Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שציינתי קודם,המשכון הגיע לבעל הרכב כבשורה רעה מאוד,מכיוון שהוא בעצמו לא היה מודע למשכון.

לצערנו,המשכון שייך 2 בעלים אחורה.

במידה הוא יצליח להגיע להסדר עם הבעלים הממשכן,אשמח לקנות את הרכב.אך אני בספק /שזה יקרה מכיוון שמי שכבר ממשכן את רכבו,כנראה שהוא נתון ללחץ כלכלי ודבר נוסף אני לא בונה על אנשים שממשכנים את הרכב,ואז מוכרים אותו ללא ידיעת הקונה.

Porsche 944 turbo

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמו שציינתי קודם,המשכון הגיע לבעל הרכב כבשורה רעה מאוד,מכיוון שהוא בעצמו לא היה מודע למשכון.

במידה הוא יצליח להגיע להסדר עם הבעלים הממשכן,אשמח לקנות את הרכב.אך אני בספק /שזה יקרה מכיוון שמי שכבר ממשכן את רכבו,כנראה שהוא נתון ללחץ כלכלי ודבר נוסף אני לא בונה על אנשים שממשכנים את הרכב,ואז מוכרים אותו ללא ידיעת הקונה.

אכן 80 ש"ח שווים ביותר.

מאחל לך בכל מקרה שכן יסתיים כמו שתכננת.

רק אם אתה עושה סיכום אופציונאלי כזה, ודא שהרכב נשמר עד העברה אליך.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אי אפשר לדעת. רוב המקרים הם כמו שציינת, אבל יש לא מעט מקרים בהם היה משכון ע"י הבנק

וכד', ואחרי שבעל החוב שילם את מלוא ההלוואה, הבנק לא הסיר את המשכון, וזה רק עניין טכני.

בכל מקרה אני מקווה שזה אכן יסתדר, ושתוכל לרכוש את הרכב, כי 330 שמורות אין הרבה.

פורסם

לצערי הבעלים אינו היה מודע למשכון שאכן על שם הבעלים הקודם קודם,(בחור חביב בשגר בטירה).

צר לי, אבל אני לא מאמין ל"מוכר התמים" שלך.

ברכב ממושכן בילתי אפשרי לבצע העברת בעלות!

הוא והמוכר הקודם היו בדואר ולא הסכימו להעביר בעלות והוא לא יודע על כך?

הרכב בכלל לא על שמו והוא "אעלק" לא מודע לכך.

לא מאמין לו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה צודק, יש פה יותר מידי חרטות שהדליקו נורה אדומה (תרתי משמע):

1. נורת כריות אויר היא לא בדיחה בכלל וזה יכול להתחיל מחיישן תקול ועד תאונה שהוסתרה היטב או כרית אוויר שלא הוחלפה מרגע תאונה. חוץ מזה, מי שנוסע עם נורת כרית אוויר דלוקה משך זמן ארוך זה מעיד הרבה על אופי הטיפול ברכב.

2. קילמוטראז' חשוד מאוד ברמת הלא סביר בכלל עם כמות הידים הזו.

3. כמו שצוין הרכב ממושכן, איך עבר בעלות.

בקיצור נראה כמו קומבינה שהייתי מתרחק ממנה בטיל.

פורסם

+1

מתערב איתך שהם מעבירים את המכונית במשפחה מאחד לשני.

ואם כל זה נעשה בכוונה תחילה , המוכר הנוכחי הרי יודע שהוא לא יצליח למכור את הרכב ככה...

סתם שאלה לפותח השרשור: אם לא היית משלם 80 ש"ח לבדיקה של משכון - הייתם מעבירים בעלות?

אם התשובה היא כן , אז יש באג במערכת.

אם לא ,אז בשביל מה שילמת 80 ש"ח?

בכל מצב ישנו תמיד סיכוי קלוש שהבנק לא הוריד את "הערת האזהרה" הזו מאותו בעלים קודמים...

מעניין!

פורסם

אכן, ממליץ בחום להתרחק.

מדובר בנוכלים, אם הרכב ממושכן, ברור שלא יכלו להעביר בעלות. כלומר, ה- 2 האחרונים, צריך לבדוק היטב האם הם בעלים ואיך היו בעלים אם היה משכון.

להתרחק, ולבדוק היטב את הקילומטראז'. האם המשכון הוטל לענין בעלים שגר בטירה הערבית או טירה שליד חיפה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

באמת מזל שלא חסכת את ה80 ש"ח האלה. מנעת מעצמך הרבה צרות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
עדכון:היום היינו בבדיקה,סך הכל חוץ מכמה ריג'קטים הרכב נראה תקין.בהתרגשות הלכנו לדואר לבצע העברת בעלות,ולמזלי הפעם עשיתי בדיקת משכון,בחיי שאלו ה80 שקלים הכי טובים שהוצאתי.הרכב ממושכן! לצערי הבעלים אינו היה מודע למשכון שאכן על שם הבעלים הקודם קודם,(בחור חביב בשגר בטירה).

איך יכול להיות שהרכב עבר יד אחת כשיש עליו משכון?

יותר מדיי חשוד...

פורסם

אתם טועים לדעתי. לרכב ממושכן ניתן לעשות העברת בעלות. עובדה שאם הוא לא היה בודק משכון,

הבעלות היתה עוברת. בעבר היו המון מקרים של רכבים ממושכנים שנמכרו, והקונים לא ידעו שבכלל

קיים גוף כזה שנקרא רשם המשכונות.

לרכב שהוא משועבד אין אפשרות לעשות העברת בעלות, וזה עניין אחר.

פורסם
צר לי, אבל אני לא מאמין ל"מוכר התמים" שלך.

הוא והמוכר הקודם היו בדואר ולא הסכימו להעביר בעלות והוא לא יודע על כך?

הרכב בכלל לא על שמו והוא "אעלק" לא מודע לכך.

לא מאמין לו.

א.בוודאי שניתן להעביר בעלות על רכב ממושכן,

ב.המוכר אכן היה מופתע,פניו החווירו,והוא נהיה עצבני ומבואס כאשר הבין את מהות הכוונה רכב ממושכן,שם הממשכן הוא ערבי

מטירה,והוא הבעלים הקודם לבעלים הקודם,כלומר שתי ידיים אחורה.

ובקיצור הרבה שטויות נאמרו פה,

כריות האויר זה באג ידוע בב.מ.וו,אף אחד לא עשה קומבינות,הכל כשר,רק שני בעלים קודמים שיצאו אהבלים ולא עשו בדיקת משכון.

ומה הקשר בין מספר הידיים לקילומטרז'?

Porsche 944 turbo

פורסם

בקיצור נמרץ - דעתי בעינה עומדת. לבדוק מי הגורם הממשכן - אולי באמת זה משהו שלא הוסר מסיבה טכנית. לא רואה סיבה לוותר בקלות על 330.

לגבי ידיים וקילומטראז', לא רק שאין קשר אלא שלדעתי גם מספר הידיים הוא נתון לא הכי רלוונטי ובגדול לא מצביע על כלום.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא לוותר על הרכב.

לפנות לגורם הממשכן (לא צריך את הבעלים הקודמים שבגללו ביצעו את המשכון) ולברר מדוע טרם הוסר המשכון והאם הסיבה היא טכנית.

אם הסיבה טכנית, תחתום על זכרון דברים ותתנה את הסרת המשכון תוך X זמן ואז העברת בעלות ותשלום.

אם הסיבה אחרת זו כבר בעיה של המוכר ואיך הוא גורם לבעלים לפניו להסיר זאת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
לא לוותר על הרכב.

לפנות לגורם הממשכן (לא צריך את הבעלים הקודמים שבגללו ביצעו את המשכון) ולברר מדוע טרם הוסר המשכון והאם הסיבה היא טכנית.

אם הסיבה טכנית, תחתום על זכרון דברים ותתנה את הסרת המשכון תוך X זמן ואז העברת בעלות ותשלום.

אם הסיבה אחרת זו כבר בעיה של המוכר ואיך הוא גורם לבעלים לפניו להסיר זאת.

אני מאוד מקווה שהמשיכון הוא רק "טכני". הצצה מהירה בטפסים הראתה שהמשכון בוצע ב2007,יכול להיות שהוא כבר הוסר.

אבל בכל זאת אני עושה שום העברת בעלות עד שהמשכון מוסר.כי לדעתי זה לא בשליטת הבעלים הנוכחי,במילים אחרות לך עכשיו תמצא ערבי בטירה.

Porsche 944 turbo

פורסם

ברור שלא לעשות שום העברת בעלות. שלא תתפתה לזה בשום צורה ואופן

הדבר היחידי שהייתי עושה הוא זכרון דברים שמסכם את פרטי המכירה,

אבל שיש בו תנאי חד משמעי שאם המשכון לא מוסר תוך X ימים/שבועות, לקונה יש זכות לסגת מהעסקה,

ומבחינתו ההסכם בטל ומבוטל.

• תוכן חדש...