Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ושאלה נוספת - יש לי בעיה עם יציאת המים למגבים. השמאלי קיצוני משפריץ המון ורחוק מהמגב וכל השאר מעט ונמוך מדי. ניסיתי להכניס סיכת ביטחון לחריצים אבל זה לא שינה משהו. מה עוד אפשר לעשות? (מדובר ביונדאי אקסנט שנת 2000 אם זה משנה)

פורסם

נוזל שמשות עולה 10-20 ש"ח עדיף מים עם סבון.

מנקה טוב יותר, ולא גורם לסתימה של המתזים בעתיד.

ניסית לכוון את המתז לכיוון השמשה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שים מים מזוקקים עם קצת סבון.

גם זול וגם לא תצטבר לך אבנית במערכת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה שכעת אתה יכול לעשות מכיוון שאין לך לחץ אויר שבטוח ייפתח את הסתימות, נתק מהשפריצר את הצינור מיים והוצא את השפריצר עצמו, זה קליפסים בדר"כ, קח משאבה של אופניים עם צינורית ודרך איפה שניכנס צינור המיים הכנס את הצינורית של המשאבה ותתחיל לפמפם איתה, אתה תראה שייצא לך כל הליכלוך בצורת תולעת. עובד מצוין מניסיון.

פורסם

שימו מים של הבריטה עם טיפה נוזל ניקוי שמשות כמו סנו קליר וכד'. אחרי סינון בריטה, אין במים טיפת אבנית.

שנים שאני שם רק מים מהבריטה, ואין סתימות. גם בבית, הם היחידים שנכנסים לקומקום

ולמכונת הקפה, ולראיה, אין זכר לאבנית.

פורסם

פרק את השפריצרים ושים אותם בכוס עם חומץ ללילה, זה יספיק כדי לנקות אותם. - בדיוק ביום שישי שעבר יצא לי לעשות את זה על רכב שתמיד מילאו בו מים מהברז.

אני משתמש במים של אוסמוזה הפוכה ומצרף להם כמות קטנה של תרכיז מיוחד של נוזל ניקוי שמשות של SONAX.

קניתי אצל היבואן (אמביל) ג'ריקן של התרכיז ב40 שקל

פורסם

לא חייבים לפרק - אם תוסיף חומץ למים שיש לך עכשיו, תוך כמה ימים הוא ימוסס את האבנית.

לא יודע לגבי סבון, אבל מים מהברז+ קצת חומץ מונעים הישנות אבנית בצינורות ובשפריצרים.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

צריך מאוד להיזהר עם תוספת של סבון למיכל המים.

סבון רגיל מכיל דטרנטים/מלחים אשר פוגעים בצבע הרכב בעת מגע.

יכול להיות שניתן לשים מעט סבון מיוחד לשטיפת רכבים, אני לא סגור על זה.

פורסם

כבר שנים שאני שוטף רכבים עם סבון כלים ירוק פשוט, שום נזק ושום דבר, לראייה יש את הרכב של אחי הגדול, אצלנו מ2002/3, נשטף רק עם סבון כלים, צבע כמו חדש!

• תוכן חדש...