Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

או יותר זול ופשוט לבדוק בעצמך שמספר השלדה ומספר המנוע הם כמו שרשום ברישיון. לא יודע איפה הם נמצאים? בשביל מה יש אינטרנט?:-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
למה למכור לברזל יש פתרונות לכל דבר לדברים כאלו המציאו מעכרים הם תמורת תשלום פותרים הכל.

שטר מכר להשיג זה עיניין של כסף בלבד יבואניי מנועים כאלו או אחרים ידאגו לך תמורת תשלום.

ייקפצו כאן אנשים ויגידו שזה לא כל כך חוקי אבל מה שעשו לך גם לא חוקי לכן אני הייתי מציע לתקן עוולה בעוולה אחרת.

לצורך העיניין אני לא יכול להפנות אותך למישהו ספציפי אבל כמעט כל מוסך שמכבד את עצמו מכיר מישהו שמכיר מישהו.[/quot

צודק בהחלט, גם לחבר שלי icon7.gif היית בעיה של מספר מנוע לא זהה למספר שכתוב ברשיונות הרכב והרכב נקנה ממכרז וגם עבר טסט פעם אחת על ידי חברי. בפעם השנייה עלו על זה שמספר המנוע לא זהה והרכב נכשל הטסט. חברת המכרזים שחבר שלי קנה ממנה את הרכב התנערה מאחריות בטענה שהרכב עבר פעם אחת טסט ושוב אותם סיפורים שאולי הוא החליף מנוע או המוסך בלי ידיעתו ועוד כל מיני סיפורים.

800 ש"ח למעכר מאיזה מוסך ברמלה ובאתו היום הוא קיבל את רשיונות הרכב המתוקנים והעביר את הרכב טסט.

כל זה קרה לפני יותר מ 7 שנים. היום בטח ידרשו יותר.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

היפוטית, אם יש לך הקלטה של המוכר שאומר שהוא החליף מנוע ולא אישר או משהו דומה לזה.

תגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות, אתה מוגבל שם לסכום של עד 32,000 ש"ח +-

אין סדרי דין, אין עו"ד אין כאב ראש ואין הוצאות מיותרות, הכל לרוב נגמר בדיון אחד.

אתה מביא את כל הראיות כולל הקלטות כולל הכל, אין בעיה של קבילות ראיות, ז"א שכל מה שהשופט מוצא לנכון הוא מקבל כראיה.

ואז יש לרוב דיון אחד אולי שניים, ואתה מקבל פס"ד (פסק דין).

אגב לא ניתן להגיע לשם עם עו"ד, אלא באישור מיוחד של בימ"ש (בית המשפט) דבר שכמעט ולא קורה.

את כל הטפסים והמידע על הליך של תביעות קטנות אתה יכול להוריד מהרשת מהאתר של בתי המשפט.

ובנינו, בלי ההקלטה או ראיה אחרת מצבך לא משהו.. תנסה ללחוץ על החברה בטסטס שיעשו טובה לחייל סטודנט תפרן... אם קצת מזל אולי תרוויח שנה וקצת זמן למצוא פתרון לבעיה.

The Beauty & the Beast

בסיפור הזה היפה היא גם החייה

• תוכן חדש...