Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פאביה 2011 tsi

נסיעה עירונית רגועה של 3 דק'.

נדלקה נורה אדומה של המצבר והאוטו סירב להגיב. כמה גז שאני לוחץ הוא פשוט עומד במקום.

כיביתי, P, הנעתי. והמשכתי בנסיעה.

*מזל שזה קרה בעיר ולא בכביש מהיר!

נשמע מוכר?

מה יכל לגרום לכך?

*אציין שלפני פחות מחודש הייתי בטיפול ראשון במוסך המרכזי.

פורסם

הרכב הוא DSG,נכון?

והוא לא עבר עידכון תוכנה, נכון?

אם התשובה היא כן, גש לעדכן והכול יסתדר.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
הרכב הוא DSG,נכון?

והוא לא עבר עידכון תוכנה, נכון?

אם התשובה היא כן, גש לעדכן והכול יסתדר.

אני מנסה להבין את ההיגיון בעניין הזה של עידכון תוכנה ברכבים חדשים. רכב שרק עלה לכביש לפני שנה, מה הקטע של לעדכן לו תוכנה? מה זה אנטיוירוס שאם לא מעדכנים אז ווירוסים חדשים נוצרים והרכב ניפגע? מדוע רכבים לא מגיעים מוכנים לנסיעה בראש שקט? אודה אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על הנושא הזה של "עידכוני תוכנה וריקולים למיניהם".

פורסם
אני מנסה להבין את ההיגיון בעניין הזה של עידכון תוכנה ברכבים חדשים. רכב שרק עלה לכביש לפני שנה, מה הקטע של לעדכן לו תוכנה? מה זה אנטיוירוס שאם לא מעדכנים אז ווירוסים חדשים נוצרים והרכב ניפגע? מדוע רכבים לא מגיעים מוכנים לנסיעה בראש שקט? אודה אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על הנושא הזה של "עידכוני תוכנה וריקולים למיניהם".

פשוט מאוד, המחשבים שם יותר מתוחכמים ממחשב סטנדרטי שיש לכל אחד בבית.

ככל שיש יותר אלקטרוניקה ככה העולם יותר פתוח.

אני מאמין שבחברה (במפעלים של סקודה) לוקחים רכב מכל דגם וקורעים לו את הצורה כל יום כדי למצוא עוד ועוד באגים ופאקים במערכות.

במידה ומוצאים שישנה בעיה, פשוט מתקנים אותה סדרתית (לכל הרכבים) בעזרת עדכון תוכנה.

כנראה שלפני חודש שהיית בטיפול, עוד לא יצא העדכון הנוכחי.

סוף יולי תגיע אלי הפאביה 1.4 ידנית, נקווה שלא תיהיה אף בעיה ולא יצא שום עדכון.

מה שכן מאכזב שזה רכבים בני כמה שנים ועדיין מוצאים בהם בעיות. (ספציפית ה1.2TSI חדשה יותר).

היתרון בכל העניין, שאתה ישן טוב בגלל שאתה יודע שיש מי שחורש את הרכב שלך ומתקן את הבעיות עוד לפני שהם יגיעו אליך.

• תוכן חדש...