Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטוח שאלו, אני שואל קצת אחרת, אני טיפה מנסה לחסוך בנושא הספציפי, יש מישהו שיכול לעזור עם ניקוי שלדה ומזלג אופניים? אח"כ אני פשוט מחפש בעל מקצוע שיעשה להן ציפוי אבקה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

כל מצבעה יכולה לעשות את זה אבל אתה חייב קודם לפרק ולהגן על כל התבריגים והמקומות שאסור להם לקבל צבע (כמו מיסבים למשל).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם תעשה ניקוי חול לשלדה מאלומיניום אתה מחליש אותה.

צריך ניקוי עדין יותר.

אני אישית מעדיף לעבוד קצת ולהשתמש בעצמי במסירי צבע רגילים.

בנוגע לצבעים, אתה נעול על אבקה? לא יודע כמה אנשים עושים את זה בארץ בהיקף קטן לשלדה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

השלדה מפלדה פחמנית עם חוליות חיבור מפלדה פחמנית גם הן, ההלחמה היא הלחמת פליז א-לה שנות 70 (היא באמת כזו).

הקשר לצבע, יש לך רעיון לצבע מט עמיד בצורה מקבילה?

Stay tuned

פורסם

במצב היום כמעט כל מציעה תבצע לך גם חלק בודד אבל או שזה יהיה יותר יקר או שתצטרך להמתין שתהיה להם עבודה בגולן המתאים.

מלחמות פליז לניקוי גרגיר פלדה (אין היום כמעט ניקוי חול גם בגלל העלות, גם בגלל היעילות וגם בגלל משרד העבודה. צריך אישור מיוחד לניקוי חול ובדיקות תקופתיות לעובדים).

מאיפה אתה בארץ?

פורסם

צפון השרון עד ראשל"צ

לא קריטי לי סוג הניקוי, פשוט צריך להוריד גם חלודה שטחית ואני יודע שאפשר לעשות את זה בהתזת חלקיקים. בקשר לחול, חדשת לי,תודה :)

חידוד בקשר לצבע, פעם שעברה רכשתי צבעים בפחית ארוסול דרך טופ קולור. למרות מספר שכבטת, נראה שהלכה היתה ללא שום חוזק והתגרדה בקלות למרות שלוש או ארבע שכבות. יש למישהו רעיון למה?

Stay tuned

פורסם

חלודה שטחית? מקדחה עם מברשת ברזל + מברשת ברזל ידנית

יעשו את העבודה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בנוגע למצבעות, צבעתי מספר שלדות וחלקים במצבעה באזה"ת ממש מאחורי המפעל שלי

רחוב הזורע קומה שניה [יש עליה] שכחתי את שם המקום

עושה לי שלדות בד"כ בפחות מ200

צביעה עמידה בלי לכה על שלדות דאונהיל שעוברות התעללות

אז אני מניח שעל אופניים יומיומיות זה יחזיק יותר

רק אל תגיד לי שאתה רוכב על פיקסי:)

אם הריתוכים לא היו פליז, הייתי מציע את תרשיש להסרת חלודה :)

אבל האמבטיות שלהם פשוט יעלימו את הפליז מעל השלדה :p

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

לא, ממש לא פיקסי. אני מאסכולה שונה לגמרי שהולכת וגדלה. הרעיון הוא לקחת שלדות טובות (בוא נהיה כנים, בכמה הצליחו לעשות השלדות קלות יותר ביחס לשנות ה70? מדובר על אופניים לעיר... אני לא מוצא סיבה לרכוש אופניים יום יומיות מקרבון...)

השלדה שלי שוקלת ללא מזלג כ 4 ק"ג give or take. בכל מקרה מנקודת המבט שלי, אפשר לקחת שלדה כזו ולשדרג אותה לרכיבים מודרניים ובעצם להגיע לאופניים מצוינות שלא ניתן למצוא כחדשות. בגדול ניתן להגדיר את ה כrecreate.

הפיקסי הזה, זה לאנשין שממש חייבים להגדיר את עצמם כשוליים או כהארדקור. כל רוכב שדברתי איתו לא מצליח לתת צידוק אחד לצורת הרכיבה הזו מעבר לזה שזו "הצורה הטהורה ביותר של אופניים". הווה אומר, הצהרה של היפסטר שמוכן לסבול סקיני צמודים מידי ואופניים לא נוחות. אני לא שופט אותם, אבל ממש לא מסכים איתם. אני מאוד גאה בעובדה שהאופניים שלי (כשהם מורכבות) גורמות לאנשים לשנות פרספקטיבה. אני אומנם רוכב סינגלסיפד, אבל בעיר כמו תל אביב, אין באמת צורך בהילוכים, וגם אם כן, כנראה שהייתי הולך על מעביר כמו הSRAM XX1 אולי עם קסטה שונה טיפה וגג"ש קדמי קטן יותר מה סטנדרט כדי למצוא סוויט ספוט לאופני עיר ולא שטח.

בכל מקרה, אם נחזור לעניינו, דוקא מה שאמרת בקשר למצבעה קורץ לי, כי אני רוכש עוד שתיים שלוש שלדות בקרוב כדי להמשיך ולהרחיב את הנסיון שלי והזמנתי אבקות פנינה לקליר קוטים שאני אשמח ליישם על שלדות צבועות.

Stay tuned

פורסם

צביעה אבקתית היא מאוד עמידה. אני צובע את המוצרים שלי במינימום 150 מיקרון והם עוברים עיבוד שבבי אחרי הצבע בלי שנשאר עליו סימן.

בצביעה כזו חשוב גם לבדוק באיזה צבע צובעים. לא כל צבע עמיד ב UV.

הליין שלי הוא ספציפי למוצרים שלי אחרת הייתי צובע לך בלי שום בעייה (בתנאי שאתה רוצה אותם בצבע אדום).

פורסם

הזכרת לי את הנרי פורד,

Any customer can have a car painted any colour that he wants so long as it is black.

היית מסכים להכניס שלדה ומזלג לליין שלך באופן חד פעמי?

Stay tuned

פורסם

השיקולים שלי ושלו די דומים למרות שאצלי לא הלקוח מכתיב את הגוון אלא בחלק מהמקרים מכון התקנים ובחלק אני. החלפת גוון במערכת אבקתית כוללת לא רק ניקוי אקדח ומיכל אלא גם ניקוי תא צביעה, פילטרים ומערכת אויר.

פורסם

אם היית רוכב פיקסי הייתי מתנקש בך

על אופני הדירט שלי אני עם סינגל ספיד

על אופני הדאונהיל שלי מתי שנמאס לי משבירות המעבירים עברתי לסינגל ספיד ואז שבתי להילוכים לאחר תקופה, אבל 6 הילוכים

באופני הAM שלי אני עם 10 הילוכים על קסטה 9-36.

אני אולי מתכנן על אופני 29" ז"ק עם סינגל ספיד.

בכל מקרה, אתה צריך יחס של מתחת ל2 ל1 לעיר כדי שיהיה לך נוח.

באופני דירט אני עם 32-16 ולא הכי נוח להתנייד איתם בעיר, למרות שאני עושה את זה.

באופני הדאונהיל הייתי עם 36-18 ועברתי לאחר זמן קצר ל 36-15 או 16 לפי מצב רוח

אם הייתי בונה אופני סינגל ספיד לניוד בעיר, אז הייתי הולך על 32-22 אולי 26, אבל זה כבר לפדל על פארש במישור.

מידריינג Hybrid Audio L4

• תוכן חדש...