Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כי תשלום המע"מ מועבר למדינה כשהרכב משוחרר מהמכס.

מה שאומר שאם אני משחרר אותו אחרי ה-1.8 אני צריך לשלם את התוספת מע"מ או שלא?

זה אמור להיות הפסד שלהם דווקא. את ההפרש ממה שאתה שילמת ומה שעלה הם משלמים ומפסידים.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמע לי קצת מגוחך שאנשים שמים 100 אלף שקל פלוס מינוס ומה שמדאיג אותם זה ה-300 שקל של מיכל דלק. לא תמלאו היום, תמלאו שבוע הבא זה לא שקיבלת איזה המתנה חיישן רוורס או סאבופר שיחזיק לאורך כל חיי המכונית. במסגרת עבודתי וחיי הוצאתי מכוניות חדשות רבות מסוכניות וכל אחד נוהגים אחרת. כשהוצאתי למשל פעם מכונית מרנו היו בה שלוש ליטר דלק שמספיקות להגיע עד לתחנה הקרובה. שאלתי את הנציג של היבואן מה זאת הקמצנות הזאת והוא אמר לי "אנחנו מוכרים מכוניות ולא דלק". כשהוצאתי רכב מחברת המזרח היה מיכל מלא והנציג שם אמר לי שזה להרגשה הטובה של הלקוח וצדק. במיצובישי בדרך כלל קיבלתי עם חמישה ליטר במיכל שמספיקים להגיע לתחנת דלק ברדיוס של 50 ק"מ לפחות. לכל יבואן יש מדיניות אחרת והאמת היא שלקוח שואל את עצמו למה חוסכים עליו אבל אם עושים את החשבון של מיכל דלק שזה היום בסביבות 300 שקל ומכפילים בכמה מאות או אלפי מכוניות שאותו יבואן מוכר, מבינים שמדובר בהוצאה או חיסכון משמעותיים של מליוני שקלים. זה לא שלט של טלווזיה שמקבלים אותו עם זוג סוללות "מתנה" מהיצרן.

לעצם השאלה של פותח השירשור אז לא עושים נסיעת מבחן עם הנציג אבל הוא כן מסביר על הרכב, תפעול, הרצה, טיפולים, לתץ אוויר וכל השאר. כל מה שבא לך לראש, תשאל אל תתבייש. תעשה סיבוב מסביב לרכב ועדיף באור יום ולא מתחת לסככה מוצלת. לפעמים יכולות להיות שריטות או מעיכות שקרו בזמן הפריקה או ההובלה ואפילו לא מודעים אליהם. אם משהו לא נראה לך, אל תתביש להסב את תשומת ליבו של הנציג ואם זה משהו עקרוני, תתעקש. אתה משלם מחיר מלא וזכותך לקבל מוצר שלם. תהנה מקריעת הנילונים ותתחדש והעיקר שתיסע בזהירות ותהיה בריא.

פורסם

מספר תובנות

1. בנוגע לעליית המעמ, רק מי ששילם מיקדמה אבל לא את כל הסכום יהיה מושפע מהעלייה. כל אלה ששילמו מראש לא נפגעים מהנושא, ללא קשר מתי זה משוחרר מהמכס ומתי עולה לכביש.....

מה הכוונה שלך?

אם שילמתי את מלוא הסכום אתמול ויש לי קבלה ששילמתי מלוא הסכום, אני לא אמור לשלם את התוספת מע"מ גם אם אני מקבל אחרי ה-1.8 ?? אז למה נציג מכירות ומנהל אולם אמרו לי שאני אמור לשלם? יש מצב שהם מכניסים את "המעמ לכיס של צמפיון במקום להעביר למדינה" ?

יש לך חוק כתוב שמעיד על מה שרשמת?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

אם אני לא טועה עליית המעמ נכנסת ב1.8

אם שילמת אמש , נגמר הסיפור , אתה לא אמור להתעסק יותר בכספים.

זה מה שהנציג אמר לי אתמול בעת קבלת הרכב.

לא חיפשתי את זה בחוק כתוב (אמור להיות רשום בחוזה), נשמע לי לגיטימי לגמרי. כל פעולה אחרת זאת חליבה של הלקוח שכבר סגר את העסקה.

אבל עדיף לא להעיר את המתים ולחפש בעיות איפה שאין בעיות (גם אם מישהו יעיז, אתה יכול לאיים לבטל עיסקה על זה)

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

ביצעתי הזמנה של לאון לפני כשלושה שבועות וביום רביעי (25.7) התקשרו אלי מהסוכנות בבהילות להגיע לשלם על הרכב לפני עליית המע"מ כדי לא לספוג את זה עלי. הרכב עוד לא נפרק מהאונייה בכלל וייתכן כי יעבור רישום אחרי הראשון באוגוסט.

אתמול אני קורא בכלכליסט שצ'מפיון מקפיאים שחרורים עד אחרי הראשון באוגוסט.

אני מאד מקווה שלא עשו לי תרגיל כדי לקבל את הכסף בכדי שלא אוכל לבטל את ההזמנה.

פורסם

שוב הכוונה זה לאנשים ששילמו מקדמה בלבד, לא כאלה ששילמו את מלוא הסכום.

לא אתפלא אם המהלך נועד כדי לזרז את המשלמים

לא מאמין ששיטת המצליח תצא לפועל עבור לקוחות ששילמו

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

עדיין, המהלך שלהם להקפיא שחרורים עד אחרי עלית המע"מ לא עולה בקנה אחד עם הקריאה ללקוחות לשלם היום ומהר.

פורסם

זה כי אנחנו לא יודעים האם היבואן סופג את ההפסד של ה%1 , באם אתה משלם היום על הרכב.

אם אכן פעולת הקפאת השחרורים נועדה למנוע מהאנשים לשלם בימים הקרובים, אז לגיטימי שהיבואן סופג הפסד כלשהו בגלל העליה (המחירונים עדיין לא התעדכנו הרי במחיר החדש, והמחיר יעלה בוודאות)

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
אם אני לא טועה עליית המעמ נכנסת ב1.8

אם שילמת אמש , נגמר הסיפור , אתה לא אמור להתעסק יותר בכספים.

זה מה שהנציג אמר לי אתמול בעת קבלת הרכב.

לא חיפשתי את זה בחוק כתוב (אמור להיות רשום בחוזה), נשמע לי לגיטימי לגמרי. כל פעולה אחרת זאת חליבה של הלקוח שכבר סגר את העסקה.

אבל עדיף לא להעיר את המתים ולחפש בעיות איפה שאין בעיות (גם אם מישהו יעיז, אתה יכול לאיים לבטל עיסקה על זה)

זהן שלמרות שהסברתי לנציגים כמה פעמים שתשלום המע"מ לא אמור ליפול עלי, הם התעקשו ואמרו שאם אני מקבל את הרכב מה-1.8 אני אמור לספוג את המע"מ.

זה נראה לי טיפשי, זה כמו שעכשיו אני יצטרך לשלם את הפרשי המע"מ על מחשב שקניתי לפני שנה.

בקיצור יום ראשון אני יראה איפה כל העניין עומד, ברור שתמיד אפשר לאיים בביטול העסקה, השאלה אם יש קנס שמשלמים אחרי שמבטלים עסקה שכבר מלוא הסכום שולם ??

פורסם
אשמח לשמוע מה ענו לך בסוכנות כיוון שאני באותה סיטואציה בדיוק. (ד"א איזה סוכנות זו?)

סיאט אשדוד.

אם יש כאן עוד חברי פורום שנתקלו בתופעה הזאת: הזמנתם רכב מצמפיון מוטורס ושילמתם את מלוא הסכום לפני ה-1.8 והצפי לקבלת הרכב הוא לאחר ה-1.8, גם ממכם צמפיון דורשים לשלם את הפרשי המע"מ על סך של 1% מוזמנים להשאיר פרטים אם יהיו מספיק אנשים נוכל ביחד להשפיע .! !

זה אבסורד שהלקוח אמור לספוג את הפרש המע"מ למרות ששילם את מלוא הסכום לפני ה-1.8.

יש פה נציג של צ'מפיון??

פורסם
נשמע לי קצת מגוחך שאנשים שמים 100 אלף שקל פלוס מינוס ומה שמדאיג אותם זה ה-300 שקל של מיכל דלק. לא תמלאו היום, תמלאו שבוע הבא זה לא שקיבלת איזה המתנה חיישן רוורס או סאבופר שיחזיק לאורך כל חיי המכונית. במסגרת עבודתי וחיי הוצאתי מכוניות חדשות רבות מסוכניות וכל אחד נוהגים אחרת. כשהוצאתי למשל פעם מכונית מרנו היו בה שלוש ליטר דלק שמספיקות להגיע עד לתחנה הקרובה. שאלתי את הנציג של היבואן מה זאת הקמצנות הזאת והוא אמר לי "אנחנו מוכרים מכוניות ולא דלק". כשהוצאתי רכב מחברת המזרח היה מיכל מלא והנציג שם אמר לי שזה להרגשה הטובה של הלקוח וצדק. במיצובישי בדרך כלל קיבלתי עם חמישה ליטר במיכל שמספיקים להגיע לתחנת דלק ברדיוס של 50 ק"מ לפחות. לכל יבואן יש מדיניות אחרת והאמת היא שלקוח שואל את עצמו למה חוסכים עליו אבל אם עושים את החשבון של מיכל דלק שזה היום בסביבות 300 שקל ומכפילים בכמה מאות או אלפי מכוניות שאותו יבואן מוכר, מבינים שמדובר בהוצאה או חיסכון משמעותיים של מליוני שקלים. זה לא שלט של טלווזיה שמקבלים אותו עם זוג סוללות "מתנה" מהיצרן.

לעצם השאלה של פותח השירשור אז לא עושים נסיעת מבחן עם הנציג אבל הוא כן מסביר על הרכב, תפעול, הרצה, טיפולים, לתץ אוויר וכל השאר. כל מה שבא לך לראש, תשאל אל תתבייש. תעשה סיבוב מסביב לרכב ועדיף באור יום ולא מתחת לסככה מוצלת. לפעמים יכולות להיות שריטות או מעיכות שקרו בזמן הפריקה או ההובלה ואפילו לא מודעים אליהם. אם משהו לא נראה לך, אל תתביש להסב את תשומת ליבו של הנציג ואם זה משהו עקרוני, תתעקש. אתה משלם מחיר מלא וזכותך לקבל מוצר שלם. תהנה מקריעת הנילונים ותתחדש והעיקר שתיסע בזהירות ותהיה בריא.

ביג דיל!!! אם לא מיכל ב-300 שיהיה ב-150 גם מספיק.

והאמן לי שאני לא מרחם על יבואניות הרכב, רבאק הן מרוויחות את פלח השוק אולי הכי גדול בארץ ואין להם מתחרות בכלל!

גם אם נכפיל 300 שקל כפול 20 אלף ההפסד הוא כ"כ קטן שהם אפילו לא מרגישים. במיוחד צ'מפיונס, UMI וקמור.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

גם אני הזמנתי את הרכב(איביזה 1.2TSI "FR").

אני אמור לקבל את הרכב ביום שני הקרוב(יוצא לפני ה1.8 )ככה שכל מה שדובר פה על המע"ם לא מדבר אליי.

טוב שדפדפתי ומצאתי את השרשור הזה!זהו רכב חדש ראשון שלי,ואני בטוח שמרוב התלהבות עוד הייתי מסוגל להגיד לנציג "תביא את המפתח ותן לי לקחת את הרכב".לא חשבתי לרגע שרכב חדש יכול להגיע עם פגמים מהסוג שנאמרו.

יום שני אלך עם דף מסודר ואבדוק הכל8)

בשביל כל המעוניינים,אשאל יום שני לגבי המע"ם ונראה מה יגידו בסוכנות(סיאט הרצליה),ואעדכן.

שבת שלום

• תוכן חדש...