Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב לכולם,

אני עוד מספר חודשים אמור ללכת לטיפול 20,000 עם הטויוטה קורולה.

אני לא יודע מה הולכים להחליף שם, תוכלו לתת לי טיפים מה לעשות כדי שלא יחליפו דברים?

האוטו שמור, פיקס. חדש. כל החלפה סתם תגרום ממנו להיות ולפעול בצורה שונה, לא?

האם מחליפים לי ברקסים? שמנים? פילטרים בטיפול?

ב- 10,000 ק"מ אבא שלי הלך למוסך, אבל עכשיו בעקבות הפטירה שלו אין מי שיקח את האוטו לטיפול 20,000 ק"מ.

אז כמה שאלות:

* מה מחליפים בטיפול הזה?

* האם יש אפשרות לבקש מהם על הדרך להחליף גם גאנטים לכל הגלגלים? (סגסוגת קלה/מגנזיום במחיר מוזל! במקום 3000 פחות מזה)

* הבנתי שיש PLATINUM - אפשר לבקש מהם לשים את הערכה הזו? אם כן, יש סיכוי שבאותו יום האוטו יוצא מהטיפול?

האם בכלל אפשר לצאת באותו יום מטיפול 10,000 לאוטו ? או שמחכים יום יומיים עד שהוא יהיה מוכן לנסיעה?

* יש לי שריטות ברכב מקדימה (שריטה אחת עמוקה קצת 2-3 מילימטר) ואני לא רוצה שיראו אותה לעין, צבעו לי אותה שם

עם טיפקס בטויוטה אבל השאלה היא אם הם יצבעו את המכסה מנוע, האם זה יוריד את מחיר הרכב?

כמה נזק אני יכול לצאת משם עם כל הבקשות הקטנות האלה?

תודה :) נ.ב. אני חייל, לא יתחשבו בי? :p:)

פורסם

ראשית, צר לי לקרוא על מותו של אביך ואני משתתף בצערך.

שנית, כמה ק"מ הרכב עבר, ומה השנתון שלו? אין דבר כזה טיפול 20,000 יש טיפול כל שנה או בקפיצות של 15000.

אם הרכב הגיע ל5 שנים או 150 אלף ק"מ, מומלץ להחליף נוזל קירור בחדש.

אם אתה חייל, אין שום סיבה שתלך לפוצץ כסף על ג'אנטים ב3000 שקל.

הPLATINUM זו מערכת שמע, לא בטוח שהיא מתאימה לשנתון שלך. ובכלל-חבל לזרוק כסף סתם, אמרת שאתה חייל ושאתה מבקש שיתחשבו בך, לא? 8)

בד"כ בטויוטה המצב הוא כזה-כל שנה מחליפים שמן מנוע, כל שנתיים מחליפים נוזל בלמים. בד"כ המוסכים אוהבים לשאוב את הנוזל ממיכל העודפים, וצריך לשבת להם על הוריד שיבצעו ניקוז נוזל ממערכת הבלמים על פי הספר כולל ניקוז אוויר לאחר מכן.

עלות טיפול גדול של החלפת שמן ברקס+נוזל בלמים יכול לצאת בערך 600 שקל ואפילו טיפה יותר. הטיפול לוקח בערך שעה-שעתיים, ואתה משוחרר לדרכך.

ד"א-מה זאת אומרת שצבעו לך עם טיפקס את השריטה?

פורסם

הרכב שלי עשה עד כה: 19,720 קילומטר.

אגב, השנתון של האוטו: קנינו אותו בינואר 2011 הוא הגיע בינואר. הדגם המפואר GLI עם מתיחת הפנים (פסי ניקל וכאלה)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=436072

זו השריטה שהייתה לי ועדיין יש לי אותה. היא מציקה לי לעין חחחח אני לא יעזוב את זה..

הציעו לי שם לצבוע את כל הפח מקדימה אבל אז זה יוריד את מחירון הרכב, לא?

זיו.

• תוכן חדש...