Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה בין רכב למשאית ואין ביטוח מקיף

שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום!

נסעתי בצומת T ובאתי מהכיוון השמאלי של הצומת לנסיעה ישר.

מצד ימין שלי באה משאית ורצתה לעבור את הצומת בנסיעה ישר עם נטייה שמאלה כדי להכנס לתוך חצר.

אין תמרור בצומת אבל יש קו עצירה על הכביש למשאית. נהג המשאית התקרב לצומת האט טיפה, והתפרץ לצומת מבלי לתת לי זכות קדימה, כתוצאה מכך בלמתי, אבל זה היה מאוחר כבר, ונכנסתי בצד השמאלי של המשאית בגלגל האחורי.

הנזק לרכב שלי זה כנף שמאלית, מכסה מנוע ,וטמבון ממה שנראה לעין כי ניסיתי לשבור ימינה.

השאלה שלי היא אם הוא אשם בבירור ואיך הולך העסק של תשלום הנזק אם אין לי מקיף, רק חובה וצד ג'.

יש לי תמונות ממקום התאונה, נהג המשאית הזיז אותה ישר אחרי המקרה, ולא היה עליו רישיון נהיגה או תעודת זהות.

מבקש את עזרתכם בנושא, תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב תקווה שהמשאית לא היתה גנובה. כרגע זה לא נשמע מעודד במיוחד.

דבר ראשון לך למשטרה תצהיר על התאונה ותקבל פרטים, אם אין לך אותם כבר.

דבר איתו, אם הוא לא מוכן לשלם את עלות התיקון, תבע אותו בבית משפט לתביעות קטנות.

לצערי אין לך מה לעשות מעבר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה היא האם מוצבים תמרורים בצומת.

לי בעבר הרחוק היתה תאונה (נזק בלבד) בצומת דומה ולא היו בצומת תמרורים כלל.

אני הגעתי מהכיוון של המשאית והרכב השני שהיה מעורב הגיע משמאלי.

מכיוון שלא היו מוצבים תמרורים בצומת, הרי שהרכב השני היה צריך לתת לי זכות קדימה (זכות קדימה לרכב הבא מימין - אלא אם יש תמרורים המורים אחרת.

בסופו של דבר זה נגמר בין הביטוחים אך מבחינת החוק זכות הקדימה היתה שלי.

אחרי זה הצומת המדוברת עברה שינוי בזכות התאונה הזו ועד היום במשטרה קוראים לכיכר שהקימו שם כיכר אייל (על שם הגאון שהרס שם ניידת) (רחוב האשלג פינת רחוב המוסכים - ליד בית לקסוס באזור התעשייה מול לב המפרץ בחיפה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שאיל כתב, התמרור, (או העדר התמרור) משנה את הכללים. תבדוק האם אכן אין תמרור המוצב בנתיב של המשאית. אולי אם תרשום את שמות הרחובות ושם העיר, אפשר יהיה לעזור יותר.

ארז רונן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין תמרור בצומת אבל עצם זה שיש קו עצירה מסומן על הכביש למשאית מורה לו להאט ולתת זכות קדימה לא?

לא. קו העצירה מסמן רק את המקום בו עליך לעצור במידה ויש תמרור.

ארז רונן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...