Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

מזה שנתיים שאני עם הרכב חדש מהניילון וה "טק" הזה כבר מהרגע הראשון ומהקילומטר הראשון. אני אסביר:

שאני מניע את הרכב ומתחיל נסיעה עד ה-22 קמ"ש בערך הראשונים הכל בסדר חלק. ממש בשנייה שאני מגיע למהירות הזו נישמע מעין "קנאק" כזה שקשה לפספס והכל ממשיך כרגיל. אני יכול לנסוע שעה על מתחת למהירות הזו ולא יהיה כלום. איך שאגיע למהירות "קנאק" כאילו איזה רכיב ניכנס לפעולה במיוחד. זה קורה רק ברגע שאני מניע את הרכב. במהלך הנסיעה הכל בסדר גם אם אני יורד למהירות 0 ומתחיל נסיעה כל עוד לא כיביתי והנעתי שוב. קורה גם על מנוע קר וגם על חם. לעולם ה "קנאק" הזה לא הפסיק וזה כבר הפך אצלי למעין מדד שהכל תקין כמה שזה נישמע מצחיק. :) לא ניגשתי לחברה על זה כי לא רוצה שיתחילו לפרק לי חצי אוטו כל עוד זה מעולם לא הפריע לי. בכל מיקרה אני באמת סקרן לדעת מה זה יכול להיות?

אולי בעלי סוזוקי אלטו אחרים גיר ידני גם חווים את אותו הדבר?

פורסם

זו פשוט בדיקה עצמית של מערכת בקרת היציבות ברכב שלך - הכל תקין :wink:

יש את זה גם ברכב שלי וגם בעוד רכבים חדשים החל משנת 2010.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם
מאור,מה צריכת הדלק של הרכב הזה?

מחוץ לעיר קרוב ל 1 ל-20

משולב 1 ל-18

הצריכה אצלי מחושבת מהיום הראשון שהוצאתי את הרכב מהחברה בלי לפספס תדלוק אחד.

ודרך אגב, אני מוכר אותו. :) אם כבר מדברים על זה.

• תוכן חדש...