Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת היסטוריית טיפולים לאחרונה תוכל לעזור. מה נעשה ברכב לאחרונה? ותאפיין קצת יותר מדוייק את הבעיה כמו מה מצב הסל"ד? האם זה קורה מרגע ההנעה? וכדומה...

פורסם

פעם בשנה אני מבצע טיפולים -שמן מסננים וכ"ו

לא בוצע שום דבר לרכב .

אין ליבאותו מד סל"ד.

התופעה הזו קוראת לאחר נסיעה לא אחרי ההנעה .

כפי שציינתי זה קורא שאני במצב רמרזור(עדיין ) לא במצב של נסיעה .

יש מצבים שהמהירות הסל"ד יורד למצב של כיבוי שניה לפני כיבוי המנוע ואז הטורים עולים .

מקווה שהסברתי את הבעיה .

תודה

פורסם

אני מניח שאם אתה גם תדליק מזגן אתה מייד תרגיש את הטורים מגמגמים והרכב יירצה להיכבות. צריך להתחיל בבדיקת כל צנרות הוואקום והאויר ומשם אם הכל תקין לבצע ניקוי יסודי לבית המצערת ולמנוע הצעדים שככל הניראה מלוכלכים מאוד בפיח מה שלא מאפשר לעבודה סדירה של המצערת.

פורסם
לבצע ניקוי יסודי לבית המצערת ולמנוע הצעדים

אם אפשר קצת פירוט

מה העלות של זה

תודה

לא אמור לעבור את ה-150 ש"ח מקסימום. ומה שהכי חשוב שהניקוי לא ייעשה בצורה חאפרית שהמצערת מחוברת לרכב וסתם להתיז פנימה שהרכב עובד. ממש להוריד את המצערת ומנוע הצעדים ולנקות בעזרת ספריי מתאים.

פורסם
אותה בעיה בדיוק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=440380

גם אצלי זה ככה, וכשאני מדליק מזגן אז האוטו מרגיש דחף בלתי נשלט להיכבות, לפעמים הוא נכבה ולפעמים לא..

במיקרה שלך אני חושב שלא קיים מנוע צעדים אלא הכיוון הוא חשמלי ולכן עדיף שתתחבר לסורק תקלות כי אולי הבעייה היא המצערת עצמה.

פורסם

האם האוטו נכבה רק כשהוא חם? (טמפ' עבודה)

או רק בתחילת נסיעה כשהמנוע קר?

מה מצב חוטי ההצתה אצלך? מתי החלפת פלאגים בפעם האחרונה.

קצת יותר מידע יעזור .

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...