Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקילומטרז שלך נמוך מאוד יחסית, ניראה שמצאת רכב מציאה. לרוב זה קרב ל200,000קמ. קולר גיר מותקן אצלך?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה לכם על התגובות,

בנוסף לגולף ולטריוס התחלתי לחפש גם YRV אבל אין הרבה מציאות, שנתונים ישנים עם ק"מ גבוה..

בינתיים מצאתי גולף שנראית מפתה, יום שישי אקח אותה לבדיקה.

יש דברים ספציפיים שצריך לבדוק לעומק בגולף? (1.6 אוטומט מודל 2002)

פורסם

הגולף 1600 אוטומט - ממש עגלה! נסעתי על כמה וכמה כאלה שחיפשתי גולף לרכישה והאוטו הזה פשוט מסרב לזוז.

אם את הולכת על ה-1600 אני ממליץ לך בחום לחפש גיר רגיל.

האוטומט בשילוב של המנוע 2000 הרבה יותר טוב, הבדל עצום.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

לצערי - דור 4, גם ה2 ליטר לא ממש הצליח להרשים מבחינת סחיבה.

רכב נוח מאוד, איכות הרכבה וחומרים נהדרים ועיצוב שבעיניי - רק הרסו את היופי של האותו הזה בדור 5, דור 6 כבר מפצה על זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הגולף 1600 אוטומט - ממש עגלה!

מניסיון של מעל 10 שנים עם שקודה אוקטביה 1.6 עם מכלולים זהים לגולף, הרכב לא ממש עגלה. מנוע עושה את עבודתו באופן סביר. כמו שכבר רשמו, ה2 ליטר גם לא שיא הביצועים כך שאי לא רואה סיבה לא לקחת 1.6 שמור.

אני לא נהגתי על 2 ליטר, אלא רק V5 בנוסף ל1.6 ולמרות הבדל תהומי בכוח המנועים אני עדיין אומר שה1.6 בהחלט סביר. בטח למישהו/מישהי שכניראה לא ירצה/תרצה לעשות מירוצי רמזורים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

צביפר

לא יודע מה לאמר לך - יצא לי כמה פעמים לנהוג על הסקודה 1.6 ליטר

גם אם היא לא זריזה יותר מהגולף - היא נותנת לך הרגשה של סחיבה טובה מאוד, לא יודע מה המהנדסים עשו שם אבל זה עובד.

בגולף - אתה מרגיש שאתה לא זז.

אולי זה מקדם הסחף שהוא טוב יותר משמעותית בסקודה בגלל שהיא הרבה יותר אווירודינמית מהצורה הקופסאתית משהו של הגולף דור 4.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

על הנייר שקודה מאיצה תוך יותר זמן מ0 ל100. יחד עם זאת אני חושב שגם שקודה 1.6 יכולה להיות אופצייה, היא גם מאט יותר זולה מגולף.

פורסם

כבעלים לשעבר של טריוס שנת 2006 אני יכול לומר שזה לא רכב. מאוד לא יציב, מנוע חלש, נוחות לא קיימת. לחיוב- אחזקה זולה.

בנסיעות בינעירוניות הרכב מאוד קופצני ולא יציב. עד כדי כך שהעדפתי לסוע עם רכב ישן יותר ורק לא עם הטריוס.

באופן כללי אני יכול להגיד שהסיסמה של הרכב מתאימה לו בול: "העיר זה השטח שלו" כי בשביל האין רכב הזה דרגת הקושי ונוחות הנסיעה בעיר מרגישה כאילו אתה בשטח, אבל הי אפשר להחנות על המדרכה מול הבית קפה :-)

פורסם

נכון, המנוע 2000 גם לא ביצועים בשמים, אז זה רק מראה שה1.6 בכלל על הפנים.

נהגתי על שתיהם, ולא רכב אחד ספציפי שאפשר להגיד "היה בו בעיה" אלה על כמה וכמה.

בעליה תלולה האוטו פשוט סירב לזוז, הייתי על 40 קמ"ש לא משנה כמה גז נתתי לו, ויותר גרוע - סירב גם לתת קיק דאון, משהו שלא ברור לי עד היום.

במישור המצב השתפר, אך לזחול ככה בעליה? (עם כמה שהיא הייתה תלולה)

לפי דעתי המנוע 2000 מגיב הרבה יותר טוב, ומרגיש הרבה יותר חזק.

אני חייב לציין שבהתחלה אני גם הייתי נעול על ה-1.6, אך עם כל רכב שעשיתי עליו סיבוב רק הלכתי והתבאסתי יותר על הרכב.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

חברים יקרים, בנוגע לגולף, מציע לכם להסתכל על נתוני המומנט של 1.6 ונתוני המומנט של 2.0

בתור בעלים לגולף 2.0 (גם ידנית בנוסף), המומנט ברכב הזה פשוט לא מסתיים!

הוא מפתיע אותי כל פעם מחדש, אומנם 115 כ"ס כסטנדרט, אבל במומנט הוא פשוט מפציץ :wink:

פורסם

זה ידוע.

נתון הכוח ברכב הזה מטעה - אבל זה יותר קשור ליכולת סחיבה ופחות ליכולת תאוצה.

Pioneer TS-X150

פורסם

בעליה תלולה האוטו פשוט סירב לזוז, הייתי על 40 קמ"ש לא משנה כמה גז נתתי לו, ויותר גרוע - סירב גם לתת קיק דאון, משהו שלא ברור לי עד היום.

עוד לא נתקלתי בעליות ששקודה 1.6 עם מזגן בלי קיק דאון ובלי לעבור 3500סל"ד לא יכלה להגיע ל80קמ"ש (עם הגבלה להילוך שלישי בגיר). 40קמ"ש, כניראה העלייה סופר אגרסיבית או שיש לרכב ספציפי בעייה.

• תוכן חדש...