Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאור, אני לא מתוכח על כך שיש עברינים הנוהגים בכל סוגי הרכב, והנהג שדחק אותך בהחלט נכנס לקטגוריה זו. את התנהגות נהג האוטובוס הגדרתי בעדינות כ"חוצפה", אבל התנהגות האופנוען ראויה לביטוי "טמטום", אולי מישהו יוכל למצוא ביטוי יותר חריף שיתאים לה.

רוכבי הדו"ג נמצאים מחד בסיכון יותר גבוה להפגע בתאונה, ומאידך הם עוברים את העבירות המשותפות לכל הנהגים ובנוסף לכך גם עבירות ייחודיות להם, המגדילות את הסיכון בעוד מידה זו או אחרת, כנראה מידה רבה.

ואולי אחזור ואספר על מקרה הפוך בדיוק שהטביע בי כמעט טראומה: כביש דו נתיבי, עירוני, עם עיקול מתון לימין. אני מסיים עקיפה וחוזר לנתיב הימני. בזוית העין משהו מפריע לי במראה - אופנוע כבד (לא קטנוע!) עוקף את הרכב שאותו עקפתי - אבל מימין, ועובר מימיני במהירות שלהערכתי עולה על 120 קמ"ש (אני נהגתי בסביבות 70 קמ"ש והאופנוע עבר אותי כרוח). עכשיו - מה היה קורה אילו הייתי חוזר לנתיב הימני חצי שניה קודם? אותו אופנוען היה נכנס בי מאחור, יש להניח שגופתו היתה מתגלה מרוחה מעבר לגבעה הקרובה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים צריך להיזהר עם הדברים האלה.

מכיר חבר ז"ל שבאמת רצה למות ועשה משהו ממש דומה.

הייתי בלוויה האזרחית שלו (גם השאיר צוואה מתברר שהוא רוצה שישרפו את הגופה שלו) ובפיזור האפר שלו וזה היה קשה מאוד. הותיר אחריו אישה וילדים ושלא לדבר על נהג אחר בתחושות אשם. צריך לשים לב וכל הכבוד לנהג פה ששם לב!

ד"א הי אני חדש בפורום :)

• תוכן חדש...