך

פורסם

אתה לא עובר דרך יישובים אלא עובר לידם.

לא שמעתי על אירועים מיוחדים באיזור פרט לאירוע בו נדרס רכז הבטחון של שערי תקווה על ידי שב"חים.

פורסם

חברה של אשתי גרה בישוב הסמוך (נופים).

נסעתי לשם מס' פעמים ביום ולקראת ערב - חסר היתקלויות לגמרי.

ה"כפר" היחיד שאתה אשכרה עובר לידו הוא הצמוד לירידה מכביש 5 (חארס?) וזה לגמרי בקטנה.

נועלים דלתות , לוחצים קצת על הגז ונהנים מהנוף.

מה שכן - אם אתה מתרגש מלוחיות לבנות ירוקות - אז אל תיסע :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בא נשאל ככה, תפילת הדרך ותיק עזרה ראשונה יש ברכב? :roll:

פורסם

ידידותי מאוד*. תביא כנפה** כשאתה חוזר***.

*כשאתה בא עם ברנדה ירוקה ומסבחה כחולה על המראה

**לא מאלה שעל הכביש, כנס פנימה. תהיה מקצועי

***כביש 5 זה לאשכנזים. הכי טוב דרך הכביש הישן המפותל שמגיע לכפר סבא מאחורה

באגירה, תזכיר לי איפה אתה גר?

dirty old man

need love too

פורסם

המילואים האחרונים שעשיתי לפני שהגעתי לגיל הפטור היו בישוב הסמוך, נופים. לא דאגתי כי הייתי עם נשק. אני מניח שלרוב התושבים שם באיזור יש נשק. אם יש לך נשק, לך על זה.

יש לי קרובי משפחה ביקיר, משפחה עם ילדים, ואין עליהם פחד. אני לא בטוח שהאשה נושאת נשק, והיא נוסעת חופשי.

הדרך לא עוברת ממש בתוך הכפרים אלא על השוליים שלהם.

לשיקולך.

פורסם

יש לי משפחה ביקיר ויוצא לי לנסוע לשם הרבה, עוד לא נפגשתי בבני דודים זועמים או משועממים. הכפר היחידי שעוברים בו הוא שקט מאוד ונדיר שיש בעיות (אני מניח שאתה לא תסע שם ביום שישי בצהריים כשכולם יוצאים מהמסגד..)

פורסם

במהלך השירות שלי עבדתי דיי הרבה בגזרה הזאת, אתה יכול לסוע בשקט זאת גזרה יחסית שקטה, פקח עיניים מסביב תראה שאין ילדים שעומדים בצד של הכביש במטעי זיתים כדי שלא תחטוף אבנים וזה הכל... כל האיזור מלא בפסקלים שמכסים יחסית את כל הגזרה. ויש מוצב גדול ביקיר ככה שתנועת רכבי ביטחון על הציר שם לא חסרה...

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם
באגירה, תזכיר לי איפה אתה גר?

אנה, יא סידי?

אנה דר פיל וואדי ערה.

פורסם
במהלך השירות שלי עבדתי דיי הרבה בגזרה הזאת, אתה יכול לסוע בשקט זאת גזרה יחסית שקטה, פקח עיניים מסביב תראה שאין ילדים שעומדים בצד של הכביש במטעי זיתים כדי שלא תחטוף אבנים וזה הכל... כל האיזור מלא בפסקלים שמכסים יחסית את כל הגזרה. ויש מוצב גדול ביקיר ככה שתנועת רכבי ביטחון על הציר שם לא חסרה...

בכניסה לישוב עצמו יש שער שמונע כניסה מאנשים לא רצויים ?

• תוכן חדש...