Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברנו לא מזמן דירה לרחובות ולכן אני נאלץ למצוא מוסך מורשה טוב ואמין באזור רחובות \ אייר פורט סיטי.

הרכב הוא מאזדה 3 שנת 2008.

אשמח לקבל המלצות.

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

אתה מוזמן להתקשר למוסך ולשאול.

בעיקרון מדובר בטיפול שמנים "קטן". כמובן שיש לבדוק את תקנית פילטר האוויר, פלאגים, ברקסים וכו', כל החלפה של רכיב כזה תייקר משמעותית את הטיפול.

פורסם
אתה מוזמן להתקשר למוסך ולשאול.

בעיקרון מדובר בטיפול שמנים "קטן". כמובן שיש לבדוק את תקנית פילטר האוויר, פלאגים, ברקסים וכו', כל החלפה של רכיב כזה תייקר משמעותית את הטיפול.

במקרה הכללי כמה טיפול כזה ללא אקסטרות אמור לעלות?

טיפול 60K עבר ללא בעיות והסתכם במחיר סמלי ביותר.

אתה מכיר את המוסך בבארות יצחק?

פורסם

אצל רכב דומה של אבי,שעבר בדיוק טיפול כזה הכולל: שמן,מסנן שמן +מסנן אוויר (אצלנו היה צורך להחליף)

(עם תוספת בלמים קדמיים-לוח דסקים) הטיפול נגמר באיזור ה-650-700 ש"ח במוסך מורשה מאזדה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...